Tips over Vakantiehuis Gli Asini Felici*** in Uzzano | Zoover

Via dei Pianacci 9, Uzzano

3 tips van Gli Asini Felici***

28-12-2011
Trudy Langeveld

In restaurant Da Costa, niet ver van de locatie, kun je fantastisch eten!

4-3-2011
therose99

Neem zeker de moeite om de grote supermarkt te bezoeken. Wat een heerlijkheden kan je hier aantreffen! De eerste dag hadden wij ons karretje in ons enthousiasme helemaal gevuld. We hadden de twee weken erna zeker nodig om al dit lekkers ook nog op te eten. Maar dit was geen straf! Heerlijke kaasjes, verse pasta van de bakkerij, 100 olijfoliën, verse bruschetta met veel knoflook maken, prachtige paddestoelen in alle soorten en maten en natuurlijk een toscaans wijntje :-)

12-8-2009
Yvonne en Hans

Als je er bent ga naar de kleine familie winkel EN aangrenzend heerlijk restaurant / trattoria "da Valentino" in Malocchio, zeer vriendelijke EN engels sprekende bediening. ///vanaf gli asini felici links af tot aan "kruising" dan links af tot aan begraafplaats rechts aanhouden (zie bord) en ETEN.......ook de lokale boer is heerlijk eeten; vraag aan Doesjka!!!!

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip