Appartement Etruria in San Vincenzo Italië beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Etruria

6,7

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Etruria

Via di Vittorio 19/A, 57027, San Vincenzo
Appartement Etruria scoort een 7,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Etruria? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Etruria in San Vincenzo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Etruria vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Appartement Etruria met andere accommodaties in San Vincenzo.

5 beoordelingen over Etruria

6,7
"Erg ruim appartement"
A. vd H.
6-9-2008 Het appartement en mn het balkon waren zeer ruim. Het uitzicht was prachtig. Wij hadden een appartement met (volgens ons) een nieuwe keuken met 3 pits gasstel en 1 electrische plaat. Koken ging hierdoor perfect. De badkamer was gedateerd maar wel schoon.
Beide eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het centrum van San Vincenzo is in een paar minuten te bereiken middels een stijle weg en een flink aantal traptreden. Hierdoor is het appartement niet geschikt voor mensen welke moeilijk ter been zijn.

Familie
"Enigszins gedateerd, maar voldoet nog wel"
fam. Geers
4-8-2008 Eerste indruk bij aankomst; aardig, maar wel behoorlijk gedateerd. Klopt ook wel, want het complex dateert uit 1981 en sindsdien is er niet zo heel veel meer aan gedaan. Desalniettemin voldoet alles naar behoren en de exploitanten (een wat ouder echtpaar) zijn erg vriendelijk en spreken goed Duits c.q. Engels. Al met al hebben we een prima verblijf gehad. Het (leuke) stadje San Vincenzo is een minuut of 6 a 7 lopen (overigens wel vrij steil naar beneden), het strand is ter plaatse echter iets minder. Daarvoor kan je beter naar het zuidelijker gelegen Follonica rijden (klein half uurtje over de snelweg).

jansen
1-7-2008 Zwembad en strand is wel een stukje lopen. Verder een goed appartementencomplex.

Familie, Aug. 2006
Fam. van Kruistum
25-8-2006 De algemene indruk toen we aankwamen was goed,de ligging van deze residence is fantastisch, mooi uitzicht op zee, mensen die niet zo goed ter been zijn moeten er rekening meehouden dat er redelijk veel(57 treden naar 3e verdieping) licht oplopende trappen te beklimmen zijn, op loopafstand een behoorlijke supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, mooi en gezellig winkelcentrum met veel goede eetgelegenheden,mooi zandstrand (soms ook met kiezel) houdt er rekening mee dat er veel strand van privateigenaren zijn maar er blijft genoeg over voor toeristen zoals wij,goede basis voor dagtochten en andere bezienswaardigheden,geen disco's(wat voor ons niet van belang was), de service was uitmuntend: voldoende bed en handlinnen die naar wens gewisseld kon worden,zeer behulpzaam bij informatie over de omgeving,de prijs/kwaliteit verhouding is correct, de inrichting is goed, de ruimte is prima, alleen is het balkon voor 6 pers. wat te klein(3e etage), een residence waar wij zeker terug komen.

met vrienden, Juli 2006
Mirjam
25-7-2006 Etruria ligt op een berg en voordat je in de gezelligheid bent moet je veel treden af en daarna weer omhoog. Het appartementencomplex heeft een leuk zwembad, waar heel San Vincenzo gebruik van kan maken. Het is niet echt druk. Ook hebben veel italianen een eigen appartement in het gebouw wat in het weekend veel italiaanse toeristen trekt met veel lawaai.
Ons appartement was niet schoon toen we eraan kwamen. We hadden zelfs het idee dat het bedlinnen niet eens verschoond was. Daarom heeft een vriendin van mij schone lakens gevraagd bij de receptie. Daarop reageerde de beheerdster wel goed en wilde zelf deze lakens erop doen. Volgens de beschrijving waren er ook handdoeken ed aanwezig. Dit was er ook, maar niet voor heel de week. Gelukkig kregen we bij de nieuwe lakens ook nog enkele handdoeken,. waardoor we net genoeg hadden. Etrutia ia een leuke accomodatie als je van bergen beklimmen houdt en het niet erg vindt om een stukje te lopen naar de gezelligheid.