18-2-2012
van S.M.plein loop onderdoor meest linkse gallerij(op langste winkelrij gelegen) dan links op hoekig pad Fundamento Orseolo,rechts draaiend,dan over schuine brug tot Giorgio Armani store, meteen links =Campiello de la Regina d'Ungharia,dan rechts gelegen Sortoportego del Forno Vecchio onderdoor.Hotelkamer geen koffie-théfaciliteit,koelkastje en veel kastruimte.Prima ontbijt:klaargemaakte warme/koude belegde toostjes en broodjes, lekkere koffie/warme chocolademelk, fruit, kleine taartjes,koeken enz. Bed persoonlijk hard,maar breed! Volwaardige badkamer,3°bed afzonderlijk.Ideaal om alles lopend te doen,net tussen Rialto en San Marco.Kregen kamer reeds bij aankomst.Hotel heeft goed stadsplan.Ga lezen over gang zaken stad,bruikbare woordjes vertaald op papier.S.M.basiliek mooi buiten,gratis binnen,dan alles afzonderlijk betalen,niet concureerbaar met andere kerken,verspreid over stad.Secret tour Dogenpaleis overroepen,Paleis waouw.
4-3-2012
door tijdelijke sluiting van ons hotel (serenissima) werden we overgeplaatst naar dit hotel. Luxer dan het andere hotel, airconditioning, lift, beter ontbijt, prima bedden, apart toilet, stortdouche en handdouche, schone handdoeken elke dag, rustig, tv achter de spiegel, kregen zelfs een rondleiding door het hotel. gratis Wifi.