Lodge Forest Dream in Diani Beach Kenia beoordelingen 9.4 | Zoover

Lodge Forest Dream Diani Beach

Beoordelingen Lodge Forest Dream

Diani Beach Road, P.O. BOX 787, Diani Beach
Lodge Forest Dream scoort een 9,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Forest Dream? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Forest Dream in Diani Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Lodge Forest Dream vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kenia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kenia. Vergelijk Lodge Forest Dream met andere accommodaties in Diani Beach.

10 beoordelingen over Forest Dream

"De overtreffende trap!!"
Rene
14-8-2011 Lodge Forest Dream leopard,
Na een safari van 14 dagen is dit echt een absolute aanrader om even volledig tot rust te komen. Klein park met diverse lodges ,meer dan voldoende privacy. Groot schoon zwembad met glijbaan, meestal voor "private use" Zeer grote nette en goed onderhouden lodges, prima eten, zeer prettig personeel. En natuurlijk om niet te vergeten, de wonderschone tuinen die er prachtig bij staan en waar de apen vrij rondlopen. Om niet meer te vergeten.
Kortom: Geen twijfel, gewoon doen!!!

"Fantastisch Eco Resort!"
Nicole
20-9-2011 Tijdens ons verblijf hier hebben we ons super vermaakt! Het ligt een korte wandeling van het prachtige strand maar biedt daardoor een rustig en luxe accommodatie midden in de natuur. Door het mooie zwembad, de pooltafel en het tennis- en volleybalveld is er genoeg te doen voor kinderen. Het resort heeft allerlei milieuvriendelijke maatregelen genomen en steunt lokale goede doelen. Een prachtig resort met vriendelijk personeel waar je prachtige herinneringen aan over houdt.

met jonge kinderen, 2011
"Fantastisch !"
Jeroen
22-6-2011 Wij zijn heel blij dat we forestdream hebben gekozen, andere hotels zijn zo groot en druk. forestdream is fantastisch als je rust en ruimte wilt hebben. Volgens mij is het best nieuw, want er komen niet zoveel mensen.

Ze hebben hun eigen boerderij, groeien hun eigen fruit en groente. Restaurant had niet veel keuze maar alles was vers en gezond!

Aanrader ! zeker met kinderen ( groot zwembad )

met partner, Mei 2011
"Heerlijke plek om lekker tot rust te komen!!"
Esther
21-6-2011 Echt een fijne vakantie gehad op Forest Dream.. Lekker gegeten, mooie suite tussen de palmbomen,prachtig zwembad, supervriendelijk personeel, kortom een heerlijke tijd gehad!!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Fantasties plek, heel rustig en verzorged."
jeroen
20-10-2011 Ik heb een bijzonder tijd gehad hier met de kinderen. Alleen was het strand 10min lopen. Maar als je er bent dan is het water lekker ! Het eten was bijzonder goed, veel vis en zelf gegroeide groente.
Er lopen apen rond de hele dag die komen voor de grote Boomen vol met vruchten en bessen. Ochtends maken ze wel veel lawaai en spelen ze om je huisje.

Wij vonden het fijn om in zon klein resort te verblijven, geen massa toerisme.

met partner, Apr. 2011
"Een woord: GEWELDIG!"
Derk-Jan Warrink
21-6-2011 Voor mensen die zoeken naar rust, puurheid, vriendelijkheid en heerlijk eten is dit dé plek. Mocht je een grote fan zijn van all-inclusive met veel entertainment, dan is dit waarschijnlijk niet jouw ding. Op deze plek is het alleen maar genieten en tot rust komen. De bungalows zijn prima verzorgd en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het personeel (en de eigena(a)r(en)) zijn ontzettend gastvrij. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar. Het eten is geweldig, voornamelijk verse vis. Ze hebben ons ervan overtuigd dat inktvis heerlijk is! Tip: regel een safari op het strand! De beachboys zijn heus niet gevaarlijk en je weet dat het geld dan direct naar de bewoners gaat!

met partner, Okt. 2010
"Geweldig!!!"
Monique
27-10-2010 Afgelopen zaterdag teruggekeerd vanuit Kenia na een geweldige week te hebben verbleven in Forest Dream! Werkelijk een paradijsje op aarde. Voor iedereen die van natuur, rust en persoonlijke service houd is dit de ideale plek! Ontbijt eenvoudig maar zeker voldoende en gezond, lunch diverse mogelijkheden op de kaart zoals heerlijke sandwiches en diner, tja overheerlijk vraag naar de specialiteiten en de chef maakt het voor je (voornamelijk vis). Kreeft en krab liefhebbers kunnen hier werkelijk hun hart ophalen, mega goed en zeker niet duur. Personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Park wordt mega goed onderhouden. Het betreft een eco hotel met een geweldige flora en fauna waaronder apen (colobus aap, bushbaby). Hotel wordt op halfpension aangeboden.
Zoals de kenianen zeggen: Karibu!!!

met oudere kinderen, 2010
"Fantastische plek"
Silvia Maes
14-9-2010 We twijfelden. Een locatie direct aan de kust of op 5 minuten loopafstand?
De website van Forest Dream heeft ons overgehaald. In werkelijkheid was het nog mooier als op de site. Een stukje paradijs in Mombasa, weg van drukte en toerisme. Zoveel woon- en leefruimte, privacy en natuur om je heen. Fantastisch. Een uniek concept. Zeer gastvrije- en vriendelijke bediening. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ook onze kinderen (11-16 en 18 jaar) waren erg blij met deze keuze.

met jonge kinderen, Juni 2010
"SUPER !"
Wereldreiziger-nr1
28-7-2010 Hier worden je dromen waar, geweldige accomodatie, grandiose natuur, uitstekende service en heerlijk eten. Tevens een oase van rust met op de achtergrond de geluiden van de kleine dieren, zoals apen, krekels en vogels.

met partner, Mrt. 2009
"Fantastisch !"
jeroen
23-7-2010 Beste hotel in die omgeving, jammer dat niemand er van weet.

Midden in een tropisch bos vol verschillende apen vogels en bijzondere planten. Een paradijs voor natuur hebbers. Het strand 10min lopen is ongelooflijke mooie , witte standen met strak blauw warm water. Krijg er metten weer zin in om terug te gaan !!!!!! Mmm…………lekker!
PS een echt ECO vriendelijk hotel ze groeien huneigen fruit en groeten in een dichtbijzijn boerderij.