Beoordelingen Camping Vidor Family & Wellness Resort****

19 mei 2013

Vidor Family & Wellness Resort****
Beoordelingen Camping Vidor Family & Wellness Resort****
Strada Ruf de Ruacia 15, 38036, Pozza Di Fassa
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Vidor Family & Wellness Resort**** in Pozza Di Fassa, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Vidor Family & Wellness Resort**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Vidor Family & Wellness Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Vidor Family & Wellness Resort**** in Pozza Di Fassa, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Vidor Family & Wellness Resort****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Vidor Family & Wellness Resort**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Camping Vidor Family & Wellness Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trentino en Zuid Tirol. Vergelijk Camping Vidor Family & Wellness Resort**** met andere accommodaties in Pozza Di Fassa.

36 beoordelingen over Vidor Family & Wellness Resort****

9,5
met partner, Sept. 2012
"Super Terrassencamping"
B Peters
27-9-2012 Ontvangst 's avond (nadat receptie eigenlijk gesloten was) uiterst vriendelijk en behulpzaam. September 2012 hebben wij (2 volwassenen + hond) hier gekampeerd, maxi comfort plaats, gelegen op het bovenste terras, vrij uitzicht rondom op de bergen, niet als eerste de zon, maar waarschijnlijk wel de meeste zonuren/dag. Verblijfsduur 11 dagen, 2 regendagen gehad (wel stevige buien), verder ligt bewolkt tot stralend weer gehad.
Restaurant, prettige bediening, goed advies en heerlijk gegeten (mixed grill). Sanitair is van topniveau, mooi, ruim, doordacht ingericht en wordt uitstekend schoon gehouden. Winkeltje, elke dag verse broodjes en andere kleine boodschappen tegen een redelijke prijs.
Ligging op ca. 1400 m boven NAP, overdag lekker in de korte broek, 's avonds lekker in de slaapzak.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Best denkbare mix"
joostpeetoom
7-8-2012 Vidor is daarbij 1 van de beste all round campings die we ooit zijn tegengekomen. Niet goedkoop, maar prijs wel waard. Hele terrein maakt uitermate verzorgde indruk. Personeel als erg vriendelijk ervaren. Sanitair is goed (gebouw 2) tot zeer goed (gebouw 1). Kampwinkel uitgebreid. Zwembad: als je het als onderdeel van het indoor wellness aanbod beschouwt, is het uitstekend. Het is geen speel- en ravotbad. Plaatsen kunnen ruim (comfort, +4 EUR) tot zeer ruim (maxi comfort, +8 EUR) zijn. In de hoogseizoenweken delen ze deze echter wel op in 2en! Wandelroutes direct vanaf de camping.
Het kan in de San Nicolovallei behoorlijk regenen. Buien zijn dan heftig maar duren nooit lang. Het kan als het droog wordt ook weer gelijk kraakhelder en zonnig worden. Vidor is populair bij bergsporters (D / NL), maar begin augustus ook bij Italianen zelf.
Slecht-weervoorzieningen: speelhal, internet-/TV-ruimte, bioscoopje, OK restaurant.

met partner, Juli 2012
"Schitterend gelegen parel in de dolomieten"
Wouter
11-8-2012 Zeer goed verzorgde camping waar werkelijk overal aan gedacht is. De ligging van de camping is fantastisch voor zowel het uitzicht vanuit de kampeerplekken als de centrale ligging in het val di fassa. Met andere woorden een zeer luxe camping waarbij respect voor de omgeving en behoudt van charme hoog in het vaandel staan.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Teveel badjassen, te weinig bergschoenen"
R Walinga
10-8-2012 We hadden veel zin om naar camping Vidor te gaan, op terugreis van Toscane nog lekker een weekje midden tussen de Dolomieten-bergen. We zijn meer dan 20 jaar geleden ook op deze camping geweest, via het boekje Rustiek Kamperen, waar deze camping nu nog in staat.
Onterecht, bleek! Het is een soort luxe 'campotel' geworden, met van wc tot afwas vervelende synthesizer-deuntjes, automatische verlichting (die je onder het douchen ook weer in het donker laat als je te weinig beweegt), geasfalteerde voet- en rijpaden, aangeharkte plekjes in rijtjes van 8..
Ik zal wel ouderwets zijn, maar ik kampeer om groen om me heen te hebben, vogels te horen, de stilte over het land te ervaren in de schemer. Ik vind het niet erg om onder een afdak af te wassen of over een grasveld naar de wc te lopen.
We zijn na een dag verder getrokken naar een camping een dorp verderop (Campitello) waar we verrukkelijk een lange week van de bergen hebben genoten!

