Camping Al Zawaideh Desert Camp in Wadi Rum Jordanië beoordelingen 7.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.633 bezoekers online
Home > Jordanië > Wadi Rum > Camping Al Zawaideh Desert Camp

Beoordelingen Camping Al Zawaideh Desert Camp

7 februari 2012

5,4
5,8
Een zicht van het kamp en de omgeving!

Camping Al Zawaideh Desert Camp scoort een 7,5 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Al Zawaideh Desert Camp? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Al Zawaideh Desert Camp in Wadi Rum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Camping Al Zawaideh Desert Camp vinden. Je kunt 3 video's van Camping Al Zawaideh Desert Camp bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Jordanië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jordanië. Vergelijk Camping Al Zawaideh Desert Camp met andere accommodaties in Wadi Rum.

34 beoordelingen over Al Zawaideh Desert Camp

met partner, Apr. 2011
Echt "Back to Basic"!
M.Bosman
24-4-2011 Dit is echt "Back to Basic"! Ja ,overnachten in de woestijn is iets dat je meegemaakt moet hebben, maarre : Het sanitair is niet alles, de tenten zijn bloedheet en niet schoon, de ritsen van de tenten gaan niet goed dicht, de "bedden" lijken wel planken, het eten is erg magertjes zonder variatie. Alleen de ligging is natuurlijk heel mooi : wat is Wadi Rum een geweldig mooi gebied. Ik zou een volgende keer ervoor kiezen om een dag naar Wadi Rum te gaan, en dan weer terug naar een hotel, want slapen is hier een bijna een survival.

met partner, Apr. 2011
Leuk om 'ns mee te maken
Rian
15-8-2011 Het is een camp met een aantal kameelharen tenten op een rij. Er staan heel eenvoudige bedden met 'apart' beddegoed; het leek schoon... Er hangt een lampje in de tent; deze wordt centraal aangedaan als het donker wordt en rond 23.00 weer uitgedaan. De centrale ruimte is prima, Het eten was netjes verzorgd en daarna was er een kampvuur en muziek. Het sanitair was schoon met WC, douche en wastafels, ook hier was s'nachts geen licht, wel dat van de maan...
Het is leuk om 'ns mee te maken voor 1 nacht!

met een groep, Mrt. 2011
Een belevenis!!
wh.egmond
8-4-2011 Slapen in in een tent in de woestijn moet je een keer gedaan hebben, een heel aparte belevenis, vooral de zonsopgang, en de nachtelijke sterren hemel moet je gezien hebben.
Het sanitair stel niet veel voor, douchen moet je maar een keer overslaan.
Verder een jeep safarie gedaan, genoten!
Het eten was goed, en de mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. DOEN!

met partner, Sept. 2010
Eens in je leven doen!
debora1812
3-10-2010 De desert camp ligt helaas buiten Wadi Rum maar op korte afstand en vlakbij de snelweg. Het is er helaas niet verlaten stil, soms hoor je een trein of een auto rijden op de weg. In de tent staan prima bedden, er hangt een lampje (alleen van zonsondergang tot slapen gaan is er electriciteit) en een klamboe. Om het bed is nog ruimte om je koffer neer te zetten (neem een tas, handoek en zaklamp mee!). In het kamp zelf is weinig te doen, zorg dus dat je je dag vult met een jeeptour, camelride of neem wat te lezen mee. Op het hele terrein zijn loungezitjes. Het avondeten wordt traditioneel in een grondoven gemaakt en is heerlijk. In het kamp zijn koude frisdranken en water te koop. Het sanitair is slecht verlicht, bij de dames 4 ruimtes waar zowel het toilet als de douche in staat. Er komt weinig water uit de douche, maar elke straal is welkom.
Goed te doen voor 1 nacht onder een prachtige sterrenhemel (bed mag uit de tent om onder de sterren te slapen).

met een groep, Mrt. 2010
Leuke ervaring
Anton
12-4-2010 Prachtige plek om een nachtje te slapen
Wat moet je van zoiets in een bedoienen tent slapen verwachten?
Het was gezellig, leuk om een keer te doen.
Mooie plek aan de rand bvan de woestijn.
De tenten waren prima, het bed redelijk schoon met klamboe en veel dekens. We hadden onze eigen lakenzak en kjussen slopp meegenomen.
Het sanitair is eenvoudig en schoon.
Het eten was prima maar wij zelf hebben er weinig van gegeten bang voor diaree vznwege de olijfolie.
De omgeving is prachtig, vooral de woestijn safaririt die we vandaar hebben gemaakt.
Bedoienen waren zeer vriendelijk.
Vergeet niet dat het commercie is.
Ik kan alleen maar positief zijn, omdta het fntastische ervaring is om bij de bedoeïnen te slapen0. 's avonds werd en nog wat muziek gemaakt.
s Morgens werden we door onze reisleider vanaf de rots, met zijn mondharmonicum muziek gewekt.

met een groep, Mrt. 2010
Prachtige plek om een nachtje te slapen
J. Besseling
2-4-2010 We hadden er niets van verwacht en het viel 100% mee. Wat een leuke plek om te overnachten. De tenten waren prima, het bed was schoon met klamboe en veel dekens. Dus we hebben het niet koud gehad. Het sanitair was eenvoudig maar er zaten gewoon toiletbrillen op de toiletten en dat kom je ook niet overal tegen in Jordanië. De omgeving is prachtig en het eten heerlijk. Ik kan alleen maar positief zijn. Het is een hele ervaring om bij de bedoeïnen te zijn. 's avonds hadden we muziek.

met een groep, Okt. 2009
's nachts buiten slapen onder de sterrenhemel!
Yvonne
23-1-2010 Sanitair is matig, het is een groot kamp met 4 wc's en 2 douches... Mooie jeepsafari gemaakt, heerlijk gegeten 'uit de grond', veel vermaak met muziek om het kampvuur. Prachtige sterrenhemel en zonsopgang!
Bedoeïnen zijn zeer vriendelijk.

met een groep, Sept. 2009
Het gaat om het idee
verhaad & rabia
22-10-2009 Als je in de woestijn gaat overnachten hoef je niet op al te veel luxe te rekenen, desondanks viel het met sanitair onwijs mee, er was zelfs warm water waar je mee kon douchen. Wadi Rum zelf was erg mooi, het kamp zelf was niet echt bijzonder (entertainment, welk entertainment???). Het bed in de tent stond niet waterpas, dus pas op dat je er niet vanaf valt (zorgt ook voor rugpijn!), wij konden door de gaten in de tent de mooie sterrenhemel zien, gelukkig regende het niet :))). Het diner was wel lekker (vlees gekookt in groot gat in de grond), het ontbijt was bijzonder slecht/weinig.

Ook wij dachten dat we zouden overnachten bij een echte bedouine-familie (zoals in folder stond), bleek dus niet zo te zijn (ip daarvan in commerceel kamp (biertje 1/2 liter 5 euro!!!)).

Al met al hebben we het een bijzonder ervaring gevonden en erg genoten, we hebben in de woestijn overnacht, gaat om het idee.

met een groep, Sept. 2009
Super mooie plek!!!
Esther en John
19-9-2009 Echt een mooie plek om te overnachten. Net een sprookje!! één van de hoogtepunten van onze reis. Ondanks dat je weet dat deze slaapplaats een toeristische plaats is blijft het indrukwekkend. Wij zaten in het camp samen met een itiliaanse groep.
Heerlijk in de natuur geslapen, wakker worden tussen het zand en de levensgrote rotsen.
S'avonds heerlijk bij het kampvuur gezeten, gedanst, gezongen, heerlijk waterpijp gerookt enz.
Mensen daar zijn erg gastvrij!!

Hoog touristisch gehalte....... niet autenthiek!
Co M(iddelburg),
12-6-2009 Bij de boeking van de reis wordt de suggestie gewekt dat je terecht komt in een woestijnkamp met echte bedouïnen. Het kampje ligt echter aan een doorgaande weg, vlak bij een dorp waardoor het niet echt stil is. Het ligt zeker niet afgelegen in de woestijn. De jeepsafari (4 uur) was erg mooi maar bij zonsondergang waande je je ook niet echt diep in de woestijn omdat je de straatverlichting van een dorp op enkele kilometers afstand kon zien nadat de zon onder was gegaan. Kortom, niet onaardig maar met een behoorlijk nep-gehalte.....
De hygiëne was ver onder de maat, met name bij de toiletten (geen doorspoelwater......). We hebben geen redenen om dit hier nog eens over te doen!

5,4
5,8