Vraag en Antwoord Camping Gloria Vallis****

Wiesenweg 5, 39020, Glurns

Tieners? (1 reacties)
hrs
20-12-2012
Onze tieners vinden het leuk als er meerdere tieners aanwezig zijn. Is dit zo op deze camping? Animatie hebben ze verder niet echt nodig; als er maar leeftijdsgenoten zijn. Groetjes fam hrs

Inge
4-3-2013
Wij komen hier al enkele jaren, maar er zijn haast geen tieners op deze camping. De camping wordt voornamelijk bezocht door senioren, jonge stellen of jonge gezinnen.

Tieners? (0 reacties)
hrs
20-12-2012

Temperatuur 's nachts (1 reacties)
R. in t Veld
12-2-2011
Kan iemand mij vergeten hoe de temperatuur 's nachts is op deze camping? Kan je ook lekker (berg)wandelen in deze omgeving? mvg Renate

Nelly
6-6-2012
Wij waren hier vanaf 19 mei jl. tot 1 juni en het was goed te doen 's nachts. Wij waren voor het eerst in jaren met de tent (hebben een caravan gehad) en het viel ons alles mee. Een goede slaapzak of dekbed is voldoende. Er zijn fantastische wandelingen te maken. Zowel in het dal als hoog in de bergen en alles er tussenin. De meeste hutten waren nog gesloten in deze periode.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?