Beoordelingen Hotel Della Torre***

22 mei 2013

Della Torre***
Beoordelingen Hotel Della Torre***
Strada Statale Flaminia km 147, 06039, Trevi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Della Torre*** in Trevi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Della Torre*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Della Torre scoort een 7,1 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Della Torre*** in Trevi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Della Torre***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Della Torre*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Della Torre*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Umbrië. Vergelijk Hotel Della Torre*** met andere accommodaties in Trevi.

10 beoordelingen over Della Torre***

6,6
6,6
6,3
met partner, Juni 2012
"Gewoon en lekker rustig"
Lvalk
27-7-2012 Gewoon goed hotel en lekker rustig gelegen. Er wordt hard gewerkt aan verbeteringen en dat zie je dan ook. Geef ze de tijd want het is een groot hotel, maar heerlijk rustig met een ruime parkeerplaats en vlakbij Assisie.
Alles is hier groot, zalen, restaurant, terras, en de vriendelijkheid. Eten was prima, voor het geld dat we betaald hebben kan je hier niet anders dan tevreden zijn, anders heb je het echt niet begrepen en geef je maar het driedubbele uit en ga je in een klein particulierenhotelletje zitten in de stad. Dat deden wij vorig jaar, leuk ook, maar kwallitatief niet beter.

"Het was een oud, maar goed hotel"
W.Bomhof
17-8-2011 We hebben hier een fijne week gehad, waarbij het personeel iedereen naar 't zin probeerde te maken. Problemen werden opgelost. Het eten was soms wat eenzijdig maar klagen mogen we niet omdat de prijs er ook naar was. Voor een goedkope vakantie is dit hotel aan te bevelen, temeer daar het gebied ook de moeite waard is.
W.Bomhof

"Oud, verlopen hotel maar erg gezellig"
Alikie
10-8-2011 Wij hebben gemengde gevoelens. Het hotel is al zeker 30 jaar niet gerenoveerd. Kastdeuren komen los, gras rond het zwembad, oranje gordijnen en versleten tapijt. Maar: het was toch leuk! Het hotel wordt namelijk wel heel goed schoon gehouden en het personeel doet enorm zijn best het je naar de zin te maken. Eten is redelijk goed maar i.v.m. het krappe budget niet luxe - wel standaard 4 gangen. Let op: alleen enkele personeelsleden spreken Engels, er zijn geen internationale t.v. kanalen en het hotel wordt standaard gebruikt als permanent adres voor groepen Italiaanse kinderen die op zomervakantie zijn. Dit veroorzaakt wel wat overlast. Toch een goed hotel voor het maken van uitstapjes en de vriendelijkheid van het personeel en de lokale inwoners maken veel goed.

"Vergane glorie"
R.M. de Jonge
16-5-2010 Op bedrijventerrein gelegen. Vriendelijke receptioniste. Hotel wordt gebruikt voor conferenties. Tijdens ons bezoek veel gezinnen met kinderen. Een enorme herrie!! Bed was werkelijk KEIHARD!!!
Badkamer met bad maar douche waardeloos want er was absoluut geen waterdruk. Ontbijt redelijk voor Italiaanse begrippen. Hotel is vergane glorie. Tapijt op veel plekken hersteld en kamer verveloos.

met vrienden, Sept. 2009
"Een aanrader !!"
Fam.Keverkamp
7-10-2009 Onze verwachting was na het lezen van verschillende beoordelingen laag.
Echter, gezien (ook) de prijs/kwaliteit verhouding waren wij zeer tevreden !

Fam.Keverkamp
Groningen.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Schitterende vakantie"
Peter Kunst
9-7-2009 Wij hebben een schitterende vakantie gehad. De eerste indruk van het hotel is een wat kaal, modern gebouw, maar de vriendelijke lach aan de receptie is veelbelovend. Vriendelijk personeel, groot zwembad, veel ruimte voor de kinderen en super strategisch gelegen voor uitstappen in Umbrië en Toscane. Dat alles aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

met partner, Juli 2008
landman christel
1-8-2008 onderhoud van hotel kan veel beter.Kinderbadje was 2 weken buiten gebruik en dit in hoogseizoen.sauna en fitnessruimte laten zeker te wensen over.Je zit direct wel bij autostrade maar je hebt voor alles een auto nodig.Ook niet mogelijk om s'avonds ergens een terrasje te doen zonder auto.Eerste week van onze vakantie waren er 2 grote groepen kinderen op sportkamp en hadden we wel de indruk in een kolonie te zitten.Eten was dan ook minder verzorgd,wat 2de week wel beter was.We hadden dit als last minute geboekt en hebben er het beste van gemaakt,we hadden prachtig weer en mooie uitstappen gedaan.We hadden een aanbieding van 10 nachten en 4 gratis en dat compenseerde maar hotel is zijn geld niet waard aan volledige prijs.Er kan iets mooi van gemaakt worden door het grote zwembad en andere faciliteiten maar het moet beter onderhouden worden en verzorgd

met vrienden, Juli 2008
"Valt dit ff tegen"
Frank en Meilanie
14-7-2008 Na een reis van 10 dagen dacht touroperator de groep een plezier te doen met dit...... hotel. Allereerst was het voor een aantal mensen slecht te vinden door de armoedige aanwijzing die Kras gegeven had. Maar de muffe lucht en de vochtplekken op diverse plaatsen in het hotel zullen we niet snel vergeten. De sauna, nou ja als je et zo mag noemen een goedkoop grenen hokje met de druppels hars langs de wanden in een goedkoop vies ogende ruimte onderin de kelder van het gebouw, te bereiken via een bouwvallige trap en divers bouwmateriaal. We probeerden het diner te boeken, dit kon tussen 20:00 en 21:30, we hadden honger dus gingen om 20:00 naar beneden, we werden direct de zaal uitgezet omdat de massa productie van voedsel om 20:10 nog niet klaar was.Je kon ook niet zien wat je zou krijgen of hoeveel het zou gaan kosten. Hierop besloten we in Trevi iets te gaan eten, niet op het grote plein want het geheel lege terras was geheel gereserveerd???!! een zijstraatje had een gezellig restaurant

met een groep, Sept. 2007
Lavendel
29-9-2007 Ontbijt sumier,avond eten redelijk, kamers gedateerd.
Zwembad vol met groene aanslag rondom slecht onderhouden

J&A
10-6-2007 Hotel ligt op een bedrijventerrein. Je kunt dus nooit eens even een terrasje pakken of een boodschapje doen. Wel is er een grote supermarkt in de buurt. Trevi ligt erg hoog en is daardoor lopend of fietsend haast niet te bereiken en Foligno is een grote stad die te ver weg ligt. Hotel biedt wel een shuttleservice. Hotel is netjes met een redelijke service. Eten is erg eentonig.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit