Beoordelingen Campitello di Fassa

Waardering
8,8
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,4
Sfeer in het dorp
8,4
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
9,3
Après ski
6,8
Zorg voor natuur
9,0
Het weer

20  °C

1 augustus 2014

Campitello di Fassa
8,8
28 beoordelingen
Beoordelingen Campitello di Fassa

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Campitello di Fassa. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Campitello di Fassa. Ben je zelf op vakantie geweest naar Campitello di Fassa? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Campitello di Fassa scoort een 8,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 23 Appartementen, 1 Camping, 36 Hotels, 1 Vakantiehuis, 5 Chalets, 2 Pensions en 1 Villa in Campitello di Fassa. Op Zoover vind je bovendien 32 vakantiefoto's van Campitello di Fassa. Je kunt 2 video's van Campitello di Fassa bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Campitello di Fassa. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trentino en Zuid Tirol.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

17 beoordelingen over Campitello di Fassa

8,8
28 beoordelingen
Waardering
8,6
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,5
Omgeving
9,5
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
7,3
Skigebied gevorderden
9,3
Après ski
6,8
Toon score en beoordelingen van:
met een groep, Dec. 2013
"Fantastisch skigebied"vertalen
Nj Gerritsen
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
8,0

29-12-2013 Het skiën, de sfeer en de vergezichten in dit gebied zijn meer dan de moeite waard om dit gebied nog eens te gaan bezoeken.

met partner, Aug. 2013
"Een plek om nog naar toe te komen"vertalen
willems mmaurice
Waardering
9,0
Omgeving
10,0

10-09-2013 Uitstekende bestemming voor een sportieve bergvakantie

met partner, Jan. 2013
"Normaal"vertalen
Marius
Waardering
8,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
5,0

27-03-2013 Wij wilde aan de andere zijde van de "Sella Ronda" zitten en prijs bewust kwamen we in Campitello uit.

Rede dat het hier goedkoper is dat er geen dal afdeling is. En dat is dan te merken aan de sfeer boven op de berg en bij dalstation. Geen après-ski op of aan de een dalafdeling en direct bij het dalstation geen après-ski. Echt enkel in het dorp. Wel een apres-ski boven aan de lift maar de laaste dal afvaart is om 17:00.
Gebied direct aan de lift "Val Di Fassa" is gewoon top! eigenlijk enige wat ontbrak t.o.v. andere gebieden in de omgeving was een funpark.

Al met al een kregen wij wat we verwachten!

met vrienden, Jan. 2013
"Komen zeker weer"vertalen
martinbrinks69
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
6,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
7,0

23-02-2013 Super dorp met goede faciliteiten.

met vrienden, Mrt. 2012
"Wintersport"vertalen
Tinny Peeters
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
8,0

17-03-2012 Het is een perfecte bestemmiong voor wintersport. Er is volop keuze aan pistes. Het is een erg groot gebied. Je kunt iedere dag ergens anders naar toe gaan. De omgeving is schitterend en de barretjes op de pistes zijn over het algemeen erg gezellig. Bij sommige eetgelegenheden is het eten erg duur, maar dat heb je snei in de gaten. Gewoon even verder zoeken en dan heb je een lekkere maaltijd voor een goede prijs.

met partner, Aug. 2011
"Omgeving schitterend"vertalen
Fam.van Berlo
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
10,0

07-10-2011 uitstekende bestemming voor bergtochten/fietstochten. Camping minder ideaal, niet geschikt voor (kleine) kinderen, toeristengedeelte voor de middag in schaduw en niet al te grote plekken, geen privacy. geen faciliteiten aanwezig. Zeer koud 's nachts eind aug.

met partner, Mrt. 2009
"Oneindig, groot, superfantastisch skigebied."vertalen
Edwin & Silvia
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
6,0
Skigebied gevorderden
10,0

06-10-2009 Gezellig klein bergdorpje dat aan de rand van een grenzeloos skigebied ligt. Met 1 lift sta je midden op de piste waar je gelijk het gebied in kunt skieen. De mogelijkheden zijn eindeloos groot iedere dag ander gebied.
Wat heel bijzonder is en zeker een keer de moeite waard is om mee te maken om op je skikaart naar nummertje 3 ( Alta Badia) te skieen.
Je skie't dan naar Armentarola waar je dan met busjes de bergpas op rijd naar Passo Falzarego. Daar aangekomen ski je door een lange bergkam naar beneden. Eenmaal in het dal aangekomen word je met paarden het dal uit getrokken en kom je weer uit in Armentarola zodat je weer op de piste's zit. Een geweldige ervaring die je een keer moet beleven.
Er zijn veel kleine leuke gezellige berghutjes en de liftverbindingen zijn goed. Je kunt altijd in een stoeltjeslift of gondel.
De sella Ronde kun je zowel links om als rechtsom maken die je zelf net zo groot kunt maken als je wilt met je skikaart.
heb zelf nooit een mooier skiegebied gezien.

met partner
"Gezellig, centraal gelegen dorpje."vertalen
Yvonne
Waardering
9,0
Sfeer in het dorp
9,0

16-09-2008 Dorpje heeft een gezellig dorpsplein. Eén supermarkt en terrasjes in overvloed. Veel activiteit op straat en leuke winkeltjes. Het dorp ligt centraal in de prachtige Dolomieten.
Een kabelbaan naar een prachtige bergtop met mooie wandelmogelijkheden in de zomer.

Familie, Juli 2008
"Geweldig"vertalen
Vrerink
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0

23-07-2008 We zijn van 16 t/m 23 julie in hotel Diamant in Campitello di Fassa geweest. Het was er schitterend. Het is een geweldig gebied om zeer mooie wandelingen te maken in het hooggebergte. Ook met de auto zijn er mooie routes te rijden.
Bolzana en de omliggende dorpen zijn het bekijken ook zeker waard.
Het hotel maakte een zéér goede indruk op ons. We waren eerst nogal argwanend door sommige negatieve verhalen op deze site.
Ons is het in ieder geval zeer goed bevallen. Lekker eten en zeer vriendelijk personeel. Een nadeel is wel dat ze niet zo goed Engels en Duits sprekend maar ze zijn altijd bereid je te helpen.

met vrienden, Mrt. 2007
Rens van der Vorst
Waardering
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
6,0
Skigebied beginners
5,0
Skigebied gevorderden
7,0
Après ski
4,0

12-03-2007 Het grootste nadeel van Campitello is dat je elke morgen met een Gondel omhoog moet en dat kost gewoon tijd (na negenen rijen van een half uur) en je kunt dus ook niet terug naar het dorp skiën. Het gebied is verder schitterend om te zien en redelijk eenvoudig om te skiën. De Sella Ronda (rondje om het massief is een aanrader) en de mooiste pistes liggen rond het dorp Arraba (de Marmolada). Het uitgaansleven in Campitello is beperkt, maar het tentje Da Giulio is na tienen redelijk druk.

Verder wordt Campitello en de omgeving rondom de Sella Ronda voornamelijk bevolkt door Bejaarde Skiers, als je dat dus niet bent en je houdt van een beetje snelheid, dan is het misschien beter dit gebied te mijden. Heb je daarentegen een snor en lange skies.... doen!


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?