Vakantiehuis Gli Asini Felici*** in Uzzano Italië beoordelingen 8.4 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.770 bezoekers online
Home > Italië > Toscane > Uzzano > Vakantiehuis Gli Asini Felici***

Beoordelingen Vakantiehuis Gli Asini Felici***

22 februari 2012

Vakantiehuis Gli Asini Felici*** Uzzano

Vakantiehuis Gli Asini Felici scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Gli Asini Felici***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Gli Asini Felici*** in Uzzano, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Vakantiehuis Gli Asini Felici*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Vakantiehuis Gli Asini Felici*** met andere accommodaties in Uzzano.

19 beoordelingen over Gli Asini Felici***

Een heerlijke plek om helemaal uit te rusten!
Marjolein
20-9-2011 Wij hebben de eerste week van onze huwelijksreis doorgebracht in Gli Asini Felici, in het appartement Fornellino. Een heerlijke plek om tot rust te komen!
Het appartementje is heel sfeervol ingericht en gastvrouw Doesjka ontving ons hartelijk en kwam regelmatig met leuke tips voor uitstapjes. We hebben genoten van de ligstoelen tussen de olijfbomen, van het verkwikkende zwembad en alle gezellige dieren. Wij vonden ook de buitenkeuken erg leuk die bij het appartementje hoort. Je leeft de hele dag lekker buiten. En niet onbelangrijk: op 10 minuutjes lopen, boven op de heuvel zit een Italiaan waar je super lekker kunt eten. Terug in Nederland genieten we nog heerlijk na van deze vakantie!

Vakantiehuis Gli Asini Felici is een belevenis!
Fam. van Mastrigt
12-9-2011 Het huis is prachtig gelegen op een helling tussen de olijfbomen. De weg er naar toe is op zich al een avontuur.
We hebben een week doorgebracht in appartement Fontana. Het is van alle gemakken voorzien en de inrichting is karaktervol en met veel aandacht uitgevoerd. Een plaatje! Onze favoriete plek was het terras met vijver en uitzicht op de ondergaande zon. Schitterend!
We zijn bijzonder gastvrij ontvangen met een gezamenlijke maaltijd van crostini's, in ham gewikkelde vijgen, een smaakvolle rijstschotel en huisgemaakt ijs toe. Mjammie!
Dagelijks hebben we verkoeling gezocht in het zwembad met ruim terras, zitgelegenheid en collectieve keuken.
Onze zoon van 11 jaar heeft zijn hart verpand aan de honden, katten, kippen, ezel en kikker. Net als wij.
Gastvrouw Doesjka is een leuk, open en eigenzinnig mens. Het was gezellig. Zij voelt goed aan wat je interesseert en voorzag ons van goede tips.
Dit is de ideale vakantielocatie! We hebben nog steeds heimwee...

Niet alles zo positief als anderen beschrijven
Trudy Langeveld
28-12-2011 Deze accomodatie is zeker anders dan anders en zal door ons nooit worden vergeten maar is zeker niet zo aangenaam als door iedereen wordt beschreven. Wij zaten in een safaritent die een prachtig uitzicht had en origineel was ingericht maar die stoelen had waar je niet echt comfortabel op zat (boomstammen)of waar je doorheen zakte. De bedden waren opgemaakt met zeer stoffige dekens en de handdoeken waren flink verouderd en verwassen en hard.Het was een eind lopen naar de toiletten die je niet kon afsluiten en die in de week dat wij er waren nauwelijks werden schoongemaakt omdat de eigenaresse in Nederland zat. De sfeer is sterk afhankelijk van de gasten die er ook verblijven omdat er maar enkele accomodaties verhuurd worden. Wij ondervonden veel geluidsoverlast, tot 3 uur 's nachts, meerdere nachten!Kortom, bijzondere locatie, veel muggen (en bulten), vies ,25 katten, 5 honden, 1 ezel en 2 dagen eerder vertrokken door overlast....

Anders als anders, maar in 1 woord "Fantastisch"
Familie van Hout , ...
2-9-2011 Een avontuurlijke klim met de auto door het woud naar de top van de berg. Onderweg uitkijkend naar uilen, zwijnen, vuurvliegjes, hagedisjes en elke keer weer een hartelijk ontvangst van een jonge hond van zes maanden oud. Slapend in een caravan die nergens op de wereld zo uniek is beschilderd als jungle-schilderij. De gezamenlijke keuken, eettafel, veranda en zwembad, maar zeker de dagelijks terugkerende kampvuurtjes maakte het tot een gezellig samenzijn met de gasten. De unieke samenstelling van de zes verblijven (lodge, safaritenten, appartementen en de beschilderde caravans), de vele dieren waar de kinderen verzot op raakten, de italiaanse eettaferelen met 25 man, Doesjka de expoitante, het uitzicht vanaf het verblijf en niet te vergeten de centrale ligging in Toscane. Dat alles maakte het tot een unieke avontuurlijke, "anders dan anders" locatie, waardoor we met een voldaan en prettig gevoel op deze vakantie terugkijken. Len, Jens, Annelie en Henri van Hout

Een vakantie op z'n Italiaans
Hans Poelarends
8-8-2011 Helaas waren de accomodaties in Uzzano allen bezet.
Echter, dankzij Doesjka is ons een alternatief aangeboden nabij Monsummano Terme.
Op zijn Italiaans, bij de Italianen thuis, zéér gastvrij, geen moeite was teveel voor onze gastheer Guido en zijn vrouw Veronica. Mooie vakantielocatie, zeer gunstige ligging voor omliggende bezienswaardige steden/ dorpen, enz.

Pure ontspanning
Familie Eijssen
25-7-2011 We hebben twee weken vakantie gehouden bij Doesjka. Een week in het kleine appartement, een week in de lodge. Beide plekken zijn uniek; het appartement is authentiek qua inrichting met een fijne douche en schattige doch functionele buitenkeuken. De lodge geeft je het gevoel in Zuid-Afrika te vertoeven, een oase van rust met een sobere en originele inrichting. En inderdaad, een fikse klim naar gezamelijke keuken of toilet/douche boven. Wat maakt deze plek speciaal? De ligging om te beginnen, een lange smalle en vooral steile slingerweg brengt je er. Dan de overige gasten die je treft: het klikte met iedereen! De kinderen die eerst verbaasd zijn bij het zien van geen speeltuin, glijbanen bij het zwembad enz. en vervolgens genoeg hebben aan de natuur, de dieren, de rust en elkaar. Geen blèrende animatie die kinderen vlak voor het slapen gaan nog ff opfokt, maar wandelingen onder begeleiding van vuurvliegjes, hagedissen zoeken en na tienen nog het zwembad in. Fenomenaal!

met jonge kinderen, Apr. 2011
Onvergetelijk en voor herhaling vatbaar
Fam. Vleugel
7-6-2011 Wat een top plek! We hebben van alles genoten ondanks dat we nog geen gebruik konden maken van het zwembad.
Zoals door anderen gemeld is de aankleding en de gastvrijheid van Doesjka, Mikaela en Stefan ongeëvenaard.
Hartverscheurend was het afscheid. Tot aan de Gotthardtunnel een tranendal van de kinderen omdat ze hadden willen blijven.

Gelukkig is er deze zomer nog plaats en hebben we zo snel mogelijk dit weer geboekt!

Arrivederci a presto

met oudere kinderen, Okt. 2010
Super vakantie gehad!!
van Straalen
2-9-2011 Wij zijn in de herfst periode een week op vakantie geweest bij Doesjka. Wij hebben deze vakantie veel van de omgeving kunnen zien en hadden prima weer voor de tijd van het jaar! Het appartement was geweldig. 's avonds hebben we heerlijk bij de enorme openhaard gezeten, wat wij helemaal super vonden.
Het uitzicht is fantastisch, je kan eindeloos ver kijken en als het helder is kan je zelfs de zee zien.
Op het terrein zijn ook wat dieren, zo zijn er honden, katten en een ezel.

Wij vinden dit zeker een aanrader!!!!

met partner, Sept. 2010
Genieten met een hoofdletter!
M. v/ d Velde
4-3-2011 Wat een bijzondere plek om te verblijven! De rust, de dieren en de gastvrijheid vielen bij ons meteen in goede aarde. Doesjka heeft op de berg een uniek huis gebouwd in echt Toscaanse stijl. Zowel het interieur van het grote appartement waar wij verbleven als het exterieur gaven ons een heerlijk gevoel. De persoonlijke sfeer met aandacht voor details maakte het voor ons heel speciaal. Het is een prima vertrekplaats om de mooie omgeving te bekijken. Ons verblijf was in september/oktober: een prima tijd om met zon en soms regen te Genieten van het pure leven. De openhaard hebben we een keer gebruikt omdat het wat was afgekoeld in huis. De keuken biedt een klassieke basisinrichting; het aan het appartement grenzend terras - naast het ommuurd vijvertje: een perfecte plaats voor een hapje en drankje, zon/schaduw en een goed boek. Een balkende ezel of nieuwsgierige poes deden ons vaak glimlachen. Heel huiselijk allemaal. Het uitzicht boeide dag en avond. Genieten met een hoofdletter!

met oudere kinderen, Aug. 2010
We hebben heimwee!
evelien van brakel
30-8-2010 We zijn afgelopen week bij Doesjka te gast geweest op haar 'camping'. Het was heel bijzonder. Mijn kinderen waren helemaal enthousiast en wilden meteen weten of we volgend jaar weer gaan. Ja dus! Dan wel in een tent, want de lodge is weliswaar een plaatje om te zien, maar is iets te ver in het bos gelegen. Daardoor waren de douches en toiletten best wel een flinke klim. We hebben het erg goed getroffen met de andere gasten. Er hangt een ongedwongen, relaxte sfeer. Als je je wilt terugtrekken kan dat, maar wij hebben ervaren hoe gezellig het is om met elkaar te eten in het gezamelijke restaurantje. Daar kook je dan zelf. Toen wij er waren was er ook een Italiaanse vriend van de gastvrouw en die was de kers op de taart! Hij heeft een paar kooklessen gegeven en alles op een gezellige manier. Wij zijn nu één dag terug in Nl en missen de honden, katten en ezels en de sfeer daar. We hebben heimwee! Het enige wat niet missen zijn de muggen en spinnen. En het steile bergweggetje!