Vakantiepark Villagio Le Acacie in Caorle Italië beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Villagio Le Acacie

Vakantiepark Villagio Le Acacie Caorle

Beoordelingen Vakantiepark Villagio Le Acacie

30021, Caorle
Vakantiepark Villagio Le Acacie scoort een 8,8 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Villagio Le Acacie? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Villagio Le Acacie in Caorle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Vakantiepark Villagio Le Acacie vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Vakantiepark Villagio Le Acacie met andere accommodaties in Caorle.

34 beoordelingen over Villagio Le Acacie

"Heerlijke vakantie gehad"
Suzan
Onderkomens
28-8-2011 het was voor ons ook even schrikken toen we het terrein op reden, een vinex vakantiewijk. Maar ik moet zeggen dat het heerlijk was met kleine kinderen. Er zaten hekken om elk terrein heen, het zwembad voor de deur en een speeltuintje dichtbij. Het strand was op loopafstand en het was ideaal voor kinderen met een zandstrand en een vlak aflopend strand de zee in. Er waren meerdere restaurants met heerlijk eten voor een goede prijs (ook allen met afhaal). Een kleine supermarkt waar van alles te koop was, een goede bakker en klein winkelcentrum.
Wat tegen viel was de kinderanimatie. Dat begon pas echt heel laat en stelde weinig voor. De speeltuin met opblaas toestellen was voor een keertje leuk (€5,00 entree). De draaimolen was leuker. De Peter Pan speeltuin was het leukst en de animatie daar. helaas was deze animatie club alleen voor kinderen van de touroperator. Caorle en Venetië zijn erg leuk. Jesolo viel tegen. Huisje was prima, helaas geen magnetron of oven.

"Kids hebben waanzinnig genoten"
Marloes Schoon - Bl...
Onderkomens
19-8-2011 Voor t eerst met de auto ( kinderen 2 en 5 ) op weg naar een voor ons nog onbekend italie. Bij aankomst kreeg ik pijn in mijn buik. Van een cultuurgenieter naar een port zelande maar dan in Italie gedropt. Het leek net alsof ik Alkmaar binnen kwam rijden. Later werd dit goed gemaakt omdat je de omgeving kan opzoeken en dat geeftt weer voldoende gelegenheden om italie echt te zien en te voelen qua cultuur. Dit complex is een klein onderdeel van het grote park en dat geeft je tevens weer het kleine ik gevoel ipv jij in de mensenmassa.

De kinderen konden vrij lopen. Je had je tuin en van daaruit kon je ze in de gaten houden. Ze konden het park niet af ( ivm code van de hekken ). Vriendelijk personeel, goed georganiseerd en sfeervol. Voor de kinderen erg knus en een gemakkelijke manier om elkaar te leren kennen. Aanrader, neem een step of kinderfietsje mee. Het Park en ook het complex biedt zoveel gelegenheid voor skeelers, steppen, fietsen etc. Het huis en zwembad waren prima!

"Hele fijne zomervakantie"
Patricia
Onderkomens
5-2-2012 Wij zijn hier geweest in juli 2011 met 2 kleine kinderen. Voor hun was het een waar paradijs. Een heerlijk tuintje, fietsjes mee, zwembad en strand op loopafstand. Veel Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes. En in de omgeving voldoende te bezoeken. Grado is een mooi dorpje met een geweldige Italiaan. Tja, je bent natuurlijk in Italie, maar de commerciele pizza is toch echt niet zo lekker. Vooral Bibione is niets voor ons. Veel te commercieel. We zijn ook 2 keer met de trein naar Venetie geweest. Echt een aanrader. Je stapt middden in de stad uit. De bungalow was compleet voor ons. We hebben een hele fijne tijd gehad

"Grandioos complex"
e.schutte
Onderkomens
26-7-2011 Le Acacie is een mooi goed onderhouden complex. Bungalows rondom het zwembad welke is afgeschermd met hekwerk. Het complex is ook omheind en er is s.nachts beveiliging. De zee ligt op 5 min.lopen. je kunt er 2 stoelen en 1 parasol huren voor € 49,50 pw. Is een tegenvaller. Diverse restaurants aanwezig voor € 6.50 flinke pizza, kortom vriendelijke prijzen. De bungalow is schoon en modern met airco, deze is echt noodzakelijk voor het slapen. Het zwembad gaat dicht tussen 13.30 en 15.30 uur en is daarna weer open tot 20.30 uur. Rondom zwembad +/_ 100 bedden beschikbaar. Op complex worden animatie-avonden georganiseerd, valt wat tegen.
Caorle is een leuk stadje waar het s'avonds bijzonder gezellig is met een hele lange winkelstraat ( winkels lijken wel allemaal op elkaar) Lido de Jeselo ligt op 20 minuten rijden met een heeeeeeeeeele lange winkelstraat. Dierentuin/zwemparadijs in de buurt. Ook veel zgn braderieen in de avonduren. Op het strand wordt je soms gek van de verkopers/masseurs.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijk appartement"
Els
17-8-2010 Hier in week 31 geweest met een kind van 6 jaar oud. Geweldige accommodatie.
Volledig en ruim ingericht. Leuk speeltuintje en zwembad. Vooral voor kinderen
t/m 10 jaar. Afgesloten zwembad en complex. Caorle zeker de moeite waard.
Supermarkt op complex aanwezig maar net er buiten een grote nieuwe supermarkt
waar de prijzen lager zijn. Een opmerking; voor de "opblaas-speeltuin" moet entree
ad euro 5 betaald worden. Hoort niet bij het complex.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super!!"
anja
2-8-2010 We zijn hier in juli twee weken geweest met onze dochter van 1,5. Het was echt een geweldige vakantie, onze dochter had het goed naar der zin en wij dus ook.

Zwembad ligt voor je huisje en het strand was ook heerlijk dichtbij. Het plaatst Caorle is met de auto 10 min rijden, en is echt een heel leuk vissersdorpje met leuke en lekkere restaurantjes. Waar we dan ook heerlijk hebben gegeten en de kleine ook.

Het huisje mag wel iets kindvriendlijker, wij hadden bv geen kinderstoel en de trap is erg open. Verder echt een superleuke plek voor gezinnen met kleine kinderen.

met partner, Juni 2010
"Goed te doen"
Frenk & Wilma
20-6-2010 Wij hebben een week in Le Acacie gelogeerd. Het is ons goed bevallen. De appartementen waren ruim en schoon. Ook het zwembad was goed en goed verzorgd. We zaten precies naast het restaurant maar daar had je niet echt last van.
Het eten daar was trouwens goed en goedkoop. De zee is op loopafstand met een heerlijk strand. Er is daar een mogelijkheid om een stoel en parasol te huren maar dat vonden wij wel aardig prijzig. Gewoon zelf een parasol meenemen en lekker met je handdoekje op het strand gaan liggen. Wel word je constant lastig gevallen door verkopers van handdoeken en andere rommel. Maar goed, dat hoort er daar gewoon bij. Al met al een leuke vakantie gehad. Wel wat muggenbulten opgelopen. Nog een tip: bij gebruik van de airco echt alle ramen en deuren sluiten anders werkt deze niet!

"Aanrader"
Wendy
1-9-2009 Wij hadden met 2-en een 5 persoons appartement.Deze was groot genoeg. Alles op het park en in het appartement ziet er netjes en verzorgd uit. Ook het zwembad is prima. Het is alleen jammer dat die tussen 13.30 en 15.30 uur sluit. Op het park is een supermarkt aanwezig, maar deze is wel wat duurder dan de Aliper net buiten het park.
Wat wij jammer vonden is dat er in de directe nabijheid weinig vertier is. Je moet echt met de auto om ergens te komen, Caorle is wat dat betreft een echte aanrader.
De pizzeria's op het park hebben take away voor een betaalbare prijs. Je hoeft dus niet perse naar het "centrum" voor een pizza. Ideaal dus!
Kortom, dit park is een echte aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Best aardig"
Familie Wagenaar
7-6-2010 Wij zijn luxe gewend. De inrichting voldeed, 21e eeuw inrichting, nette keuken. We hadden wel last van mieren, maar weinig muggen waar wel veel over geklaagd wordt in Italië. Dichtbij het strand. Maar erg toeristisch ingericht. Ligt echt in een soort van dorp van alleen maar appartementencomplexen met een vrij dure grote supermarkt in de buurt. Zwembad op complex, leuk voor kinderen vanaf 4/5 jaar. Veel Duitsers, wordt ook in het Duits aangesproken bij alle eettenten op het terrein. Caorle ligt wel op fietsafstand, lopen is te ver. Caorle is wel een heel leuk vissersdorpje, echt bezienswaardigheid. Venetië ook een aanrader. De stank valt daar wel mee, ook hartje zomer, maar wel stervensdruk. Ga ook eens naar de nabij gelegen eilandjes, echt een aanrader. O ja, voor degenen die een aankomst op zaterdag hebben: NIET DOEN. Echt een hel richting Caorle, iedere zaterdag in het hoogseizoen kilometers file op de snelweg richting Caorle. Wel goede vakantie gehad, maar 14 dagen was te lang.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtig complex"
Denise Stijnen
17-1-2010 We zijn met ons gezin in augustus 2009 bij Le Acacie geweest. Ruim en schoon appartement. Strand is dichtbij en je kijkt vanuit je huisje op het zwembad. Caorle is goed bereikbaar per auto, evenals Venetië. Tegen muggen wordt twee keer per week gespoten. Wij hebben hierdoor maar 2 muggen gezien. De klamboe kon dus ongebruikt weer het koffer in. Sluitingstijd van het zwembad was voor ons geen probleem. Gewoon een late lunch en dan naar het strand. Al met al een prima vakantie. We denken erover om dit jaar weer terug te keren naar Caorle.