Vraag & Antwoord San Gimignano / Castel San Gimignano

Sfeer

26 mei 2013

San Gimignano / Castel San Gimignano
Vraag & Antwoord San Gimignano / Castel San Gimignano

Wifi beschikbaar? (0 reacties)
Appartement La Ripa****
Karin
9-5-2013
Is er in het complex wifi beschikbaar? En zo ja is dit gratis of tegen betaling?

Vraagje? (1 reacties)
Appartement La Ripa****
Birgit v. Hest
7-8-2012
Zijn de appartementen ook geschikt voor een gezin met drie (kleine) kinderen? Volgens mij zijn er maar 4 slaap plekken. Klopt dit? Alvast bedankt!

Marijke
17-3-2013
Er zijn twee slaapkamers in zowel I Ghiri als Il Padronale. Zeker in I Ghiri zijn er genoeg mogelijkheden om een derde kind te kunnen laten verblijven. Ik weet echter niet in hoeverre je hier eerst even contact over moet zoeken.

mooie website, maar..... (0 reacties)
Villa Agriturismo I Pini
H. Lahaye
31-10-2009
Website is mooi maar geeft geen echt idee Ik heb mailtje gestuurd met paar vragen over de suite alsmede de geoffreerde prijs die sterk afweek van de regulaire prijs op de website ,geen antwoord. Vrienden van hen in NL (die voor deze accomodatie adverteerden op marktplaats) 3 x mailtje gestuurd (ook zonder antwoord), toen maar gebeld. Deze vrienden hadden nauwelijks antwoorden en wisten niets over de suite. Wat ze wel wisten is dat de afstand naar San Gimnano geen 800 m (vermeld op de website) is maar minstens 3000 m wat nogal een verschil is als je wat moeilijker loopt.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?