Hotel Miravalle*** in Selva / Wolkenstein Italië beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Miravalle*** Selva / Wolkenstein

Beoordelingen Hotel Miravalle***

Via Dantercepies 51, I-39048, Selva / Wolkenstein
Hotel Miravalle scoort een 8,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miravalle***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miravalle*** in Selva / Wolkenstein, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Miravalle*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Miravalle*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trentino en Zuid Tirol. Vergelijk Hotel Miravalle*** met andere accommodaties in Selva / Wolkenstein.

10 beoordelingen over Miravalle***

met partner, 2011
"Zeer goed, rustig hotel"
casier
5-10-2011 rustig hotel met alle komfort. zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
wij waren er in maart op skiverlof en gaan maart 2012 zeker terug.
Charmante eigenares Mw Christina.

met partner, Feb. 2011
"Zeer mooi hotel op een prima lokatie!"
Sandra
17-2-2011 Een heel mooi hotel met zeer ruime en schone kamers!
Een mooie welness ruimte (3 sauna's en douches).
Erg vriendelijk personeel, en zeer behulpzame receptionisten.
Het hotel ligt aan de piste, waar je gelijk in de Sella Ronde groen of oranje kunt instappen. Het skigebied is SUPER! De pistes zijn heel goed geprepareerd, hele mooie brede pistes; een walhalla voor de skiërs (en snowboarders). Cappucino en pizza's krijg je in de hutten! Heerlijk!
Apres ski is wel rustig, maar gezellig (bar Stua). Een aanrader!!

met vrienden, Mrt. 2007
fam. Laureyssens
27-3-2007 Dit seizoen zijn we 2x voor een week naar de Miravalle geweest. 1e maal in januari met vrienden was op-en-top. 2e maal in maart met familie was zo mogelijk nog beter. Ligging is optimaal, hotel en kamers zijn aangenaam ingericht, eten is lekker en véél te véél, er is een goeie wijnkaart. Er is hier wat meer Italiaanse flair dus zie je hier geen Duitsers, wel hoofdzakelijk Italianen. Er is een mooie spa-ruimte. Zwembad/jacuzzi zijn in aanbouw. Het management bemoeit zich inderdaad weinig met de gasten (soms iets te weinig). Kwaliteit/prijsverhouding is heel goed.
In de meeste 4* hotels betaal je zeker meer en krijg je niet altijd meer waar voor je geld. We spreken uit ervaring want gaan al 40jr skiën, waarvan reeds vele jaren in Selva, afgewisseld met Oostenrijk. We zijn in Selva ook naar andere 4* hotels gaan kijken en besloten om volgend jaar toch zeker naar de Miravalle terug te keren !
Sorry, maar die Hollanders kennen er niks van... die willen eigenlijk gewoon gehaktballen..

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Miravalle*** bij:

Erik
18-2-2007 We zijn hier begin feburari met 4 personen geweest. Hotel is mooi, schoon, riante kamers en aan de piste.
Maar dan heb je het goede ook wel gehad. Eten en service zijn waardeloos.
De website is misleidend. De indruk van een 4 sterren hotel met een gourmet restaurant. Het gourmet restaruant (tegen extra betaling) is gesloten. Al het eten is voorgefabriceerd dus zelfs vlees/vis zonder fabriekssaus is niet mogelijk.
Een gesprek over het eten eindigde in een ordinaire ruzie door de eigenaar die vindt dat gasten niet moeten zeuren. Daarnaast moet je bij het ontbijt voor Jus d'orange 2 euro betalen, een 'scrambled egg' 2 euro en een ommelet 4 euro. Van de zotte als je al 110 euro per persoon per nacht betaald.
Ons advies: Prijs/kwaliteitsverhouding is ongepast.

Michel
16-2-2007 WAARDELOZE service. Restaurant was zo slecht dat we de tweede avond gevraagd hebben voor een oplossing. We werden zo schofterig behandeld, daar zijn geen woorden voor. We werden gek. We hebben voor een tweepersoonskamer EUR 220 per nacht betaald, maar de rest van de week in het dorp gegeten. GA HIER NIET NAAR TOE. Ligging van het hotel is prima aan de piste.

René
11-8-2006 Gewoon een no nonsens hotel direct aan de piste (perfect). Geen op/aanmerkingen voor wat betreft de accomodatie, grootte vd kamers, de prijs, etc. De vriendelijkheid van het personeel wisselend/liet soms te wensen over. Maar goed... wat ben je in het hotel. Het gaat om het skieen en dat gaat vanuit Miravalle prima!!

Familie, Feb. 2006
Ingrid van der Meer
26-2-2007 Voor de eerste keer naar Italie voor onze skivakantie.
Prachtige week, veel zon, goede sneeuw.
Hotel Miravalle is erg mooi gelegen, direkt aan de piste en aan de varzamelplaats van de skischool.
De kamers zijn erg ruim, en wij hadden een kamer met uitzicht op de piste.
In het restaurant hadden we een vaste ober 'Vittorio' die erg vriendelijk was.
Als er bij het menu niets bij zat wat onze zoon lekker vond kreeg hij bijv. wienerschnitzel met pommes.
Buffet vooraf was erg lekker.
Veel antipasti en salades.
2e gang (pasta) was ook goed.
Hoofdgerecht liet wel eens te wensen over.Ontbijt was elke dag hetzelfde en je moest betalen voor een roerei of gebakken ei.
Het gekke is dat in het begin van de week er een prijskaartje stond en dit halverwege de week weg was.Wij hebben dit wel genomen, stond niet op de rekening. Drankprijzen valt niets van te zeggen. Eigenaars bemoeien zich niet veel met de gasten. 1 dag eerder uitgecheckt wegens ziekte en niet hoeven te betalen, vriendelijk.

harry
16-10-2005 was in februari 2005 voor de eerste keer in Italie, na voorgaande jaren in de topgebieden in Frankrijk geweest te zijn. Om eerlijk te zijn ben ik meteen verkocht aan Italie. Het hotel:kamer voor 2 pers. was perfect, heel ruim. Het eten was uitstekend, gevarieerd. De ligging t.o.v. de pistes is perfect, uitstekende sneeuwcondities, Alleen naar het dorp lopen was een pittig klimmetje. Service was prima en prijs/kwaliteit uitstekend. S'avonds was het wel erg rustig, echt meer gericht op gezinnen met kleine kinderen, voor jongeren in het hotel weinig te beleven.

Theo Savelkoul
21-6-2005 Wij zijn in de december 2003 in het oude hotel MIravalle geweest. Op de kamers na was alles super. De kamers zijn klein of beter gezegd waren klein. De ligging ten opzichte van de pistes is super. Het eten is prima.
In december 2004 zijn we in het nieuwe hotel Miravalle geweest. Nu was alles super. De kamers zijn groter dan in veel vergelijkbare hotels.

simone
5-12-2004 Ik ben er nu meerdere keren geweest en het was elke keer weer top. De mensen zijn heel aardig, het eten is goed en de ligging in het skigebied is prima. Dat de kamers klein zijn valt wel mee. Dan moet u misschien is een hoekkamer huren. En hoe vaak ben je nou op je kamer?