Hotel Royal Decameron Club Caribbean*** in Runaway Bay Jamaica beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Royal Decameron Club Caribbean***

Hotel Royal Decameron Club Caribbean*** Runaway Bay

Beoordelingen Hotel Royal Decameron Club Caribbean***

Main Road, 74310, Runaway Bay
Hotel Royal Decameron Club Caribbean scoort een 8,4 uit 10, op basis van 150 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Royal Decameron Club Caribbean***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Royal Decameron Club Caribbean*** in Runaway Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 304 vakantiefoto's van Hotel Royal Decameron Club Caribbean*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Royal Decameron Club Caribbean*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Jamaica. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jamaica. Vergelijk Hotel Royal Decameron Club Caribbean*** met andere accommodaties in Runaway Bay.

147 beoordelingen over Royal Decameron Club Caribbean***

met partner, Mrt. 2012
"Geweldige plek"
heijne
27-4-2012 Het is voor een 3,5 ster echt een top accomodatie!Super vriendelijk personeel, heerlijk gevarieerd eten, aan de bar alles te krijgen!Cottages heel mooi gelegen in een tuin,wel wat achterstallig onderhoud.Maar als je meld bij de receptie dat er iets niet werkt, staan ze 5 min. later voor de deur.
Enige minpunt is de animatie, die grotendeels op de in grote getale aanwezige Fransen is gericht!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Paradijselijk!"
Joke Toby
26-3-2012 Dit resort is kleinschalig, 140 losse hutjes staan mooi verdeeld langs het water en in de mooie tuin. Er zijn vier baaitjes met elk 30-60 ligstoelen, er is altijd wel plek.
Op het strand is van alles te doen, zeilen, waterfietsen, kanoen en alles inbegrepen in de prijs.
Over het algemeen vriendelijk personeel. Een tuinman komt spontaan een kokosnoot met een rietje brengen, een ander leidt ons spontaan door de tuin langs alle mooie planten, wanneer hij ziet dat we geinteresseerd zijn in planten.
We hebben in een soort prieeltje bij het strand onze trouwbeloftes hernieuwd. Het was een prachtdag, alles was geweldig geregeld.
Vanuit ons bed keken we naar de zee, afstand naar het strand was 4 meter!
Ontbijt en lunch vonden we heerlijk daar ( in het buffetrestaurant) avondeten was minder, vooral voor vegetariers.
Minpuntje (als dat er al was) was de vele fransen die er waren en die nogal bot en brutaal voordringen en zich het hotel toe eigenen. Buiten dat was het een grote droom.

"Prachtige Accomodatie"
Rijnaard
2-4-2012 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Decameron.
Wel een overboeking,volgende dag kregen we pas ons huisje dat we hadden geboekt.
Animatie vonden wij niet zo goed, alles wasop de Fransen gericht en veel te hard.
Wel een aanrader om een keer naar toe te gaan.

"Netjes complex"
Gerda
26-2-2012 Na een lange reis kregen we sleutel van een courtyard kamer, terwijl wij een cottage huisje hadden geboekt. Volgende dag nagevraagd, toen bleek dat het hotel overboekt was. Een deel van de NL reizigers is naar een ander hotel gegaan, van Decameron ook (achteraf een slechte keuze). Wij kregen s'middags ons geboekte cottage huisje en van touroperator na wat aandringen korting op een excursie. Het viel ons op dat er veel problemen waren met overboekingen, ook bij Engelse reizigers. Verder netjes complex, elke dag schoonmaak, eten was goed, maar na twee weken was je er wel op uitgegeten. Te weinig variatie. Entertainment was leuk, veel dans. Veel Fransen en ook erg gericht op deze Fransen. Steeds werd alles in het Frans vertaald wat soms wel irritant was. Je kunt er leuke excursies doen, maar deze zijn wel prijzig! Er wordt afgeraden met de locale taxi's weg te gaan, maar wij hebben hier geen problemen mee gehad. Jamaica is een mooi land, en het criminele viel ons reuze mee! Mooie natuur

met partner, Feb. 2012
"Geweldige plek voor een mooie vakantie op Jamaica"
klem
4-3-2012 in dit hotel werken de mensen allemaal heel hard om het naar je zin te maken, wat bij de meeste gasten ook echt lukt!

de huisjes liggen erg mooi, een aantal langs de zeerand, let hier op bij het boeken!
vanuit deze locatie kun je goed naar ocho rios, port antonio en zelfs montego bay voor de bezienswaardigheden. wij vonden kingston alleen wat te ver, dat kost je een hele dag.

