Camping Garden Paradiso**** in Cavallino (Treporti) Italië beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Garden Paradiso****

Camping Garden Paradiso**** Cavallino (Treporti)

Beoordelingen Camping Garden Paradiso****

Via F. Baracca 55, I-30013, Cavallino (Treporti)
Camping Garden Paradiso scoort een 8,8 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Garden Paradiso****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Garden Paradiso**** in Cavallino (Treporti), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Camping Garden Paradiso**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Garden Paradiso**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Camping Garden Paradiso**** met andere accommodaties in Cavallino (Treporti).

37 beoordelingen over Garden Paradiso****

"Super mooie en schone camping"
R + I
28-8-2011 Wij zijn net terug en hebben hier bijna 3 weken met onze caravan gestaan. Wat een mooie en schone camping! Plaatsen zijn prima. Als je echt een grote caravan hebt, dan zal je de auto op de parkeerplaats moeten zetten, want daar is dan geen ruimte voor. Verder wordt er de hele dag schoongemaakt. Zwembaden zijn super! Kleine van ons heeft zich heel goed vermaakt, oa ook van de kikker glijbaan! Misschien voor oudere kinderen glijbaan erbij maken. Animatie top! Kinderdisco en aansluitend voor de oudere oa musicals /bandje. Omgeving niks te doen, maar dat weet je. Camping heeft gewoon alles! Supermarkt ook veel keus. Strand ook heerlijk! Kinderen kunnen er gewoon in, blijft heel lang ondiep. Restaurant niet duur en heerlijk eten en zo klaar! Voor ons zeker een 2e keer!!!

"Super mooie camping met fantastische voorzieningen"
Erik
9-8-2011 Dit is werkelijk een schitterende camping. Ondanks dat de camping groot is doet deze kleinschalig aan door de goede verdeling. Wij stonden met onze caravan in het "800" gedeelte en dat is echt het mooiste stukje. Hier staat een super de luxe toilet gebouw met apart kind gedeelte. Tevens sta je hier erg dicht bij het strand, ongeveer 50 meter.
De camping word zeer goed onderhouden en schoon gemaakt. Het zwembad is erg mooi. Het gezeur over de badmeesters valt reuze mee, ach soms fluiten ze wat in het rond maar niet overdreven. Een vervelende grote groep Duitse jongeren werd zonder pardon bij het nekvel gepakt en het zwembad en vervolgens de camping af gedonderd, chappoo!!! Eten op de camping is prima en zeker niet duur.
Het is jammer dat het achterland niet echt aantrekkelijk is. Jeselo is leuk om naar de markt te gaan en je kunt naar het grote winkelcentrum. Karting baan en Aqualandia zijn ook erg leuk. Een tip: doe de tocht op de piratenboot als je kinderen hebt, erg leuk!!!

"Prachtige camping"
DB
19-9-2011 Mooie Camping. Goed verzorgd en lekker schoon.
Sanitair was echt super schoon en er werd de hele dag door goed schoongemaakt.
Prima Zwembad. Hou er wel rekening mee dat het zwembad tussen 12.00/13.00 uur en 15.00 uur gesloten is. Dit was eigenlijk het enige nadeel van de hele camping. Strand was netje verzorgd.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Garden Paradiso**** bij:

"Mooie camping direct aan het strand"
Timmers
3-8-2011 Wij hadden rechtstreeks een kampeerplaats geboekt op deze camping. Gelukkig een redelijk grote plaats, tussen de bomen met veel schaduw en erg privé. Je kan wel "slechter" zitten qua privacy. De camping is wel groot, maar alles is te voet goed te doen ook met kleinere kinderen. Zwembad en het strand zijn geweldig, de zee loopt heel rustig af. Dus kinderen kunnen naar harte lust zwemmen en spelen zonder gelijk in het diepe te geraken.
Bij het zwembad is er veel schaduw wegens omringende bomen, dus elke ochtend is er dan weer het onvermijdelijke "handdoek wegleggen" voor de beste bedden....
Wij hebben het super naar ons zin gehad in ieder geval. Echt een aanrader.

"Goed onderhouden en overzichtelijke camping"
J. Landmeter
8-8-2011 Mooie familiecamping. Kampeerplaats wat aan de krappe kant. Straatjes erg smal. Alles goed lopend te doen. Animatie voor kinderen tot een jaar of 8 super. Voor de wat oudere kinderen minder activiteiten. Animatie 's avonds erg leuk en goed verzorgd. Zwembad wat aan de kleine kant, meer voor de kleintjes. Voor de wat oudere kinderen zou een superglijbaan wel leuk zijn. Om het handdoekje leggen tegen te gaan, bedjes gewoon verhuren, ben je daar ook vanaf! Strand super, erg groot! Zee loopt langzaam af, blijft lang ondiep. Sanitair super goed onderhouden, erg schoon! Camping is mooi en goed onderhouden. Voelt ook veilig door security. Tijdens de siesta (tussen 13.00-15.00) en vanaf 23.00 uur wordt er omgeroepen dat iedereen zich rustig en stil dient te gedragen! Omgeving Cavallino is niet bijzonder, stranddorp Jesolo wel leuk en verder met de boot naar de eilanden, Murano,Burano en Venetie is zeker een aanrader!

met vrienden, Juli 2011
"Super camping, streng zwembad"
Fam. Kroon
28-7-2011 Fantastische camping, goede animatie, er is veel te doen voor de kinderen, strand aan de camping, dichtbij Venetië echt de moeite waard! Jammer dat er in het zwembad niet veel mag, niet duiken, niet springen en ook niet met een bal, onherroepelijk klinkt het fluitje, na twee waarschuwingen mag je gaan! Wel leuk: elke ochtend in het tweede bad wateraerobics of happy disco! Je hoeft ook geen badmuts op.
De kids willen zeker terug volgend jaar

met jonge kinderen, 2011
"Super camping!"
Linda van Dijk
16-6-2011 We zijn hier vorig jaar geweest met ons zoontje van 1,5 in het naseizoen (september). Je word vrolijk wanneer je al aankomt op deze camping. Overal bloemen in bloei, paden goed verzorgd, word iedere dag en de gehele dag schoongemaakt, blaadjes weggehaald etc. Zelfs in het nazeizoen alles vol bloemen.

Animatie was er niet meer, dus daar kunnen we niets over zeggen. Ook het sanitair niet, want we hadden een stacaravan Borgo Azuro. Gewoon via de camping zelf geboekt. Deze ligt in een gezellig straatje en heel goed verzorgd allemaal. Zag er veel leuker uit dan via andere reizorganisaties.

Leuk speeltuintje voor de kleintjes, op het strand een leuk speeltoestel met glijbanen. Dus al leuke entertainment v.a. 1,5 jaar.

In de omgeving niet veel te beleven, behalve Venetie natuurlijk. Maar geen dorpjes etc.
Tip: neem muggenspul mee, want je word opgegeten vanaf 5 uur in de avond. Maar dat is bij alle campings daar.

Wij gaan nog wel eens in het hoogseizoen!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima camping."
Annemarie
1-9-2010 Grote Camping aan strand met zee die lang ondiep is.Perfect voor kleinere kinderen.
Zaten in Borgo Azurro.Helemaal TOP!!Airco,flatscreen en vaatwasmachine.
Voor de liefhebber leuke animatie. Wel jammer dat er tussen 13.00-15.00 niet gezwommen mag worden in het zwembad,maar dit word op de site al aangegeven.Na 23.00 moet het rustig zijn op de camping.Heerlijk!!!!!
Omgeving stelt weinig voor. Absolute aanrader:met de boot vanaf Punta Sabbione(elk half uur)naar Venetië.Ga wel vroeg want na 14.00 wordt is het bijna te druk om nog normaal te lopen door de smalle straatjes.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeker een aanrader met kleine kinderen"
wien
18-12-2010 Voor ons was het de eerste keer op een camping, gezien wij niet echt camping gewend zijn dus een maxi venetia stacaravan geboekt. Mooi met eigen badkamer, wc, airco, vaatwasser, etc. kortom van alle gemakken voorzien. De camping zelf ligt vrij dicht aan het strand en er is genoeg te beleven. Verder zeer kindvriendelijk ons zoontje van 3 heeft zich er zeer goed vermaakt. Omdat wij nog nooit een camping hadden geboekt hadden wij maar 1 week geweest. Maar in 2011 gaan we zeker terug en dan voor 2 weken.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een leuke maar krappe camping met een mooi strand"
Jeffrey
14-8-2010 Deze camping is erg netjes, we zijn hier geweest met 2 kinderen (7 en 9 jaar). De plaatsen zijn erg krap, de tenten en caravans staan echt heel erg dicht op elkaar. Vanuit onze stacaravan konden we de ontwikkelingen bij de buren erg goed volgen. De restaurants zijn goed en niet duur, de supermarkt en campshop zijn redelijk compleet en ook niet duur. Als ze het zwembad zouden uitbreiden met een mooie glijbaan hebben ze een prachtige overzichtelijke camping voor gezinnen. Het animatieteam maakt iedere avond een mooie show en verzorgt overdag leuke zaken voor de kinderen.