Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort**** in Mombasa Kenia beoordelingen 8.7 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort**** in Mombasa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 182
vakantiefoto's
van Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Kenia
. Vergelijk Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort**** met andere accommodaties in
Mombasa
Minder tekst <<
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach Resort****...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(5)
met een groep
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(53)
ALL
"Genieten!!"
Jaap en Melanie
27-7-2011
Mijn partner en ik hebben ruim een week in dit hotel gelogeerd. Ik zou zeker voor dit hotel kiezen en niet de 2 andere Sentido's Neptune die er naast liggen. Het is daar drukker, eten minder gevarieerd, de kamers zijn een stuk minder groot en minder luxe. Wij hadden een klamboe bij het bed, wat toch erg prettig is.
De beachboys mogen niet bij de ligbedden komen. Dit is wel prettig voor je rust.
Bij vloed kan de zee wild zijn, bij eb kan je goed snorkelen. Ik heb niet zoveel vissen gezien, maar wel grote zee-egels en zeesterren.
Verder hebben wij onze excursies buiten het hotel geboekt (tegenover neptune village) Alles was zeer goed geregeld. Lodges, eten en drinken werd allemaal goed verzorgd.
En zo verdienen de locals er ook wat aan! Neem ook spullen mee voor de bevolking. Vooral kinderschoenen en rugzakken zijn erg nodig om de kinderen naar school te kunnen laten gaan. Maar verder is kleding, eten, pennen, etc. welkom.
met oudere kinderen, Juli 2011
"We gaan er niet meer terug!"
William, Ann en Rob...
25-7-2011
De kamer valt nog mee, maar de badkamer is slecht onderhouden, op een avond een kapotte kraan met gevolg alles van boven tot onder in het water, al ons toiletgerief nat. Ook 2 dagen voordien bij de kamer naast ons hetzelfde probleem.
Opgelet! Als er Indiërs (familie of vrienden van de directie logeren) krijgen zij een voorkeursbehandeling en de andere gasten krijgen dan maar een 2de rangsbehandeling. Alhoewel de locale bediening er van aangedaan is.
Het eten was wel lekker, wel geen overvolle keuze.
De drankjes waren een ramp, niet verzorgd en niet koel, en beste drankjes moest men betalen.
Ijsjes zaten ook al niet in de all inclusief.
De ligging is wel goed, een mooi strand en aan het zwembad is het ook aangenaam vertoeven. Het is er rustig.
Vliegsafari naar Masia Mara is aan te raden!
"Matig Hotel (slechte prijs kwaliteit verhouding)"
Erik
21-7-2011
Begrijp de lovende reacties niet helemaal. Maar het blijft uiteraard een mening. Wij verbleven eerst 4 dagen in Southern Palms B.R. en vervolgens 4 dagen in Palm Neptune. De kwaliteit van het eten was redelijk te noeman maar beslist niet meer dan dat. De keuze was helemaal matig. Misschien lag het wat aan de tijd (2e week van juli) geen idee maar ook het personeel vonden we op uitzonderingen na helemaal niet zo vriendelijk en beleefd. Ook is de all-inclusive formule hier niet best. Zo is bv cola light niet inclusive en is ook alleen bier van de tap all-inc. ook serveert men geen flesjes frisdrank maar staan er (prikloze) automaten. Men lijkt aangezien iedereen al betaald heeft zo min mogelijk te willen uitgeven om de winst te maximaliseren. De kamers en vooral de locatie (strand) zijn overigens wel prima te noemen! Southern Palms waren we ook niet enorm van onder de indruk maar was zonder meer beter dan dit hotel.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel SENTIDO Neptune Palm Beach ...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Jan. 2011
"Waanzinnig mooi"
setje1964
12-2-2011
Een schitterend verzorgd complex met mooie schone kamers. Alle maaltijden in buffervorm en iedere dag een grote keuze uit heerlijke gerechten. Fijne ligbedjes bij het zwembad. Een safari is zeker aan te raden. De verkopers op het strand zijn niet lastig als je er een paar woorden mee wisselt zijn het je beste vrienden. Neem wat spullen mee zoals pennen, schriftjes, sokken!! en wat t-shirts en je maak de plaatselijke bevolking heel erg blij. Wij gaan in ieder geval terug naar dit mooie land. Wij willen wel de volgende keer het visum in Nederland al regelen anders sta je heel lang in een snikhete hal op het vliegveld te wachten.
met partner, Nov. 2010
"Heerlijke plaats om bij te komen. Pole pole"
sjang en carmen
24-11-2010
Zijn met twee personen twee weken naar Palm Beach geweest. Eerste ervaring met Kenia. Heerlijk hotel. Prima ontvangst, aardig personeel dat er alles aan wilde doen om je een relaxte tijd te bezorgen. Mensen doen in Kenia rustig aan en alles komt wel. Dat is gewoon de mentaliteit van het land. Pole pole hoor je de hele dag. De excursies kun je prima boeken buiten het hotel. Laat je echter niet overdonderen door alle beachboys. Geef gewoon aan dat je niet wilt en ben daar dan ook duidelijk in. Bij Robert safari werkt Jeremya. Hij heeft ons een geweldige safari in Tsavo East en Shimba Hills bezorgd. Man is super gedreven. Wij hebben 350 euro pp betaald voor Shimba H, 2 dg Tsavo East, Wasini Island en halve dag Mombasa. Het is aan te bevelen om dollars mee te nemen, maar ook euro's kun je gebruiken. Voor de tips is Keniaans geld beter. Je kunt dit buiten het hotel wisselen. Koers is beter.
Als je naar Kenia gaat moet je echt iets van het land zien. Geweldig wat een indrukken
met partner, Okt. 2010
"Een zeer luxe hotel "
Debije
27-3-2011
Wij waren hier als verlenging op de jeepsafari in oktober 2010. Super deluxe hotel beter als zijn buurhotel.. wel rustig gelegen geen avondanimatie maar dat was er volop in het buurthotel waar je via de tuin naar toe kon lopen. Kwaliteit, service uitstekend.
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Waaaw, hier moet je 1x geweest zijn!!!"
Nathalie
21-9-2010
Wat hebben wij genoten van onze vakantie!
Bij aankomst kregen wij een heerlijk welkomtdrankje en alle personeel stond direkt met een welgemeende glimlach tot onze bechikking. Zo is het de rest van onze vakantie gebleven: Alles wat je maar wenst werd direkt voor je uitgevoerd. Deze mensen zij oprecht vriendelijk! Het resort is heel rustig gelegen, wil je wat meer animatie, kun je naar het naastgeleegen Village gedeelte. Kamers waren heel mooi, knus ingericht en superschoon. Het eten overheerlijk. Wellicht niet de uitgebreide bufetten van grote hotelketens, maar meer dan genoeg variatie en alles supervers.
Het resort is klein en telt ca 40 kamer, allen per 4 over de bungalows verdeeld. Dus heerlijk relaxen op je ligstoel met zacht kussen aan de rand van het mega zwembad wat plaatelijk 2.60 m diep is. Vanuit de tuin heb je een prachtig zicht over het hagelwitte strand en felbauwe zee. Op safari| Zeker doen!
met partner, Aug. 2010
"Middelmatig"
Bauters Luc
10-8-2010
Waren in dit hotel van 2 augustus tot 9 augustus 2010. Begrijp niet goed al deze lovende reacties. Bij aankomst weinig of geen informatie. Welkomstdrank vergeten ? Eerste dagen was het personeel niet vriendelijk. Beperkte keuze van eten. Poolbar was slechts 1 dag van de 7 open. Kamers waren wel ruim en verzorgd.
met partner, Aug. 2010
"Dit hotel scoort net iets te hoog"
Baert Ria
10-8-2010
Voor ons vertek hadden we de beoordelingen gelezen waardoor onze verwachtingen hoog waren.Misschien iets te hoog?Bij aankomst kregen we weinig informatie alsook geen welkomstdrink zoals vermeld.De kamers,het restaurant en het zwembad waren heel net.Het eten was ok,maar beperkte keuze en weinig variatie.Buiten het hotel is er niets.De eerste dagen was het personeel niet zo vriendelijk.althans enkele toch.Ook aan de receptie viel dit wat tegen.het is een zeer rustig hotel.ideaal om uit te rusten na een week safarie.Maar 1 week hier was voor mij wel voldoende.volgens ons scoort het wel net iets te hoog. Vichte
"Een absolute aanrader!!"
bonnie
24-3-2010
Een heel goed hotel om tot rust te komen.Geen lawaai 's avonds en overdag heel rustig aan het zwembad.
Eten was telkens zeer gevarieerd en veel gerechten werden vers klaar gemaakt.Beslist een aanrader voor koppels die van rust en kalmte houden!!!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie