Beoordelingen Camping Dolomiti Camping Village****

20 mei 2013

Dolomiti Camping Village****
Beoordelingen Camping Dolomiti Camping Village****
Via Gole 105, I-38025, Dimaro
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Dolomiti Camping Village**** in Dimaro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Dolomiti Camping Village**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Dolomiti Camping Village scoort een 8,4 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Dolomiti Camping Village**** in Dimaro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Dolomiti Camping Village****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Dolomiti Camping Village**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Camping Dolomiti Camping Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trentino en Zuid Tirol. Vergelijk Camping Dolomiti Camping Village**** met andere accommodaties in Dimaro.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Dolomiti Camping Village****

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Fantastische plek voor wintersport"
Kamphuis
18-2-2013 We komen hier reeds enkele jaren in fantastische bungalows. Alles is zeer schoon en er is vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Busje brengt en haalt je gratis naar de lift.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooie camping in prachtige omgeving"
Elbert
16-8-2012 Deze zomer twee weken op deze camping, op een superior plaats, gestaan. Zeker voor Italiaanse begrippen mooie grote, keurig aangelegde en onderhouden plaatsen. De camping is na 22.00 uur lekker rustig.

Camping is voorzien van een uitstekende campingwinkel, waar 's morgens lekker vers brood te koop is. Ook het restaurant is aan te bevelen.

Het sanitair wordt de gehele dag door keurig schoon gehouden. De douches geven heerlijk warm water (af en toe op het knopje drukken lijkt me geen probleem).

Het personeel op de camping is zeer behulpzaam en spreekt meerdere talen.

Tot slot is de omgeving prachtig. Al wandelend of met de gondel of bus kom je op de meest adembenemende plekjes.

Wij komen hier zeker nog een keer terug.

"Perfect georganiseerd"
C.Weijand
28-7-2012 Mooie plekken, goede informatie, continue worden verbeteringen toegepast terwijl dit een heerlijke camping is die een uitstekende basis is voor tochten in de Dolomieten of leuke stedenals Trento en Merano

met partner, Juli 2012
"Mooi gelegen terrascamping"
Christa
25-8-2012 Goed verzorgde kampeerplaatsen met mooi uitzicht en een mooie omgeving in de Dolemieten vlakbij de rivier de Noce.
Behulpzaam en goed Engels sprekend personeel.
Goed uitgangspunt voor fietsers,wandelaars en watersporters.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Perfecte locatie om de dolomieten te verkennen"
charlie504
22-7-2012 Deze camping is werkelijk uitstekend, rustig gelegen, geen last van verkeer/ disco's oid.
We zaten in een ruim chalet met alles er op en er aan. Tuin er voor, alle ruimte.
Camping heeft een prima restaurant, met goede kwaliteit voor schappelijke prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker schepijs!
In de zomer is er kleinschalige animatie, van 10-12 en van 16.00-18.30 uur een miniclub en 's avonds om 20.30 uur een kinderdisco. Ook worden er familiewandelingen georganiseerd en een 'splashdance' in het zwembad, een soort van aquagym. Het animatieteam is zeer enthousiast en buitengewoon vriendelijk. Deze zomer waren er twee van drie die nederlands spraken, zeer fijn.

De camping zelf is mooi onderhouden, terrassencamping met grote plaatsen, een bbq plaats, speeltuin en tegenover de camping zit een activiteitenclub die rafting, canyoning e.d. aanbiedt. Al met al wederom een perfecte vakantie hier gehad!

"Niet heel enthousiast."
Boeve
20-10-2012 De provinciale weg die vlak langs de camping loopt is in de folders niet te zien. Voor ons was het veel te luidruchtig.
De appartementen bij Dolomiti vielen ons tegen. Boven de receptie zijn appartementen met de kooklucht van het restaurant en in dat gebouw is elke avonds veel herrie door de kinderdisco. Ook bij het raftcentrum zijn appartementen: die hebben veel herrie van de naastgelegen provinciale weg.
Wij vonden de kosten veel te hoog voor wat je krijgt. Wij gaan zeker niet terug.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Uitmuntend !!!!"
Anita
1-8-2012 Geweldige omgeving, veel sportieve dingen te doen. Gezellig

met partner, Juni 2012
"Perfect voor actieve vakantie"
Masselink
12-7-2012 Mooie ruime plaatsen en een net sanitairgebouw. In het gebied is veel te zien en te doen, ideaal voor fietsers en wandelaars. Vanuit de camping worden leuke wandelingen georganiseerd. De eigenaar gaat graag mee en vertelt dan vol enthousiasme over 'zijn' omgeving.
Langs de camping loopt een fietspad, deze is in totaal zo'n 35 km lang en loopt door heel Val di Sole. Voor mtb-ers zijn er ook genoeg leuke routes in de buurt, bv Brenta bike.
Bij de ingang van de camping is het restaurant. Hier kun je voor weinig geld goed eten; het menu is zeer uitgebreid, voor ieder wat wils. Het personeel van de camping en van het restaurant is vriendelijk en behulpzaam.
Een aanrader en we komen zeker terug!

met jonge kinderen, 2012
"Een goede wintersportcamping!"
Jolanda Snel
20-3-2012 Camping Dolomiti is ons heel goed bevallen voor het winterseizoen. De plekken zijn ruim, het sanitair is netjes en schoon, het eten in het bijbehorende restaurant is erg lekker en de mensen zeer vriendelijk.
Wat zeker enorm goed beviel is dat je de skischoenen en skies in een heel mooie verwarmde ruimte laat staan en daar vandaan gaat ook de shuttlebus van de camping naar de skilift. Heel handig want het scheelt veel gesleep met die zware dingen en alles is lekker warm als je het weer aantrekt.
Het skigebied is prachtig en groot genoeg ook voor goede skiers en de sneeuw was elke keer prima! (Soms echter wel ouderwetse stoeltjesliften.)
Wat ons betreft volgend jaar voor herhaling vatbaar!

"Fantastische camping"
Fam. Reijnders
20-8-2011 Met twee kinderen (13 en 8 jaar) een week op deze camping geweest. Zeer goed bevallen. We verbleven in een chalet (rechtstreeks via internet geboekt). Deze waren ruim (inclusief tuintje) en zeer schoon. Bij inchecken veel info over camping en omgeving ontvangen, hebben wij veel aan gehad. De campingwinkel was niet duur en er was voldoende voorraad, 's ochtens lekker vers brood. Zwembad was niet groot, maar het was er ook nooit druk. De camping is een goed uitgangspunt voor uitstapjes, je ziet dan ook veel mensen 's ochtends met wandelschoenen en rugzak vertrekken. Tegenover de camping is een raftingcenter van waaruit wij wat aktiviteiten ondernomen hebben. Goed georganiseerd. Restaurant echt aan te bevelen! Supergoed eten wat betaalbaar is. Overwegend Italianen en Nederlanders (geen "aanwezige" Nederlanders).
Al met al een echte aanrader voor mensen die een rustige camping zoeken van waaruit veel aktiviteiten ondernomen kunnen worden.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit