Vraag en Antwoord Jamaica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Groepsreizen naar Jamaica (1 reacties)
carola
27-3-2013
Hebben jullie ook groepsreizen naar Jamaica?

Zoover Travel
3-4-2013
Beste Carola, Zoover Travel biedt als online reisbureau geen rondreizen. Wel kan je bij onze partners ABC Travel terecht. Mocht je nog vragen hebben, wij helpen je graag 0900-8085. Zoover travel

Eliza
9-3-2013
Weet iemand of er wifi beschikbaar is?

Tom
14-5-2013
Er is wifi beschikbaar in de lobby. 5 US doller per uur.

Wie gaat Erik naar dit hotel (0 reacties)
herman_vermeulen1970
1-3-2013
Hallo wij gaan op 4/4/2013 naar dit hotel Al heel veel over gelezen en uiteraard gezien. Op you tube en op zoover. Kan iemand ons vertellen hoe het zit met wandelen is dit aan te raden en kun je b.v naar een stad lopen ! Of zijn er mensen die zeggen nou dit moet je zeker gaan doen ......

23-2-2013
heb je hier een omvormer van 110 V naar 220 V nodig?

Fons de Brouwer
20-3-2013
U heeft in Jamaica een Amerikaase/Japanse reisstekker (NEMA 1-15) nodig. LET OP! Controleer of uw apparatuur geschikt is voor een spanning van 110 Volt (50 Hz)!

29-3-2013
bedank Fonske voor je advies.

Fons de Brouwer
Graag gedaan, Marian!

8-2-2013
Wat kost het een jeep tocht en hoelang duurt het?

omvormer (0 reacties)
marianne
5-2-2013
Ik ga in April dit jaar naar Jamaica, mijn vraag is heb ik een omvormer in mijn hotel nodig voor mijn electiche apperaten van 110 V naar 220 V ?

club ambiance jamaica (2 reacties)
Hotel Club Ambiance***
H v Amelsvoort
5-2-2013
Hallo, wij willen naar club ambiance in jamaica maar ik heb ergens gelezen dit dit een resort voor swingers is en dat willen we niet dus wie kan me hier meer over vertellen aub.?

Quirina
24-2-2013
Ik heb daar specifiek naar gezocht want ik had ook zoiets gehoord markante nix vinden van zoiets. Wel in andere plaatsen en dus andere hotels maar van dit hotel niet..

Frits
29-3-2013
Dit is absoluut niet voor swingers, dat is Hedonism 2. Club Ambiance is een prima hotel, beetje verouwderd maar wel gezellig.

eten (0 reacties)
Bungalow Country Country****
Lucy
4-2-2013
Hallo, meestal boek ik all-in maar stel dat wij hier bij country-country alleen logies en ontbijt boeken, is er een winkel in de buurt waar we goedkoop boodschappen kunnen doen? En is het huisje ook zo ingericht dat je zelf eten kan maken??

vragen (0 reacties)
MR
23-1-2013
Hallo, Ik ben M en ga deze zomer twee weken naar Jamaica. Ik heb er al veel over gelezen, maar heb nog steeds een aantal vragen. Ik kan namelijk nog geen eenduidige antwoorden vinden op mijn vragen. Ik zal deze zomer verblijven in het Riu ocho rios. Graag wil ik weten waar (en of dit uberhaupt mogelijk is) je leuk een dagje door een stad kunt lopen? Of het verstandig is om USD mee te nemen of dat je daar gewoon Jamaicaanse Dollars kunt pinnen? Is het makkelijk om bij locale aanbieders excursies te boeken en waar kunnen wij deze eventueel vinden? Ook lees ik dat er nergens terrasjes zijn, klopt dit? Is er 's avonds in Ocho Rios iets te beleven? Als ik op het strand wil lunchen of iets wil drinken, moet ik dan terug naar het hotel? Of kan dat daar ook? Alvast bedankt voor antwoorden op mijn vragen! Alle tips zijn welkom!!

rond reizen ? (0 reacties)
arola v.d. Kolk
15-1-2013
heeft u ook groeps rond reizen in jamaica

deLuxe of standaardkamer (1 reacties)
Ocho Rios
Hester
6-1-2013
Wie kan mij vertellen wat het verschil is tussen deLuxe of een standaardkamer en eet je dan ook in een ander gedeelte van het hotel?

Michelle
13-5-2013
Bij een de Luxe kamer heb je een extra zitgedeelte in de kamer. In het restaurant maakt iedereen gebruik van de zelfde ruimtes, daar wordt geen onderscheid in gemaakt.

wie weet (0 reacties)
bacoman
27-11-2012
Hallo ik heb een paar vraagjes wij zitten rond kerst in het riu voor twee weken en hoe zit het hier met kleding wassen ? kost dit geld (en zo ja hoeveel) of moet je dat zelf doen? en is er iemand die weet of er wat aan kerst word gedaan in het riu of in jamaica? met vriendelijke groet, Bacoman

cottage of paalhuis? (0 reacties)
Hotel Samsara**
bianca
6-11-2012
Kan iemand mij vertellen wat nu 'beter' is om te boeken? een paalhuis of een tuin cottage? het scheelt nl. 600 euro voor 2 personen....

myr
4-11-2012
ziijn er goede excursies te doen vanuit het hotel en vallen de afstanden mee en de prijs? kan je het doen met plaatselijke agenten of toch beter met de touroperator,en wat is de moeite ? we denken halfweg mei te gaan is het dan redelijk droog of veel buien ?

Hilde
27-4-2013
Hallo, Heb je intussen al,infongevonden? Reizen jullie nu in mei naar ginder? Grtz

Myr
29-4-2013
@Hilde, gaan dit jaar niet naar Jamaica, hebben een mooi bod gezien op de Dominicaanse (hotel Bahia) en vrtrekken eind mei naar daar, maar volgendjaar wrdt het zeker Jamaica en jij naar Jamaica ? of ben je er a geweest ?

Hilde
29-4-2013
Hoi, Vertrekken half mei naarGran bahia in Jamaica. Al vaak naar Dominikaanse geweest en nu superpromo voor Jamaica gevonden! Dominikaanse is supermooi en goed, kan het je dus zeker aanraden. Genieten van het eerste tot het laatste moment! Laat me maar weten hoe het was!! Have some fun!!

myr
30-4-2013
@Hilde, is voor ons ook de derde maal Dominicaanse (zijn er vorig jaar nog geweest, zelfde hotel) laat eens weten hoe Jamaica je bevallen is

triena
28-10-2012
is er op het resort ook een mogelijkheid om te biljarten of poolen? daar hebben we ons op cuba echt uren mee vermaakt...

Tom
14-5-2013
Er staat een biljard tafel in de lobby hier heb ik in de 2 weken dat ik er was niemand gebruik van zien maken

Pinnen (1 reacties)
Ruud
22-10-2012
Na een top vakantie in dominicaans rep 2011 en mexico 2012 gaan wij in augustus 2013 naar jamaica naar RIU ochos rios. Welke excursies zijn aan te raden ? En kun je pinnen op het resor t ? Is het een beetje veilig buiten het resort ? Alvast bedankt voor de info Ruud

Ria1961
10-11-2012
Ruud, Het is op zih wel veilig buiten het resort. Excursies zijn er veel te doen met de hostess maar met de locale chauffeurs is het ook echt een belevenis. Kijk voor meer informatie is op het jamaicaforum. Daar staat echt alles wat je wilt weten en kun je heel veel vrage stellen. Heerlijk om het vooruitzicht te hebben dat je daar nar toe gaat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit