Hotel La Coccinella*** in San Vincenzo Italië beoordelingen 9.6 | Zoover

Hotel La Coccinella*** San Vincenzo

Beoordelingen Hotel La Coccinella***

Via Indipendenza 1, 57027, San Vincenzo
Hotel La Coccinella scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Coccinella***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Coccinella*** in San Vincenzo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel La Coccinella*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Hotel La Coccinella*** met andere accommodaties in San Vincenzo.

1 beoordeling van La Coccinella***

met partner, Sept. 2004
C&P
24-8-2007 Wij hebben hier een paar jaar geleden een week gezeten. Hotel wordt gerund door een vriendelijke familie. Het ontbijt was eenvoudig maar wel voldoende. Ongeveer 100 meter van het strand waar de stoelen en een parasol op je staan te wachten. Wij hebben het hier naar ons zin gehad