28-8-2011
Een weekje hier gestaan op plaats 168. Voor Italiaanse begrippen ruim mede doordat de auto vlakbij in een parkeervak staat. Schitterende omgeving en uitzicht vanaf de plek naar een mooie berg. Sanitair prima, enigszins gedateerd, schoonmaak gehele dag door. Gratis douches, wel drukknop om de tien seconden indrukken. Zwembadje voor de kinderen erg leuk, je mag er inderdaad niet veel en de badmeester neemt zijn taak zeer serieus, je voelt je af en toe zelf een klein kind. Raften was grandioos met vier personen € 160,- (wel de vijf km. extra, extra € 10,- pp, op de standaard 10km.) aan de prijzige kant. Slagerij in dorpje naast de supermarkt een lust voor het oog, voor de bbq zeker daar het vlees halen. Vanuit de camping werden tochten ondernomen die erg gezellig waren, aanrader om deel te nemen. Naar de waterval vonden wij al best heavy maar volgens andere was de tocht naar het meer zwaarder. Fly park ook leuk om te doen. Kortom heerlijke camping in prachtige omgeving. Aanrader!
8-8-2011
Bungalows zijn sober maar wel erg schoon en netjes ingericht. Bij de bungalow is een overdekt terrasje en een tuintje waar het goed toeven is. Bij de ingang van de camping is een pizzeria met veel keus op de kaart. Pizza's zijn niet duur. Er worden regelmatig wandelingen georganiseerd door de camping, waar je gratis aan deel kunt nemen. Het outdoor centrum aan de overkant van de straat heeft veel te bieden maar is niet goedkoop. Je kunt er boeken om te raften, canyoning, mountainbikes huren of deelnemen aan mountainbiketochten. Voor de meeste wandelingen in de omgeving moet je wel altijd eerst een stuk met de auto.
16-8-2011
Wij zaten in het mini appartement 24m. De gezelligheid van een camping en het knusse van een tent, maar dan een stuk luxer. Wel jammer dat de matrassen niet helemaal top waren, maar wij hebben zoveel activiteiten in de omgeving gedaan, dat we nog op een rotsblok hadden kunnen slapen.
10-2-2012
We komen met familie en vrienden al menige jaren met veel plezier naar deze camping. Iedere keer is er wel iets verbeterd tov vorig jaar, ze werken er actief aan een super camping te behouden.
Omgeving is uiterst geschikt voor een actieve vakantie in zomer en winter.Wandelen,rafen,mountainbiken, skien enz.
Heel vriendelijke eigenaars die er samen met hun team een aangenaam verblijf voor je regelen. Er worden gezellige uitstapjes voor het hele gezin geregeld.
Je moet er wel tijdig reserveren want meestal zit het erg vol.
Wij zullen er dit jaar zeker weer naar toe gaan!