Beoordelingen Camping Garden Paradiso****

21 mei 2013

Garden Paradiso****
Beoordelingen Camping Garden Paradiso****
Via F. Baracca 55, I-30013, Cavallino (Treporti)
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Garden Paradiso**** in Cavallino (Treporti), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Garden Paradiso**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Garden Paradiso scoort een 9,0 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Garden Paradiso**** in Cavallino (Treporti), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Garden Paradiso****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Garden Paradiso**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 111 vakantiefoto's van Camping Garden Paradiso**** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Garden Paradiso**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Camping Garden Paradiso**** met andere accommodaties in Cavallino (Treporti).

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Garden Paradiso****

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke camping, voor één keer"
Chantal
26-8-2012 Wij hebben deze camping uitgekozen, omdat we eerst twee weken in Toscane waren en nog één weekje lekker wilde relaxen aan het strand.
De camping is prima en je kan echt heerlijk eten in het restaurant aan het strand. Het sanitair was goed. Genoeg douches en toiletten voor zo'n grote camping. De plekker waren redelijk. Mocht je een grote caravan hebben, zal je je auto toch echt op de parkeerplaats moeten zetten.
De speelattributen voor de kinderen staan zo vol in de zon, dat er overdag echt niet op gespeeld kan worden, omdat het heel heet is.
Het meest belachelijke wat ik vond, is dat we veel geld moesten betalen voor de strandbedjes. Dit was nl. € 15,- voor een bedje en een stoel + parasol.
Waar ik mij ook aan heb lopen ergeren, is dat mensen heel hard rijden. Ik vind dat ze meerdere drempels daarvoor moeten plaatsen.
Tuurlijk hadden wij ook veel last van muggen, maar dat is daar overal!!

met partner, 2012
"Leuke camping met kleine plaatsen"
petra
25-8-2012 het is een hele leuke camping, maar de plekken zijn wel wat aan de krappe kant. ons was een plek belooft van 8 x10 meter. dit hield bij 6 x 8 wel op.
dit vonden wij erg jammer!

"Heerlijke vakantie"
linda meeuwsen
4-10-2012 Wij hebben 4 weken op deze camping gestaan met onze caravan. plek 837, grote plek alleen jammer dat ze s´ochtends om half 8 al het restaurant komen bevoorraden. Echter hebben wij kleine kinden (9 mnd en 2,5 jaar) en die waren toch al wakker.
Sanitair is erg schoon, genoeg douches en wc´s. nooit hoeven wachten. Zelfs junior hoek tot 12 jaar, waar twee badkuips zijn.
Zwembad is simpel maar voor de kleintjes leuk, onze dochter heeft zich uitstekend vermaakt. Het enige nadeel, wat in het begin voor ons een voordeel was, is dat de siesta heel strikt wordt nageleefd. dus tussen 13.00 rn 15.00 mag je niet zwemmen, niet afwassen, niet met de auto rijden. Tja leg je dochter maar uit dat je niet mag zwemmen. Het afhalen van pizza was goed en niet duur. de camping winkel heeft ook veel maar duurder. echter op 3 km zitten vele grote supermarkten waar wij de boodschappen deden. omdat wij later in het seizoen waren minder weer en heel veel muggen (tijgermuggen)

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Garden Paradiso**** bij:

"SUPER mooie camping"
Marja
13-10-2012 Dit jaar met ons gezin voor het eerst deze camping bezocht. Een stacaravan Azzuro via de camping zelf geboekt. Super, wat een luxe caravan: vaatwasser, 3 slaapkamers, aparte wc, tv, stereoinstallatie, rolluiken voor de ramen, grote parasol buiten op de veranda en alles supernetjes. Zelfs elke week nieuw beddengoed. Ze stonden in een laantje, (moet je wel van houden) 2 rijen tegenover elkaar en in het midden was een grasveld met slingerpadje en boompjes. Kan dus geen autoverkeer komen. De kinderen (8,5,2) vonden het wel jammer dat er bijna geen Nederlanders waren.
De camping is superschoon, nog niet eerder zo'n nette camping gezien (en we hebben al een paar gehad in de omgeving). Zwembad is wel oké, ik heb geen fluitje gehoord. Er mag niet gezwommen worden tussen 13.00 en 15.00 uur, op het bedje liggen mag wel.
Caravan was wel duur, maar zeker het waard.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Voor ons zeker geen tweede keer"
Eljada van Dijk
7-8-2012 Ook al kloppen de voorgaande positieve beschrijvingen wel toch zijn er wel wat nadelen op deze camping.Ten eerste...wij hebben een maxicaravan sole gehuurd van de camping.Deze is prachtig,ruim en schoon.Nu de nadelen.Er is geen VOETBALVELD!!!!!Na lang zoeken vonden we die wel maar er worden gewoon caravans en tenten opgezet in het hoogseizoen.Er staan een paar doeltjes op het strand,maar niet iets om lekker te kunnen voetballen met z'n allen.De speeltuin is mooi,maar onbegaanbaar doordat het daar(nog erger dan op de rest van de camping) wemelt van de muggen.Deze prikken gewoon door de muggenmelk heen.Het zwembad is GESLOTEN tussen 13 en 15 uur.D.w.z je mag dan dus niet in het water(ook kleine kinderen niet).De badmeesters zijn erg streng.De animatie is alleen gericht op italiaanse kinderen.Verder veel duitsers en italianen op de camping.Weinig nederlanders.

"Heerlijke vakantie gehad"
Janneke
12-8-2012 Camping direct aan het strand, zee heel langzaam aflopend. Zwembad niet spannend maar voldeed. Kinderannimatie helaas niet nederlandstalig. Sanitair super schoon. Wij hadden ons ingesteld op een hutje mutje camping met veel muggen. Dit viel ons reuze mee. Tochtje met het piratenschip is een absolute aanrader. De musicals s avonds waren erg leuk. Veel duitsers.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Zeer mooie camping, met veel muggen."
Peter
12-8-2012 2e en 3e week van juli op de camping (800 gebied/aanrader) gestaan. Strand perfect, zwembad perfect, met een lekkere water temp. Gedraag je en je hebt geen last van de badmeesters. Echt een 10 voor restaurant Al Lido (er is wel veel laad/los verkeer door de dag heen, dat is minder als je daar in de buurt kampeert). Ga ook eens naar het restaurant bij het zwembad. Daar krijg je ook lekkere niet altijd Italiaans eten. Zeker de moeite waard. De animatie is in It, Du, En. De receptie is gastvrij. Wij mochten er om 10 uur al op, terwijl je eigenlijk pas om 17.00 uur erop mag. Maar de regel is, is de plaats vrij, dan mag je erop, behalve tussen 13-15 uur. Ga naar Venetië, en op dinsdag naar de mark in Cavallino. Als je niet wil lopen, tegenover de markt mag je op een grasveld parkeren voor 5 euro (auto). Met onze Hobby 370+auto+voortent+luifel en een kindertent, was het net te doen. Deze camping is zeker de moeite waard, maar die muggen,die zijn echt gek.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Super camping met veel MUGGEN!"
Mvdh
6-8-2012 Erg mooie/schone camping.
Goed restaurant en net sanitair gebouw.
Fijn dat je meteen aan het strand ligt.
Een nadeel...je word lek geprikt door de MUGGEN! [na 18.00 uur].
Mijn dochter had 72 muggenbulten!
Na veel sprayen, klamboe opgehangen en muggenlamp was het buiten zitten sávonds te doen.
Verder een SUPER camping!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Je komt hier voor zon, zee en zwembad"
Linda
3-8-2012 Grote camping met veel mensen die de hele vakantie alleen op de camping doorbrengen.
Krappe plaatsen, wij hebben de auto buiten de camping moeten parkeren. Echt hutje mutje! Vreemde gewaarwording dat om 23 uur iedereen via de intercom een goede nachtrust gewenst!
Zwembaden heerlijk, strand prachtig. Lekkere pizza's en ijsjes.
Dagje Venetië met de boot is een must!

"Super mooie en schone camping"
R + I
28-8-2011 Wij zijn net terug en hebben hier bijna 3 weken met onze caravan gestaan. Wat een mooie en schone camping! Plaatsen zijn prima. Als je echt een grote caravan hebt, dan zal je de auto op de parkeerplaats moeten zetten, want daar is dan geen ruimte voor. Verder wordt er de hele dag schoongemaakt. Zwembaden zijn super! Kleine van ons heeft zich heel goed vermaakt, oa ook van de kikker glijbaan! Misschien voor oudere kinderen glijbaan erbij maken. Animatie top! Kinderdisco en aansluitend voor de oudere oa musicals /bandje. Omgeving niks te doen, maar dat weet je. Camping heeft gewoon alles! Supermarkt ook veel keus. Strand ook heerlijk! Kinderen kunnen er gewoon in, blijft heel lang ondiep. Restaurant niet duur en heerlijk eten en zo klaar! Voor ons zeker een 2e keer!!!

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit