Beoordelingen Hotel Morabeza****

20 mei 2013

Morabeza****
Beoordelingen Hotel Morabeza****
Caixa Postal 33, 4110, Santa Maria
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Morabeza**** in Santa Maria, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Morabeza**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Morabeza scoort een 8,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Morabeza**** in Santa Maria, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Morabeza****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Morabeza**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Morabeza**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Morabeza**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kaapverdië (Cabo Verde). Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sal. Vergelijk Hotel Morabeza**** met andere accommodaties in Santa Maria.

19 beoordelingen over Morabeza****

met partner, Jan. 2013
"Ik kom terug!"
Rob van Dipten
30-1-2013 Een hotels met zo'n 90 kamers en 30 suites geeft een gezellige sfeer maar ook ruimte en rust. Personeel is behulpzaam en vriendelijk, geen robots zoals je dat uit Spanje kent.
Contacten zijn snel gemaakt tussen de toeristen onderling en ook het personeel kent je al vrij direct dus ook je wensen en gewoonten.
Als je wilt kun je elke dag allerhande vis eten.
Voor een rolstoel goed toegankelijk alhoewel de straten in het dorp Santa Maria wel wat hobbelen. Bijzonder vriendelijke bevolking.
Prijzen eten bij restaurants aangenaam laag, drank dan weer wat aan de dure kant.

met partner, Nov. 2011
"Mooi"
Elie & Carine
9-12-2011 We verbleven hier 5 nachten na eerst 4 andere eilanden te hebben bezocht.
Mooi hotel en prachtig gelegen. Vooral badkamer is subliem.
De eerste 3 avonden was het eten superlekker. De volgende 2 was de kwaliteit stukken minder!! Hopelijk was dit toeval.
Veel langer dan een week zagen wij ons daar evenwel niet te verblijven. Tenzij je enkel houdt van strand, zwembad en zon. Verder is er op eiland weinig te beleven. Als je er twee volle dagen rondloopt heb je het gezien.
Niettegenstaande de 120 kamers is het er de ganse dag door heel rustig. (althans deze periode).

"Tophotel"
H. Martini
25-6-2011 Aan het witte zandstrand en vlakbij de pier. Sfeervol hotel met zeer goede restaurants. voor de visliefhebber, bestel hier zeker de dagverse tonijn. Elke dag Happy Hour en enkele malen p.w. live optreden. De bijbehorende strandtent is overdag altijd gezellig

met jonge kinderen
"Excellent"
Sibylle Ackaert
31-7-2010 Super hotel, fantastische service en een outstanding ligging op het strand.

met partner, Dec. 2009
"Leuk ideaal gelegen hotel"
ria
28-12-2009 Morabeza is een leuk sfeervol hotel, dat ideaal gelegen is aan het strand en aan de rand van Santa Maria. Onze kamer was heerlijk ruim en schoon. Het bed was voor ons als lange Hollanders aan de korte (en smalle) kant, maar verder wel ok. Het ontbijt was prima. Het eten in het standaard restaurant niks bijzonders. Fijn was dat er een medewerker was die als welkomstservice de bijzonderheden van het hotel en het eiland vertelde. Ook kon je daar later terecht voor al je vragen. De bediening was vriendelijk (zoals trouwens overal op Kaapverdie).

met partner, Nov. 2009
"Hotel Morabeza is perfect gelegen."
wendyennick@skynet....
20-11-2009 Het hotel en omgeving zijn super , wij gaan volgend jaar zeker weer terug dan al voor de 4de keer hotel Morabeza.

met partner, Okt. 2008
Nieke
5-11-2008 Gezellig niet al te groot hotel met mooi gerenoveerde kamers. Vriendelijk personeel .
Goed gelegen, op het strand en dicht bij het dorpje waar toffe restaurantjes zijn.

Makki
6-2-2008 Periode 17.01.08 - 01.02.08
Heel goed gelegen hotel, dicht bij het strand en het dorpje.
ZOwel spelletjes en boeken in diverse talen zijn er gratis ter beschikking van de gasten.

Voor de betaalde prijs is het eten wat eenzijdig en is er weinig variatie.

Wie geboekt heeft in half pension, moet wel oppassen: na de maaltijd moet je een bonnetje ondertekenen. Alhoewel dessert én koffie inbegrepen zijn in dit menu, wordt vaak de koffie en/of het dessert als surplus aangerekend. Indien je dit tekent, zal dit bij de eindafrekening bij het uitchecken aangerekend worden (je hebt er immers voor getekend !). Dus wel even opletten wat je ondetekend.

monique.kindermans
20-7-2007 zalig verlof ,kamers zijn aan renovatie toe,maar wij gaan niet met vacantie om op onze kamer te zitten , Waanzinnig duiken en prachtig strand ,probeer de lokale restaurants en zeker de pescador

met partner, Dec. 2006
Ilde De Martelaere
28-12-2006 Prachtig gelegen hotel, wij hadden het geluk om in een nieuwe kamer te mogen logeren, en dat was echt super. Het hotel ligt vlak aan zee, er zijn kussens en handdoeken voorzien en de beach bar biedt ook elke middag weer iets lekkers aan! Carpaccio van verse tonijn, een echte aanrader! Buiten de resto's in het hotel vind je nog voldoende eetgelegenheden in de buurt! Het hotel straalde ook de kerstsfeer uit en het personeel is superviendelijk. Altijd een glimlach klaar! Voor ons de ideale uitrust vakantie en ideaal om in deze grijze periode van het jaar te genieten van de zonnewarmte (elke dag mooi weer!)! Excursies ook een aanrader, dagje zeilen of jeep tocht om het eiland Sal te verkennen, met gids, echt prima allemaal. Alleen jammer van de vliegreis, probeer TAP te vermijden en vlieg niet langs Portugal want vertragingen automatisch inbegrepen.
Voilà, ik wens jullie nog een prettige reis en ik zou zeggen, 'ga nu voor het te laat is'- hotels rijzen uit de grond & toerisme is in opmars

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit