Appartement Fattoria del Cerretino in Umbertide Italië beoordelingen 9.2 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Fattoria del Cerretino? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Fattoria del Cerretino in Umbertide, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38
vakantiefoto's
van Appartement Fattoria del Cerretino vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
met jonge kinderen
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(8)
ALL
"Geweldige week in Umbrië....helaas iets te kort"
Jeroen en Ria
21-8-2011
Wat een mooi stukje Italië en ook zeer gastvrij. De accomodatie is prachtig gelegen boven op een heuvel met ruime appartementen en een heerlijk zwembad met bedjes en jeu de boules baan. Het is een echt familiebedrijfje met mensen die er alles aan doen om je een overgetelijke vakantie te bezorgen. En dan het eten.....wij hadden halfpension en daar hebben wij totaal geen spijt van gehad. Wat een heerlijk eten werd er iedere dag voorgeschoteld. Het was iedere dag weer een complete verrassing. Alles vers (vaak van de eigen boerderij) en overheerlijk. Verwacht geen pizza die je overigens ook niet zal missen, maar laat je verwennen met de heerlijke gerechten. Zelfs onze zoon van 9 vond het heerlijk en heeft alles gegeten. Ook de wijn en andere drankes waren heerlijk en van de eigen boerderij. Kortom, zoek je een fijne, onbezorgde en smaakvolle vakantie in een nog niet overbevolkt toeristisch gebied, dan kan ik dit adres van harte aanbevelen. Ook erg mooie en leuke plaatsen in de omgeving.
"Topvakantie gehad"
J.
22-4-2012
Heel gezellig appartementencomplex met heel vriendelijk personeel en leiding. 's Avonds heerlijk gegeten. Voor 25 euro 3-gangen diner met drinken en koffie. Alles vers en zelfgemaakt. Lekker zwembad met schitterend uitzicht. Umbrie is prachtig en heeft van alles te bieden. Het is niet zo druk als bijv. Toscane. De familie die het complex runt doet alles om je hier welkom te laten voelen.
Klein minpuntje is het toegangspad. Als je 's avonds nog weg wil is dit erg donker.
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Hemels!"
Brigitte
16-8-2010
Prachtig gelegen in Umbrie,
rustig gelegen, ik had niet het gevoel dat het hoogseizoen was.
Onze kids hebben zich prima vermaakt in het zwembad, jeu de boule baan, en met de dieren.
Zeer gastvrij!
En dan het eten...... hemels, 25 euro voor antipasti, primi, secundi, dolci met likeurtje, koffie/thee en tot slot Limoncello of grappa. drinken ook inbegrepen. Ook lekker voor de kids! die betalen de helft..
Kortom: Wij komen hier terug!
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Fattoria del Cerretin...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Juni 2010
"Een klein paradijsje"
Maaike
3-7-2010
Cerretino is bereikbaar over een klein gravel pad. Daar aangekomen zit je werkelijk in een oase. Na een vriendelijk ontvangst met uitleg over de omgeving kregen wij de Granaio (3 kamer appartement). Eigenlijk zijn alle drie kamer appartementen mooi. Maar door de ligging met uitzicht is de Granaio wel de positieve uitschieter. Mooier kun je eigenlijk niet zitten. Heerlijk groot balkon met een schitterend uitzicht. Enige nadeel: het ligt de hele middag in de zon en er was geen parasol. Van andere gasten hebben wij wel begrepen dat de 2 kamer appartementen wat minder fraai liggen.
De inrichting van de appartementen zijn goed en netjes. Alleen de badkamer had iets ruimer gemogen en dan in het bijzonder de douche.
Iedere dag wordt er uitstekend gekookt. Voor ongeveer 25 euro krijg je een uitgebreide antipasta, een primi, secundi, dolci; water, wijn en koffie inbegrepen. Je eet “wat de pot schaft”, maar eigenlijk is het altijd goed.
Cijfers spreken boekdelen.
met jonge kinderen, Mei 2010
"Zee fraai gelegen fattoria"
André
13-6-2010
Wij verbleven twee weken in appartement Granaio in de meivakantie van 2010. Het was erg rustig; de eerste week waren slechts twee appartementen bezet. In de tweede week was er iets meer aanloop, maar de rust bleef.
Uitzicht: grandioos
Zwembad: prima, goed gelegen, niet geschikt voor de kleinsten (geen peuterbad)
Speelvoorzieningen: speeltoestel werd geplaatst, groot petanque-veld met ballen, dierenkampje.
Eten/drinken: zeer goed
Overig: de eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk; maken het verblijf echt relaxed.
met jonge kinderen
"Wat een heerlijke keuken!"
Miranda Salmans
1-9-2009
We hebben hier gezeten in appartement BellaVista in de zomer van 2009 met 2 kids van 6 en 7 jaar oud. Er waren helaas niet al te veel kinderen, maar onze kids hebben zich prima vermaakt met de italiaanse en franse kids die er wel waren. Half Pension geboekt. We waren snel overstag: ontbijt, 4 gangen diner + drank voor 30 euro pppd. De kids betalen de helft en omdat die van ons kleine porties aten zelfs maar 25%. Ook de geitjes, poesjes, paardje en schapen genoten de aandacht van onze kinderen.
met partner, Aug. 2009
"Schitterende plek!"
Steven
21-8-2009
Afgelopen zomer naar deze accommodatie geweest en dit is ons uitermate goed bevallen!
Cerretino is gelegen 'boven' op een heuvel / berg waardoor het heerlijk rustig ligt en een schitterend uitzicht over het dal geeft vanaf het zwembad. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en spreken goed engels. Wij hadden het appartement Torre Bassa, een ruim appartement voor twee personen. Je kan voor EUR 25,- per persoon eten bij Cerretino en dit is zeker een aanrader! Er wordt heerlijk vers gekookt en EUR 25,- voor 4 gangen en wijn / water is niet duur.
In de directe omgeving van het appartement is niet heel veel te zien. Wel zijn er genoeg restaurantjes en supermarkten, maar voor de culturele schoonheden van de regio moet al snel > 30 min gereden worden.
Al met al een heerlijke vakantie gehad, cultuur, lekker eten en heerlijk aan het rustige, schone zwembad liggen zijn wat ons betreft echt een aanrader!!
Familie
"Fattoria del Cerretino is fantastisch!"
...
7-8-2008
Cerretino bestaat uit een aantal oude mooi gerenoveerde appartementen, een restaurant, een zwembad en een fantastisch uitzicht. De familie die dit paradijs runt is heel vriendelijk en gastvrij. De appartementen zijn brandschoon, ruim en comfortabel. Wij zaten in Meridiana en dat app. (huisje) heeft onder andere een enorme keuken met een traditionele grote keukentafel in het midden. We hebben er echter geen gebruik van gemaakt.... Elke avond werd er namelijk heerlijk voor ons gekookt in het restaurantje (biologisch, en op verzoek ook vegetarisch) Ook mensen uit de streek weten dit restaurant te vinden. We keken de hele dag uit naar het avondmaal! Ook het onbijt, in het zonnetje, op het terras was een fantastische start van de dag. Kortom we hebben heimwee naar dit paradijs! Value for money, een absolute aanrader! Boek halfboard! Het eten is er geweldig!
Acties voor Fattoria del Cerretino
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie