4-2-2012
wij zijn net thuis van Jamaica clubhotel riu ocho rios,
kamer groot en mooi netjes een ligbad volle koelkast maar iedere keer vragen om het te vullen-bij boeking kinderbed gevraagd hadden ze niet.
zwembad leuk, maar ontzettend koud,geen leuke animatie als het er was dan was het een zuipspel. met drank in water, overal bekertjes , iemand spuugde het bier uit in het zwembad.
hotel wel mooi en netjes
eten goed maar oh wat saai, elke dag het zelfde, in welk restaurant je ook ging eten overal het zelfde. ga je voor steakhouse (zoals vermeld is) stel je er niks van voor want het is echt niks, bestel je varkensvlees aan spies krijg je 2 stokjes met 6 garnalen eraan, vertaling in menu's zijn verkeerd. lang wachten op je eten. te weinig kinder stoelen, altijd droge kip, pasta en friet, de italiaan is een schande, mijn man is italiaan en schaamde zich dood want dit was geen italiaans eten, gatver,elke avond zuipspel. veel overlast/herrie van zuipers.voor kl kindjes niks te doen,1 glijbaan.
17-12-2011
Wij zijn net terug van 16 dagen Jamaica en hebben het heerlijk gehad in dit hotel! Even wennen aan de hoeveelheid kamers, maar eigenlijk vind je dit aan het zwembad en in het restaurant enz niet terug.
De kamer zelf zag er heel mooi, schoon en ruim uit. Wij keken uit op de tropische tuin. Zwembad prima! Ook schoon. Strand is netjes, de zee is heerlijk! Geen last gehad van verkopers in zee of op het strand!
Het eten was heel goed, zelfs na 16 dagen nog variatie, dan een keer spaanse avond met taco's, gepofte aardappels enz. Dan weer een japanse avond met lekkere sushi, niks te klagen. Ook de restaurants waren prima en goed te reserveren een aantal dagen van tevoren.
Leuke excursies gehad zowel naar het oosten als het westen! Prachtig land, prachtige mensen, een echte aanrader!
Enige minpunt vonden wij de entertainmentshows 's avonds, de Amerikanen daarentegen vonden dit fantastisch.