met partner, Feb. 2012
"Mooie camping!"
Josephine
11-3-2012 Op internet geboekt in het voorjaar 2011, op basis van de erg goede recensies.
Aangekomen ter plekke zijn we zeer goed ontvangen. Mooie relatief ruime plek voor caravan met auto. Sanitair is super schoon en netjes. De camping biedt voldoende vertier, voor jong en oud. Centrum van Pozza is dichtbij, ongeveer 10 minuten lopen. Leuk en gezellig dorpje. In de omgeving is heel veel te doen, zeker als je van mooie natuur houdt.
Al met al een gave vakantie en een wat ons betreft een dikke aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Mooie camping!"
Josephine
8-3-2012 Op internet geboekt in het voorjaar 2011, op basis van de erg goede recensies op Zoover.
Al met al een gave vakantie en een wat ons betreft een dikke aanrader!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Vakantie paradijs"
Motze
14-2-2012 Op basis van de Zoover beoordelingen dit resort geboekt. eigenlijk een herhaling van wat er al gezegd is; mooi, netjes, schoon, goede service, relaxed, niet te druk, geweldig eten en drinken, vriendelijk animatieteam die aanvoelen als je er niet aan wilt deelnemen. Resort is vooral gericht gezinnen met jonge kinderen (tot ca 12 jaar). voor daarboven is er weinig te doen en de animatie is geend op kleine kinderen. Het was een perfecte vakantie!

met partner, Okt. 2011
"Zeer mooie camping. Service kan beter."
hansvanranst
6-10-2011 Prachtige ligging in de natuur, helaas niet de hele dag zon, wij hadden van 10u tot 16u slechts zon. Hele dure camping 33 euro/dag in het laagseizoen (incl. 2 honden). Modern en zeer goed onderhouden sanitair, doucheknop om de 5sec. herduwen. Pizza's in het restaurant TOP! ook kwa prijs!, bediening bij 2de bezoek zeer degoutant! de blonde dame had blijkbaar een zeer slechte dag, zal ik dan maar denken. Receptie kan je met weinig helpen, kabels voor platte batterij hebben ze niet alsook geen postzegels. Centrum 30 min. wandelen v/d camping. Bijbetalen voor het binnenzwembad en welness 36 euro/koppel. camping heeft verder ook zeer veel regeltjes, zo kan je uw caravan niet zetten hoe je het zelf wilt en moet je in het binnenzwembad een badmuts opzetten etc.. voor diegene die nog een campingchequegids hebben van 2010, ze zijn niet meer aangesloten! slecht bedrijf wisten ze ons te vertellen, niet echt gepast. We hebben verder aangenaam weer gehad (begin oktober). Allesinds bezoek waard!

"Fraai uitzicht maar daar betaal je voor"
Dirk
23-8-2011 5 dagen op camping Vidor gestaan, prachtig uitzicht en veel te doen in de omgeving m.n. wandelen en fietsen. Dure camping (bijv 5,70euro voor 1 dag stroom) en voor 39 euro stageld mag je geeneens gebruik maken van het zwembad, dit tegen meerprijs van 5 euro p.p./keer. Wellness centrum gebruik tegen meerprijs is aanvaardbaar. Klein speeltuintje voor kinderen, camping niet geschikt voor kleine kinderen, wel prima voorzieningen mbt sanitair (ook voor baby's).
Wat ons betreft zullen we niet weer voor de camping kiezen.

"Ongeschikt voor kleine kinderen"
Visser
31-7-2011 Afgaand op de zeer goede beoordeling van deze camping zijn wij een midweek op camping Vidor geweest met 4 kleine kinderen. Het is een terrassencamping in een prachtige omgeving . Er bleken meerdere plaatsen te zijn waar kinderen kunnen spelen waardoor je geen overzicht hebt. Ook heb je op deze manier geen centrale plek waar kinderen elkaar kunnen treffen.
We waren met speelkaarten niet welkom in het restaurant ook al wilden we eten en drinken. Argument: de politie kan ons bekeuren omdat er mogelijk om geld wordt gespeeld (eigenlijke reden: z.s.m. wegwezen zodat de volgende groep aan tafel kan). Toen we de eigenaar aanspraken over deze gang van zaken wilde deze ons een ruimte in de kelder laten zien waar we konden kaarten. Wij brengen onze vakantie liever boven de grond door.
Er is een klein binnenzwembad waar flink extra voor betaald moet worden.
De camping is vooral gericht op activiteiten, niet op gezelligheid. Geen aanrader voor een gezin met kleine kinderen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit