27-11-2011
Na een inspannende reis met erg slechte wegen kom je aan op een prima lodge. De tenten zijn erg comfortabel en hebben douche en toilet. Het is er erg netjes en schoon. De mensen die er werken doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Je kunt er lekker eten en een pilsje drinken na afklopp van de gamedrives. Het 'bushdiner'had wel een hoog touristisch gehalte.... Kortom een prima plaats om te starten met de ontdekking van het vele wild in de Masai Mara. We waren daar met een groep van touroperator.
19-11-2010
We hebben hier 2 nachten door gebracht, de rit vanaf de hoofdweg duurt twee en half uur en gaat over wegen met gaten, grindweg en zandweg. Een hele belevenis je bent echt ver weg van alles. De tent kan niet afgesloten worden. Er zijn 14 tenten.
Er werken Masai en ze hebben alles voor je over, het eten is gewoon. Bij het ontbijt is er pindakaas. Je hebt een Bush-dinner en je mag als je vertrekt een boom planten. Een bijzondere plek. s' Nachts lopen zebra's bij de tent te grazen en hoor je de hyena's
De Masai Mara is overdonderend, een echte aanrader!!!!!!!!!!!