Appartement Agriturismo Partingoli*** in Scandicci Italië beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Agriturismo Partingoli***

Appartement Agriturismo Partingoli*** Scandicci

Beoordelingen Appartement Agriturismo Partingoli***

Via di Partingoli 1, 50018, Scandicci
Appartement Agriturismo Partingoli scoort een 8,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Agriturismo Partingoli***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Agriturismo Partingoli*** in Scandicci, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Appartement Agriturismo Partingoli*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Appartement Agriturismo Partingoli*** met andere accommodaties in Scandicci.

14 beoordelingen over Agriturismo Partingoli***

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Warm en huiselijk italie"
alexander
8-3-2012 Te midden van de wijngaarden in een oase van rust. Werden wij zelfs opgehaald van het vliegveld, en warm onthaald op het landgoed door de familie bak. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien ook voor de baby.Algeheel oordeel:erg comfortabel vertoeven zelfs met een kleine van 3 maanden!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijk!"
hm_3
8-11-2011 Een weekje Toscane bij de familie Bak! Het was heerlijk. Martijn en Angelique weten hoe ze gastvrij/gastvriendelijk moeten zijn, overal is aan gedacht, en zo niet dan wordt eraan gedacht. Het appartement (La Rondine) is ruim, voorzien van een goede keuken met alles erop en eraan, prima bedden en heeft een open hard wat nodig was voor de koude avonden. Op het landgoed is het heerlijk, overal waar je kijkt glooiende heuvels met druiven, olijven en gele boerderijen met rode daken. Het wijnbedrijf was in volle gang en je kon daar zonder problemen kijken.
Een auto is wel handig al was het maar om een heerlijk ijsje te halen in het dorp verderop. De 'belangrijke' steden (Pisa, Lucca, Florence -evt. met de trein vanuit Scandicci-) zijn goed aan te reizen. Zeker met de geleende Tom-Tom, waarvoor nog onze hartelijke dank!
Ik denk dat we nog wel eens terug komen. Dan hopen we dat de zon het zwembad iets warmer heeft gemaakt....!

"Top vakantie bestemming"
Natasja
5-10-2011 Het welkomsdiner zorgt voor een leuk en heel warm ontvangst. Hiedoor het je het vakantiegevoel direct te pakken. Ieder ochtend verse broodjes, croisantjes of een echt volkoren broodje is toch ook een luxe. Deze kun je de dag van tevoren gewoon bij Angelique en Martijn bestellen. Het appartement is van alle gemakken voorzien en zeer ruim opgezet. Het zwembad is heerlijk. De ligstoelen maken de vakantie echt compleet. Verder ligt het heel centraal gelegen waardoor je eenvoudig een dagje naar Luca, Pisa of Florance kan gaan. Kortom boek snel en geniet!

met vrienden, Sept. 2011
"Schiiterende omgeving"
Rob en Yvonne
2-10-2011 Toscane is bij ons na 8 jaar op rij bekend terrein. De steden en bezienswaardigheden blijven mooi. Wat ons vooral opviel was met name de omgeving waarin Partingoli is gesitueerd. Op een heuvel omringd door wijnranken en olijf bomen. De zons op en ondergang zijn adembenemend. De gastvrijheid van Martijn en Angelique is heerlijk en versterkt het vakantiegevoel wat de omgeveing al met zich meebrengt. Onder de rook van Florence (30 minuten met auto en tram), een uur van steden zoals Sienna, Lucca, San Gimiano ed is het simpelweg een ideaale, gezellige en voioral rustgevende uitvalsbasis om de Chianti en de rest van Toscane te ontdekken!

"Heerlijk, en een mooie plekje in Toscane."
Thur en Madelon
15-9-2011 Zoals alle voorgaande stukken niet gelogen waren, zijn ook wij nog aan het nagenieten van een heerlijke vakantie. De ligging, gastvrijheid en de accommodatie zijn top. Erg comfortabele appartementen met alles wat je nodig hebt.
De gastvrijheid van Angelique en Martijn zijn erg vriendelijk en gastvrij. Genoten van lekkere maaltijden en een ontspannen sfeer op de accommodatie. Wij hadden appartement il Fienile, erg ruim en volledig ingericht. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Vanwege de warmte was er een ventilator beschikbaar op de slaapkamer, de bedden waren goed.
De locatie is prachtig gelegen en heeft een mooie ligging om uitstapjes te maken naar de steden in de omgeving. Verder weten Martijn en Angelique je goed te adviseren over de dingen die je echt moet doen. Een zeer smakelijk restaurant aangeraden en de ijsjes bij Genius zijn echt briljant. Ook de huisgemaakt Limoncello smaakt heerlijk.
Voor ons was dit plekje voor deze vakantie perfect, precies wat we nodig hadden.

"Geweldige rustgevende locatie in vrije natuur."
TvR Nijverdal
8-9-2011 De rust en gezelligheid rondom het zwembad is een aanrader. De mogelijkheid tot deelname aan diner en/of BBQ is zeker aan te bevelen. Het op een ongedwongen wijze kennis maken met de overige gasten is ons goed bevallen.
Alles kan, niet moet is op Partingoli erg goed van toepassing.

"Genieten op een prachtig landgoed"
Familie Jansen
8-9-2011 Partingoli, gerund door Martijn en Angelique, is een heerlijke plek. De appartementen zijn ruim met eigen terras met zitje (met veel privacy). Inrichting is wat sober, maar je leeft hier absoluut niet binnen. Het landgoed heeft alles wat je nodig hebt en vooral met kinderen erg geschikt. Zwembad met groot grasveld en veel speel/sport mogelijkheden. Heerlijk welkomstdiner (Martijn kan heel lekker koken), waardoor je meteen alle gasten leert kennen. Het startsein voor een gezellige week. Je kan iedere ochtend broodjes krijgen, ze verzorgen avondmaaltijden bij je eigen appartement (!), olijfolie, wijn, limoncello te koop. Verder wordt er een leuke wandeling over het landgoed georganiseerd. En dan hebben we het nog niet over de centrale ligging gehad. Pisa, Lucca, Siena, Florence allen vlakbij. Martijn en Angelique staan altijd voor je klaar en runnen met passie deze agriturismo. Ze hebben leuke, goede plannen voor de toekomst, kortom het wordt nóg beter dan het nu al is!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer mooi gelegen accomodatie."
Ingrid en Rene Post...
23-8-2011 Wij hebben hier een week een fantastische vakantie gevierd. We werden zeer hartelijk en warm ontvangen door Martijn en Angelique. Op aankomstdag samen met de andere vakantiegangers (niet verplicht!) gezamenlijk een zeer goed welkomst-diner van 3 gangen, door Martijn zelf gemaakt waarbij de overheerlijke wijn van het landgoed zelf natuurlijk onderdeel was van de maaltijd.
Martijn en Angelique zijn uiterst behulpzaam en zeer gastvrij. Ook voor kinderen (jong of wat ouder) een echte aanrader!

"Topvakantie!!!!"
Anja en Remko
19-7-2011 Prachtige plek op een prachtige lokatie. Het uitzicht is geweldig, het is heerlijk rustig en knus, maar alle bezienswaardigheden van Toscane zijn binnen een uurtje te bereiken.
De gastvrijheid van Martijn en Angelique is echt top!! Ze staan altijd en voor alles voor je klaar. Heerlijk gegeten tijdens de diners op zaterdagavond.
Een aanrader!!

"Fantastico!"
Lyset, Rutger, Iris...
19-7-2011 Wat een geweldige vakantie! Een perfecte ligging ten opzichte van de bezienswaardigheden. Geweldige gastheer en gastvrouw die altijd voor je klaar staan. Genieten van de wijn uit de wijngaarden en de zelfgemaakte Olijfolie van het landgoed.
De kinderen konden lekker zwemmen en aan de allerkleinsten wordt ook gedacht. Zelf hoef je weinig mee te nemen, alles is aanwezig! We komen zeker nog een keer terug!