Hotel Half Moon Montego Bay Resort***** in Montego Bay/ St.James Jamaica beoordelingen 9.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Half Moon Montego Bay Resort*****

9,6
9,7

2 juni 2012

Hotel Half Moon Montego Bay Resort***** Montego Bay/ St.James

Beoordelingen Hotel Half Moon Montego Bay Resort*****

Silver Sands, Montego Bay/ St.James
Hotel Half Moon Montego Bay Resort scoort een 9,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Half Moon Montego Bay Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Half Moon Montego Bay Resort***** in Montego Bay/ St.James, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Half Moon Montego Bay Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Jamaica. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jamaica. Vergelijk Hotel Half Moon Montego Bay Resort***** met andere accommodaties in Montego Bay/ St.James.

6 beoordelingen over Half Moon Montego Bay Resort*****

9,6
9,7
amilo
5-8-2007 Wij zijn op huwelijksreis geweest in dit prachtig hotel ! een aanrader over de ganse lijn ! extravagant duur voor europeanen is het enige minpuntje (ik moet toch iets opmerken hé) wij hebben een privégids genomen voor een 4tal dagen en hebben op deze manier géén dagen op overvolle bussen doorgebracht en telkens een ander facet van dit prachtige eiland gezien , oa kingston, rafting, botanic-gardens , markten , politieke gistoriek verschillende privé bezoeken bij kennisen van onze gids en tekens op een enorme gastvrijheid terug kunnen vallen ....... een aanrader !! zowel voor jamaica als voor the half-moon resort !

met partner, Aug. 2006
"Top accomodatie"
Petra
21-9-2008 Zijn op het resort getrouwd, hebben weddingplanners die alles naar behoren regelen. van fotograaf tot bloemstukken. Wij, waren met z'n drietjes en hadden een juniorsuite aan het strand (een zoontje van 4jr) eerste week all incl.= platinum plan geregeld (ter plaatse is dit goedkoper ivm de lagere $)laatste week alleen betaald wat we genuttigd hadden. Zoals eerder gemeld, neem een grote zak met geld mee. Voor een verblijf van 2 weken (excl. huwelijk) waren wij $ 18/m kwijt! Twee volwassenen en een kind. Maar dan heb je wat, je kunt de hele dag lobster eten en champagne drinken!

cor
22-5-2006 Wij zijn hier 6 jaar geleden geweest, en beter dan dit nooit meegemaakt (terwijl we aardig verwend zijn en al veel sjieke hotels hebben meegemaakt). Dit is absoluut een aanrader, lekker eten, mooie kamers, vriendelijke mensen, leuke muziek 's avonds, kortom: een en al goed (maar breng wel een dikke portomonnaie mee!).

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Half Moon Montego Bay Resor...

roelie
26-9-2005 zijn hier op huwelijksreis geweest en werden tot in de puntjes toe verzorgd.
Het eten was grandioos en zeer uitgebreid, en ook het personeel was zeer behulpzaam

met partner, Nov. 2004
RZ
26-10-2008 Veel hotels maken hun pretenties niet waar maar Half Moon Bay doet dat wel en met overtuiging. De prijs is er naar maar je krijgt er wel waar voor je geld. Pachtige architectuur en landscaping, een kilometer lang strand met veel faciliteiten (inclusief dolfijnen), tennisbanen en golfcourse en uitstekende restaurants. Hoewel het resort vele honderden kamers telt, is het dankzij de ruimtelijke opzet nergens dringen geblazen. Ook gunstig gelegen voor het maken van uitstapje in de omgeving zoals naar Rose Hall. Hoewel wij niet in geesten geloven, hadden we de nacht na ons bezoek aan de residentie van de White Witch een bizarre ervaring waarvoor wij nooit een verklaring hebben gevonden.

Melissa
15-9-2003 Dit is het meest exclusieve hotel wat ik ooit heb gezien en ik reis nogal veel. Fantastisch voor de rustzoeker. Mooie witte prive stranden. De faciliteiten zijn geweldig en professioneel en de maaltijden.....het water loopt me nu weer in de mond.... UItstekend voor honymooners.
Er zijn verschilende accomodatie types. Maar de meest eenvoudige zijn al enorm mooi en met veel oog voor detail ingericht. Hier moet je een keer naartoe. Het ligt wel ver van de Strip (het uitgaansleven van Montego Bay) maar laat je dat niet tegenhouden om deze 10 sterren accomodatie te bezoeken!