Hotel Colombina**** in Venetië Italië beoordelingen 9.1 | Zoover

voorkant aanzicht

Beoordelingen Hotel Colombina****

Calle Del Remedio, 30122, Venetië
Hotel Colombina scoort een 9,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Colombina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Colombina**** in Venetië, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Colombina**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Colombina**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Hotel Colombina**** met andere accommodaties in Venetië.

7 beoordelingen over Colombina****

met vrienden, Mrt. 2011
"Luxe hotel zeker niet goedkoop"
noeky
19-9-2011 Ik ben hier met een vriendin naar toe geweest die deze reis heeft gewonnen. Anders was het zeker wel buiten het budget geweest.

Maar voor wie luxe wil met een lekker antieke uitstraling. En heeeerlijk uitgebreid ontbijt. Moet hier heen gaan.

Wij zaten bovenaan onder het dak. Gelukkig niet in de zomer want dan zou je het echt te warm hebben gehad.

De badkamer was oke alleen kon je niet staan in de douche omdat deze in het bad was en dat was direct onder het schuine dak. Als je 1.60 bent kan je er wel staan groter niet!

Elke dag schone bedden en handdoeken niks te klagen. Heel mooi uitzicht op San Marco plein.

Venetie is als een schilderij zo mooi.

met partner, Nov. 2007
els
8-4-2008 Zeer centraal gelegen, goed hotel. Ruime, zeer verzorgde kamers. Attent personeel. Gezellige ontbijtruimte. Wij waren er begin november 2007. Erg mooi weer toen.

simone
15-6-2007 Een mooi hotel met sfeervolle kamers, heel centraal in Venetie. Nog geen 2 minuten van het San Marco plein. prima service. Een aanrader als je echt centraal wilt zitten en gesteld bent op kwaliteit.

met partner, Mrt. 2006
Wendy
14-3-2006 Wij zijn er in maart geweest en het was echt fantastisch. Kamers zijn ruim en erg leuk ingericht. De ligging is perfect je kijkt op de "Brug der Zuchten" in 1 woord geweldig! Het personeel erg behulpzaam en je voelt je er ook echt op je gemak.
Een echte aanrader wanneer je opzoek bent naar een klein, mooi en gezellig hotel in het centrum

Melissa & Steven
15-2-2005 Super 4 sterren hotel! Dicht bij San Marco! Een echte aanrader! Wij waren er dit jaar (2005) met valentijn. Laarzen hadden wij zeker NIET nodig! Lekker ontbijt, zeer net, vriendelijk personeel,... Zeker de trip naar Murano is aan te raden, de heenreis is gratis (aangeboden door het hotel). Doen zou ik zeggen!!!

GJ
10-8-2004 Erg mooi en luxieus hotel. Bij terugkomst na bijvoorbeeld een wandeling of diner waren de gordijnen gesloten en het bed opengevouwen voor de nacht.Elke dag heerlijk ontbijt. Voor meer als drie dagen misschien wat eentonig. Erg net personeel, mooie ligging. Wij waren er in Mei 2004 en hadden voor de zekerheid laarsen meegenomen. Dit was geen overbodige bagage! Zeer veel mensen vergeten dit!

Karin
6-2-2004 mooi en verzorgd hotel. Goede ligging, vlakbij het San Marcoplein. Wij waren er half november. Die periode is de prijs van dit hotel zeer gunstig. Wij leerden Venetië meteen kennen want het eerste dat we zijn moeten gaan kopen zijn laarzen voor het water.