Landhuis Podere Borgobello in Perugia Italië beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Podere Borgobello

9,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Landhuis Podere Borgobello

Strada Case Nuove, 06070, Perugia
Landhuis Podere Borgobello scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Podere Borgobello? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Podere Borgobello in Perugia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Umbrië. Vergelijk Landhuis Podere Borgobello met andere accommodaties in Perugia.

1 beoordeling van Podere Borgobello

met een groep, Aug. 2011
"Super!"
santen_van_i
10-8-2011 Afgelopen week verbleven wij met 5 gezinnen in het Landhuis Podere Borgobello. Het was werkelijk fantastisch! Gioia (eigenaresse) is zeer gastvrij, hulpvaardig en spreekt goed engels. De accommodatie is zeer geschikt voor groepen, je hebt je eigen plek met privacy en bent toch samen. Naast het prima zwembad, de moestuin (waar we onbeperkt uit mochten plukken!) kregen we iedere dag verse eieren van de kippen.
2 keer hebben Marco en Gioia voor ons gekookt, heerlijk!
In de omgeving is veel te zien en we kregen goede tips voor uitstapjes!