Hotel La Mirandola*** in Passo Tonale Italië beoordelingen 7.2 | Zoover

Hotel La Mirandola*** Passo Tonale

Beoordelingen Hotel La Mirandola***

Loc. Ospizio, 3, 38020, Passo Tonale
Hotel La Mirandola scoort een 7,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Mirandola***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Mirandola*** in Passo Tonale, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel La Mirandola*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trentino en Zuid Tirol. Vergelijk Hotel La Mirandola*** met andere accommodaties in Passo Tonale.

2 beoordelingen over La Mirandola***

6,2
5,7
5,2
5,7
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Wat een tegenvaller..."
W. Vrijburg
26-2-2012 Raam in de kamer zo hoog dat je er niet doorheen kan kijken. Douche spuit water tegen de muren, niet omlaag. Kamer stonk enorm naar riool (402). Er waren geen haakjes oid in de kamer waar je iets aan kan ophangen. Geen animatie voor kinderen hoewel wel beloofd. In de brochure lijkt t alsof er een zwembad is maar die is er niet. De sauna is pas na 16.00 uur open en alleen voor 16 jaar of ouder. Internet is duur. 5,- voor 2 uur en niet op de kamers te ontvangen, alleen in de recreatieruimte op de 1e verdieping. Hotel heeft 4 verdiepingen, lift gaat maar tot de 3e. Terras heeft alleen oude picknicktafels, geen leuk zitje of lekkere stoelen. Bus van het hotel brengt je gratis wanneer je maar wilt naar het dorp. Fijn is ook dat kinderen tot 8 jaar gratis verblijven en een gratis ski pas krijgen. ,'s avonds is er niks te doen in het hotel. Het ligt vrij afgelegen boven, net buiten, een dorpje. Geen winkelcentrum, alleen een spar en wat winkels voor ski spullen. Eten prima (alacarte).

met jonge kinderen, Jan. 2011
"GEWELDIG TOP HOTEL !!"
Peter Rijs en Corie...
7-2-2011 Afgelopen week hebben wij met onze dochter (10 jaar) doorgebracht in "La Mirandola".
Het was voor ons de 1ste keer dat wij in Italië gingen skiën en dat is mede door onze verblijfplaats uitstekend bevallen.
“La Mirandola” is met één woord ... SUPER!!
Als je een plek zoekt waar je werkelijk een onbezorgde vakantie in een vriendelijke omgeving wilt hebben moet je hier zijn (3 sterren is volgens ons absoluut ondergewaardeerd).
In ieder geval zullen wij hier zeker terugkomen.