Hotel Lory in Molveno Italië beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Lory in de Winter

Beoordelingen Hotel Lory

Via Belvedere, 15, 38018, Molveno
Hotel Lory scoort een 9,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lory? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lory in Molveno, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel Lory vinden. Je kunt 1 video van Hotel Lory bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trentino en Zuid Tirol. Vergelijk Hotel Lory met andere accommodaties in Molveno.

21 beoordelingen over Lory

9,5
met vrienden, Mei 2012
"Geweldig uitzicht !"
Frits en Ina Poulie
10-5-2012 Een fijn Hotel met geweldig uitzicht ( Alleen voorkamers met balkon)
Met een zeer gastvrij echtpaar (Nederlanders) ze doen alles, om je een fijne vakantie te bezorgen.Met een prima ontbijt. Het hotel ligt aan een mooi meer,in een geweldige omgeving ( Dolomieten) en 60km van het Gardameer.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Zker voor herhaling vatbaar"
Ilse van Gilst
18-1-2012 Hotel Lory ligt op een schitterende locatie. De afstand naar de pistes in het volgende dorpje is geen enkel probleem door de busservice die het hotel biedt. Daarnaast stopt ook de skibus vlak bij het hotel. De service is erg goed. Alles kan geregeld worden, je hoeft het enkel te vragen. Het eten is goed en de kleine kinderen hadden de mogelijkheid om eerder op de avond alvast te eten. Dit vonden ze erg leuk en lekker. De kamers hebben een schitterend uitzicht, maar zijn wel wat oud. Met name de badkamers. Maar wel netjes en schoon!

"Fijn en gastvrij hotel"
H.Kleijnen
6-10-2011 Hotel Lory ligt in een wat hoger gelegen gedeelte van Molveno op 10 minuten loopafstand van het meer. Verschillende kamers hebben een balkon met schitterend uitzicht op dit meer.

We hebben 7 nachten een zeer plezierig en gastvrij verblijf gehad. Op alle kamers ligt een informatiemapje waar Karin en Maurice zichzelf en de overige medewerkers voorstellen. Ook is er is veel informatie over uitstapjes in de omgeving beschikbaar.

Onder het hotel bevindt zich een grote garage waar auto's en motoren geparkeerd kunnen worden.

Onze kamer was compleet en schoon, werd iedere dag netjes schoongemaakt maar was wel wat gedateerd.
Het is een gezellig hotel, vooral door de gastvrijheid van Karin en Maurice en voor ons een blijvertje!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lory bij:

met een groep, Sept. 2011
"Gastvrij, culinair hotel"
Bert en Edith Smeet...
18-9-2011 Dit hotel gevonden via een Goldwing motor blad en via Zoover. Het hoge cijfer is het waard. Gastvrije eigenaren, onwijs goed gegeten, prachtig uitzicht op het meer.
Zeker een aanrader voor mooie toertochten die de eigenaar klaar heeft liggen.
Molveno ligt mooi centraal tussen het Garda meer, Brenta en de dolomieten.

met een groep, Sept. 2011
"Gastvrij, culinair, flexibel"
bsmeets
18-9-2011 Twee weken waren wij te gast in dit hotel met een groep Goldwingrijders. De ligging van Molveno is uitstekend, van hieruit is het goed toeren naar de verschillende passen. We hebben genoten van de gastvrijheid, het uitzicht en het eten in dit hotel. Ideaal voor ons motorrijders is de zeer grote garage.
Wij gaan zeker terug, bij deze bedankt Karen en Maurice (eigenaren hotel Lory) voor een super vakantie die voor ons veel te snel voorbij ging.

met partner, 2011
"Gastvrij, ook voor honden!"
Tamara
5-9-2011 Een prettige plek in de Brenta dolomieten, in de omgeving is van alles te doen. Prachtige wandelingen, lekker luieren en zwemmen in het meer van Molveno, parapanten en als afsluiting van de dag een heerlijke maaltijd gekookt door Karen!!
Dat eten alleen kan reden zijn af te reizen naar Molveno. De hond was erg welkom, lekker ruim balkon. Uizicht over dorp en meertje.
Er is voldoende entertainment in het hoogseizoen, voor de liefhebber. We gunnen Karen en Maurice de komende maanden tijd om ook zelf die mooie omgeving nader te ontdekken. Lory een aanrader.

met vrienden, Sept. 2011
"Hotel Lory bedankt voor een fijne week vakantie!"
ton
16-9-2011 Geweldige locatie voor motorrijder,fietser of wandelaar,echt super!
Hele fijne vriendelijke bediening en zeer gastvrij!
Kortom een fijn hotel waar we zeker ooit een keer terug gaan.

"Super hotelletje voor de normale mens"
Ilse
29-8-2011 Net thuis gekomen van weekje hotel Lory wat ons heel goed is bevallen. De gastvrijheid van Maurice en Karen is zeer groot en niets is ze te veel. Ook voor rest van het personeel alleen maar goeds. Laat je qua avond-eten niet tegenhouden dat er geen meer-keuze menu is, want Karen kan lekker koken. En als er iets in het menu zit wat je niet lust/mag (bv allergieën) kan je dit aangeven en wordt er een alternatief gezocht. Kamer was netjes en uitzicht ongekend.
Als je gaat voor een gezellig hotelletje (geen 5* allure maar netjes en verzorgd) met vriendelijke mensen en goede service ben je hier helemaal aan het juiste adres.

"Gastvrij en prachtige omgeving"
Janneke
7-10-2011 We zijn alweer een tijdje thuis maar willen alsnog jullie graag bedanken voor de geweldige tijd die we bij jullie hebben gehad. Jullie zijn erg gastvrij en we voelden ons helemaal thuis. We hebben heerlijk gegeten en mooie wandelingen gemaakt. Leuke lift naar boven. Parasailen door jullie geregeld. Een echte aanrader.

"Fantastisch hotel en geweldig vriendelijke mensen!"
Femke
6-9-2011 Hotel Lory heeft een perfecte ligging in het lieve Molveno.

Het hotel ligt vlakbij de schattige (romeinse sta-) liftjes richting Pradel en met uitzicht over het dorp, op het meer en de bergen. Het hotel is netjes, het personeel en de eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij, het eten is erg lekker, de omgeving en het uitzicht zijn prachtig.

Voor mensen met honden is dit hotel ook zeker een aanrader: onze hond (labrador retriever) heeft een geweldige vakantie gehad en was duidelijk welkom in het hotel.
De liftjes zijn niet zo groot maar geschikt voor honden, 1 hond samen met 1 persoon past in zo'n een liftje die ze speciaal wat rustiger voor je laten gaan.

In de omgeving zijn prachtige wandelroutes en wie van zwemmen houd kan een duik nemen in het prachtige meer van Molveno.

Hotel Lory is een echte aanrader, wij gaan zeker weten nog eens terug!