De beste prijzen en last minutes voor Jamaica bij:

9 vragen over Jamaica

 • Weer in augustus

  0 97034

  Wie kan mij meer informatie geven over het weer in jamaica in augustus? Op klimaatinfo vind ik wel informatie over het aantal regendagen en zonuren maar weinig gedetailleerd over de duur van de buien. Op de websites van de reisorganisaties vind je nl. Veel rooskleurige informatie over het aantal dagen regen. Zo geeft Neckermann ca 8 regendagen aan per maand maar klimaatinfo geeft 14 dagen aan. Dat is een verschil van slechts een buitje in ...

  False
 • omvormer

  0 62747

  Ik ga in April dit jaar naar Jamaica, mijn vraag is heb ik een omvormer in mijn hotel nodig voor mijn electiche apperaten van 110 V naar 220 V ?

  True
 • het weer

  0 54823

  Wie weet hoe het weer is in april/mei of aug/sept. Willen graag gaan maar ben beetje bang voior de veel regen die kan vallen in aug/sept, wie heeft er ervaring?

  True
 • geldigheid paspoort

  0 24471

  In de landeninformatie van Jamaica staat dat het paspoort minimaal 6 maanden na verblijf nog geldig moet zijn. Dit is onjuist. Voor nederlanders geldt het volgende er is geen visum nodig en bij navraag bij de visumdienst breda en op de websites van visumdienst.com spreekt men alleen over een geldigheid tot na verblijf.

  True
 • hoeveel volt

  0 10374

  halloo moet je voor ochio rios een wereldstekker hebben of is daar 220 volt waar kun je het beste geld wisselen in het hotel of buiten het hotel en wat voor een dollars is het beste amerikaanse of jamacaanse

  True

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Zou jij op vakantie gaan naar een land waar het niet 100% veilig is?