3-8-2011
Wij hadden rechtstreeks een kampeerplaats geboekt op deze camping. Gelukkig een redelijk grote plaats, tussen de bomen met veel schaduw en erg privé. Je kan wel "slechter" zitten qua privacy. De camping is wel groot, maar alles is te voet goed te doen ook met kleinere kinderen. Zwembad en het strand zijn geweldig, de zee loopt heel rustig af. Dus kinderen kunnen naar harte lust zwemmen en spelen zonder gelijk in het diepe te geraken.
Bij het zwembad is er veel schaduw wegens omringende bomen, dus elke ochtend is er dan weer het onvermijdelijke "handdoek wegleggen" voor de beste bedden....
Wij hebben het super naar ons zin gehad in ieder geval. Echt een aanrader.
8-8-2011
Mooie familiecamping. Kampeerplaats wat aan de krappe kant. Straatjes erg smal. Alles goed lopend te doen. Animatie voor kinderen tot een jaar of 8 super. Voor de wat oudere kinderen minder activiteiten. Animatie 's avonds erg leuk en goed verzorgd. Zwembad wat aan de kleine kant, meer voor de kleintjes. Voor de wat oudere kinderen zou een superglijbaan wel leuk zijn. Om het handdoekje leggen tegen te gaan, bedjes gewoon verhuren, ben je daar ook vanaf! Strand super, erg groot! Zee loopt langzaam af, blijft lang ondiep. Sanitair super goed onderhouden, erg schoon! Camping is mooi en goed onderhouden. Voelt ook veilig door security. Tijdens de siesta (tussen 13.00-15.00) en vanaf 23.00 uur wordt er omgeroepen dat iedereen zich rustig en stil dient te gedragen! Omgeving Cavallino is niet bijzonder, stranddorp Jesolo wel leuk en verder met de boot naar de eilanden, Murano,Burano en Venetie is zeker een aanrader!
28-7-2011
Fantastische camping, goede animatie, er is veel te doen voor de kinderen, strand aan de camping, dichtbij Venetië echt de moeite waard! Jammer dat er in het zwembad niet veel mag, niet duiken, niet springen en ook niet met een bal, onherroepelijk klinkt het fluitje, na twee waarschuwingen mag je gaan! Wel leuk: elke ochtend in het tweede bad wateraerobics of happy disco! Je hoeft ook geen badmuts op.
De kids willen zeker terug volgend jaar
16-6-2011
We zijn hier vorig jaar geweest met ons zoontje van 1,5 in het naseizoen (september). Je word vrolijk wanneer je al aankomt op deze camping. Overal bloemen in bloei, paden goed verzorgd, word iedere dag en de gehele dag schoongemaakt, blaadjes weggehaald etc. Zelfs in het nazeizoen alles vol bloemen.
Animatie was er niet meer, dus daar kunnen we niets over zeggen. Ook het sanitair niet, want we hadden een stacaravan Borgo Azuro. Gewoon via de camping zelf geboekt. Deze ligt in een gezellig straatje en heel goed verzorgd allemaal. Zag er veel leuker uit dan via andere reizorganisaties.
Leuk speeltuintje voor de kleintjes, op het strand een leuk speeltoestel met glijbanen. Dus al leuke entertainment v.a. 1,5 jaar.
In de omgeving niet veel te beleven, behalve Venetie natuurlijk. Maar geen dorpjes etc.
Tip: neem muggenspul mee, want je word opgegeten vanaf 5 uur in de avond. Maar dat is bij alle campings daar.
Wij gaan nog wel eens in het hoogseizoen!!