Hotel Marrani*** in Ronta Italië beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Marrani*** Ronta

Beoordelingen Hotel Marrani***

Via Faentina 128 , 50032, Ronta
Hotel Marrani scoort een 7,4 uit 10, op basis van 74 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marrani***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marrani*** in Ronta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Marrani*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Hotel Marrani*** met andere accommodaties in Ronta.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

72 beoordelingen over Marrani***

6,1
met een groep, Mei 2012
"Beantwoord totaal niet aan beoordeling"
bloemetje
28-5-2012 3 nachten gelogeerd tijdens doorreis.koude kille kamers.personeel niet zo vriendelijk,alles in razend tempo, borden werden soms voor je neer gegooid.ontbijt alles verpakt, vieze broodjes, aangelengd sap waterig.diner was goed.

met partner, Mei 2012
"Nooit meer!"
Sebastiaan & Marlou...
28-5-2012 Ongeveer 3 kwartier vanaf de snelweg ligt een dorpje met helemaal niets. Het hotel is een soort van bungalow park zonder de voordelen...Mevrouw Marrani is een alleraardigste gastvrije vrouw, maar echt gemeend komt het niet over. De kamers zijn kil en vochtig, de schimmel staat dan ook op de muur. Verwarming doet het niet en het beloofde internet laat het regelmatig afweten. De 1e avond liep de douche over, en alle elektriciteit werkt via een sensor, zodat het lezen van een boek een sportieve bezigheid wordt, omdat je moet zorgen dat er elke minuut voldoende beweging is.

met partner, Mei 2012
"Heel gastvrij, leuke ervaring"
Bob van den Broek e...
15-5-2012 De ontvangst is allerhartelijkst en we kregen een prima kamer. Ruim, schoon, mooie badkamer, gratis Wifi, TV. alles er op en er aan! Heel vriendelijk personeel en een excelente gastvrouw (de eigenaresse).
We hadden (goedkoop) via een touroperator geboekt en die betaald volgens ons héél weinig aan de hotelier. Erg hoge verwachtingen kan je dan ook niet hebben. Het ontbijt (inclusief) was dan ook zeer matig. Het is een prima uitgangspositie voor bezoek aan Florence per trein. Kaartje slechts €3,70. Station is "om de hoek" en je stapt midden in Florence uit.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Marrani*** bij:

met een groep, Mei 2012
"Prima hotel met zeer gastvrije mensen"
J.Wels
20-5-2012 De kamers zijn schoon, elke dag nieuwe handdoeken. Het personeel is uiterst vriendelijk en niets is teveel. Tegen half 11 wordt er in de bar echter opgeruimd en willen ze graag sluiten. Omgeving is prachtig, maar in het dorp is verder niets te doen. Ook de reistijd naar bezienswaardigheden is lang.

met partner, Okt. 2011
"Goed uitgangspunt voor stedentrips"
a.bakker
6-11-2011 Goede ligging, mooie omgeving en uitzicht. Station dichtbij.
Personeel zeer klantvriendelijk, belangstellend en behulpzaam.
Warme ontvangst en allerlei tips.Ook bij drukte persoonlijke aandacht en humor.
Maaltijden zeer goed en gevarieerd, met veel huisgemaakte gerechten.
Prijs/kwaliteitverhouding goed. Kamers eenvoudig, schoon en goed.

met een groep, Okt. 2011
"Goed verblijf hier!"
Fran
21-10-2011 Zeer vriendelijke eigenaars. Lekker avond eten en ruim voldoende, ontbijt voldoende. Ruime schone kamers, geen luxe.
Tijdens onze Bella Italia rondreis, hier 3 nachten geweest. Beste eten tijdens onze reis, hebben we in dit Hotel gehad en het meeste.
Mooie bergachtige omgeving, wel wat verder rijden voor te bezoeken steden.

"Warm welkom & een goede prijs/kwaliteit verhouding"
Thijs Gerritsen
11-9-2011 Bij binnenkomst krijg je naast een warm welkom een drankje aangeboden van mevr. Marrani.

Het dineren gaat er enigszins vreemd aan toe, je kan voor 15,- pp mee-eten met wat de pot die avond schaft (mocht je bijzondere wensen hebben of het simpelweg niet lusten, zijn ze zeker bereid om iets anders voor je te regelen) Dit alles heeft ook wel weer iets, juist door dit informele krijg je het 'part of de family' gevoel.
Het ontbijt is redelijk eenvoudig, maar in tegenstelling tot de reacties van voorgaande gasten gewoon prima te benoemen.
Een vers broodje, eitje, een tafel vol beleg én een cappuccino of espresso aangeboden voor mevr. Marrani behoren tot de standaard.

Het is echt een familie bedrijf, voor ons vertrek wou mevr. Marrani en haar zoon ons graag vol trots hun prachtige trouwlocatie laten zien die naast het hotel en zwembad tot hun eigendom behoort.

De kamers niet bijzonder luxe, maar zeker schoon.
Marrani verdient qua prijs kwaliteit verhouding een dikke voldoende!

"Geweldig!"
Fleur
21-8-2011 Tijdens onze rondreis in Italië is hotel Marrani ons het meest bijgebleven. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen met een goede uitleg en informatie in het Engels en kregen een welkomstdrankje. De ligging is super, mooie omgeving en met de trein kun je vanaf Ronta rechtstreeks naar Florence (50 min). Het avondeten bij de familie is een aanrader. Je krijgt echt Italiaanse keuken voorgeschoteld. Het ontbijt daarintegen is iets minder. Zeer vriendelijk personeel die je het verblijf veraangenamen. Heerlijk ook het zwembad waar je even kan uitrusten. De kamers zijn prima en zijn verdeelt over het terrein als een soort bungalowtjes. Niet echt een hotel gevoel hierdoor, maar vakantiepark. Vonden wij erg leuk.
Wij raden iedereen aan in Marrani te verblijven en een keer mee te eten!

"Goed hotel, gastvrij, vriendelijk personeel"
S.Heinen en S.Bakke...
14-8-2011 Het hotel is ons goed bevallen. We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst en kregen een welkoms drankje. Het personeel van de receptie spreekt goed Engels.
De hotel kamer is prima en ruim en er wordt elke dag schoongemaakt. Het kan soms wat gehorig zijn, maar over het algemeen viel dat ook reuze mee.
Het zwembad is leuk om even uit te rusten en je hoeft geen badmuts op.

met vrienden, Aug. 2011
"Fantastische locatie"
Fam. Bours
16-8-2011 Hotel Marrani is een fijne uitvalbasis op de omgeving te verkennen. De uitbaters zijn geweldige mensen en zeer gastvrij. Bij aankomst ontvangst met heerlijke capuccino. Iedere avond 4 gangenmenu voor slechts 15 euro. We hebben 7 dagen hier gegeten omdat het uitstekend was. Echt een aanrader.
Het dorp is stil maar voor ons (2 echtparen van 50+) was dit heerlijk. We kwamen voor de rust en deze hebben we hier gevonden.
Als we weer naar Toscane gaan, keren we beslist teurg naar Hotel Marrani.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende