Villa La Casa di Peter in Stia Italië beoordelingen 10.0 | Zoover

Villa La Casa di Peter Stia

Beoordelingen Villa La Casa di Peter

Stia
Villa La Casa di Peter scoort een 10,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa La Casa di Peter? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa La Casa di Peter in Stia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Villa La Casa di Peter vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Villa La Casa di Peter met andere accommodaties in Stia.

2 beoordelingen over La Casa di Peter

met partner, Mei 2010
"Paradijsje"
Lisette
25-6-2010 we zijn nu voor de tweede keer geweest en we willen beslist weer. De eigenaren zijn heel vriendelijk, er staat van alles klaar als we komen en alles is heel schoon.
Het ligt op een van de mooiste plekjes van Toscane, je komt helemaal tot rust, de omgeving is prachtig en het huis is omgeven door de fleurigste planten. De olijf-appel-peren-notenbomen staan rond het huis, limoenen en citroenen staan in grote potten, in de moestuin kun je allerlei groente en fruit vinden en je mag overal van plukken.
Het is een klein paradijsje en absoluut de moeite waard om je vakantie door te brengen, een aanrader!!!

met vrienden, Sept. 2009
"Bijzonder gastvrij een waar paradijs"
Janine
22-9-2009 Een bijzonder warm welkom door de eigenaren, De fles wijn stond klaar evenals een schaal vol fruit en kist met groente van eigen land, waar wij tijdens ons verblijf gebruik van mochten maken, Het huis is een droom, super schoon met alles erop en eraan. Schitterende bloembakken , romantisch terras met schitterend uitzicht, prive zwembad, die elke morgen werd schoongemaakt. Een houtoven om pizza te bakken, super slaapkamers en badkamers, openhaard (het hout was al voor ons gesprokkeld)Omdat het huis de week na ons niet verhuurd was, mochten we voor niks langer blijven. Bij het afscheid kregen we ieder nog een fles wijn mee. IN EEN WOORD GEWELDIG