12-3-2007
Het grootste nadeel van Campitello is dat je elke morgen met een Gondel omhoog moet en dat kost gewoon tijd (na negenen rijen van een half uur) en je kunt dus ook niet terug naar het dorp skiën. Het gebied is verder schitterend om te zien en redelijk eenvoudig om te skiën. De Sella Ronda (rondje om het massief is een aanrader) en de mooiste pistes liggen rond het dorp Arraba (de Marmolada). Het uitgaansleven in Campitello is beperkt, maar het tentje Da Giulio is na tienen redelijk druk.
Verder wordt Campitello en de omgeving rondom de Sella Ronda voornamelijk bevolkt door Bejaarde Skiers, als je dat dus niet bent en je houdt van een beetje snelheid, dan is het misschien beter dit gebied te mijden. Heb je daarentegen een snor en lange skies.... doen!
26-2-2007
We zijn in Februari 2007 hier geweest.
Ben het absoluut NIET eens met andere ervaringen aangaande geschiktheid voor beginners. Hadden zelf 1 beginner in de groep en die kon en moest meteen de rode piste af.
Voor beginners bijna geen blauwe mogelijkheden. Was dus al snel gedaan met deze persoon en de vreugde van de skivakantie. Voor beginners raad ik ECHT aan om dit gebied NIET te kiezen.
Voor meer ervaren skiers absoluut een must. Uniek gebied.Goede faciliteiten met lekker eten en zeer uitgestrekte pistes.
Dorp is wat rustig maar wel gezellig. Apres ski mogelijkheden wat beperkt.
15-3-2007
Wij zijn dit jaar voor het eerst in Italie geweest. Campitello is ons goed bevallen, 's ochtends wel druk bij de gondel (maar minder druk dan in Oostenrijk) Super mooi skigebied en knusse eettentjes op de piste zonder rijen en waar je nog aan tafel geholpen wordt.
Voor beginners minder geschikt, omdat de eerste piste gelijk een rode is. De kinderskiles (waar onze vrienden gebruik van moesten maken) was een beetje chaotisch, maar wij hebben een super vakantie gehad en gaan zeker terug naar Italie.