26-3-2012
Hotel Else is een leuk, klein, knus hotel naast een 2 persoons (wel wat gedateerde) stoeltjeslift, die je naar een erg leuk en groot skigebied brengt. Op 5 minuten bergafwaarts lopen van 2 andere gondels. Groot voordeel is dat je tot aan het hotel kunt skiën, zelfs met wat slechtere sneeuwcondities. Het eten was heerlijk, een 4 gangendiner en saladebuffet, een combi van Italiaanse en Oostenrijkse keuken. Zelfs bij 2 gangen keuze uit 2 soorten. In het hotel zit geen lift, beetje vervelend met je bagage. Onze kamer op de derde verdieping was een beetje onpraktisch door het schuine dak bij het bed en op de badkamer, vooral als je wat langer bent, maar desondanks genoeg ruimte en erg schoon. Dit was onze eerste keer wintersport in Italië (altijd naar Oostenrijk geweest), maar komen hier zeker nog een keer terug. En dan boeken we weer Hotel Else met het heerlijke eten en het vriendelijke personeel.
25-3-2012
Wij zijn afgelopen week in gezelschap van vijf personen in dit hotel verbleven. Een zeer goede ervaring, vriendelijk en behulpzame medewerkers en zeer goed eten. Doordat het geen groot hotel is is er een persoonlijke benadering. De lift zit naast het hotel en je kunt tot aan de deur terug skieen. Ter info: er zit geen lift in het hotel.
Wij gaan zeker nog eens terug!
28-6-2011
Was er van 17-06-2011 tot 26-06-2011
En de mensen zijn erg begaan met de klanten.
Het eten van ZEER lekker en opgediend dus nooit een probleem.
De kamer was niet te groot maar toch voldoende
Het einige min punt was dat er geen prijslijst van de dranken in de bar aanwezig was .
En geen internet maar ook dat is geen probleem want daan kon je eens bezig zijn met de omgeving die zeer mooi is.
Zeker terug aan te raden
Fam De Smedt