Hotel San Pietro*** in Verona Italië beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel San Pietro*** Verona

Beoordelingen Hotel San Pietro***

Via Santa Teresa, 1, 37138, Verona
Hotel San Pietro scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel San Pietro***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel San Pietro*** in Verona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel San Pietro*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel San Pietro*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Hotel San Pietro*** met andere accommodaties in Verona.

3 beoordelingen over San Pietro***

"Profileert zich als 4 sterren; m.z. 3 sterren "
wim bos
21-9-2008 fraai hotel op een verkeerde ligging. eigenlijk alleen per auto bereikbaar. shuttlebus vanuit hotel naar centrum.
wij gingen meestal lopend naar centrum, maar dat viel niet mee

Familie, Juli 2008
"4 sterren + beleving"
Nicolette van Peer
7-8-2008 Hotel is helemaal top, comfortabel, uitstekende en vriendelijke service, mooie inrichting, ruime kamers. Echter de omgeving waar het in ligt kan echt niet! Lijkt wel verlaten industriegebied. Omgeving en route naar het centrum is er een waar je je (zeker 's-avonds) niet prettig en veilg voelt. Uitzicht vanuit de kamer is op een drukke 2 baans weg (isolatie wel super goed). Het hotel op zich zou ik iedereen aanbevelen maar gezien de omgeving ga ik dat niet doen. Is ook verder van centrum dan aangegeven in de gids. Snap niet dat iemand daar dit hotel neerzet.

met vrienden, Juli 2006
Brouwer
5-4-2008 Dit hotel hebben wij geboekt vanwege een bezoek aan de opera's in de arena. Met de bus van het hotel kun je erheen gebracht worden, terug hebben wij gelopen. Dat is ong. een half uur lopen, maar goed te vinden. Het tankstation tegenover het hotel is gesloopt. Parkeren voor de deur. Wel aan alle kanten omgeven door drukke straten, maar daar heb je weinig geluidsoverlast van.