het eten in het park heeft genoeg variatie om je niet de derde dag al te vervelen. je kunt ook op meerdere plaatsen relaxed zitten of je drankje drinken op het strand, echt niets te klagen.
de hele dag door zijn er cocktails en wat je maar wilt drinken te verkrijgen.

animatie vonden we he-le-maal niets. totaal gericht op een klein groepje gasten (zoals hierna te lezen op fransen). op de dag rond lunch en voor diner wel heel lekker jamaicaans jammen door de 3 mannen die je hier op de site op de foto zag. erg leuk!

alles bij elkaar hebben we een heerlijke vakantie gehad!

met partner, Jan. 2012
"Aardig"
Hans
20-5-2012 Leuk complex,leuk personeel maar voor dit geld kun je beter 2 maanden naar Benidorm gaan,wat een herrie...beetje hoelahoepen en kijken hoeveel bier je op kunt lijkt mij niet echt wat voor deze vakantie bestemming....veel op Fransen gericht en ben je dit niet dan ben je al heel snel een vreemde.
Eten en drinken is goed geregeld.
Excursies buitensporig duur.
Had er meer van verwacht!
Grt Hans

met vrienden, Okt. 2011
"Een bungalowtje op het strand"
f.nolles
24-11-2011 Relatief klein resort met leuke bungalowtjes. Vanaf de voordeur 15 meter en je stond in de zee. Let op als je het water in gaat: stenen, modder en vervolgens plantjes aan je voeten. Kan ook een verdwaalde zee-egel tussen zitten. Snorkelen kun je echt vergeten. Je ziet niets.
Door centrale ligging goede uitvalsbasis om tripjes te maken.
Personeel heel vriendelijk, eten goed en voldoende keus. Jammer dat er geen minibar is. Bedden goed, badkamer behoorlijk gedateerd, elke dag schoonmaak. Wel goede prijs/kwaliteistverhouding. Kinderanimatie heb ik niet gezien.

"Voor ons geen alin meer"
josephine_van_diese...
7-10-2011 Hele fijne vakantie gehad,een groot nadeel,we waren hier 3 weken alin veel te lang met al die engelsen wat een asociaal volkje,gelukkig voor ons dat er ook wel leuke mensen waren uit nederland en duitsland.
Jamaica is een erg mooi land,veel groen en watervallen,en verschrikkelijk warm,heel veel zon,weinig regen in september.
De bediening van het hotel is super,alleen het intertement vonden wij verschrikkelijk,als je niet mee wilde doen was je lui,en in de avond stond de muziek veel te hard,en dan de crowman,met zijn geschreeuw,die verpesten de hele show(die super mooi was) maar veel mensen liepen weg,voor de te harde muziek en het geschreeuw,jammer.
Heb het verder wel naar mijn zin gehad,maar mijn vriend zeker niet,die had er spijt van dat we 3 weken geboekt hadden,voor ons nooit geen alin meer.

"Heerlijke vakantie in Royal Decamaron"
Maike
12-9-2011 Wij hebben twee weken genoten van onze vakantie op Jamaica in Hotel Royal Decamaron. Het hotel is zeer aangenaam, het is mooi en ruim opgezet en door de huisjes voelt het heel vrij. Een cottage aan het strand is aan te raden. Het eten is erg gevarieerd, leuke thema's en voor ieder wat wils. Het Jamaicaanse restaurant is ook erg lekker. Het personeel is vriendelijk, aardig en behulpzaam. Wij zijn zelf niet zo van het entertainment maar in dit hotel er toch van genoten, ze zijn erg leuk en als je ergens niet aan mee wilt doen: No Problem! En vallen ze je verder ook niet lastig. Op het strand heb je er sowieso geen last van. Locatie is prima, buiten het hotel niet veel te doen maar wel goede ligging voor het maken van excursies. De 2-daagse excursie van touroperator is een aanrader! Erg mooi eiland om eens gezien te hebben.....!

"Erg gezellig"
stefan
20-7-2011 Het resort is echt heel erg leuk en mooi opgezet. Het jammere is wel dat er echt verder niets te doen valt buiten het resort behalve de excursies waar ze je de hoofdprijs voor vragen en wat bij sommige echt wel tegenvalt.
Verder eten was goed en barpersoneel was echt super net als de funcrew