Beoordelingen Aparthotel Fattoria Il Palagio

26 mei 2013

Fattoria Il Palagio
Beoordelingen Aparthotel Fattoria Il Palagio
Via Palagio, 59, 50067, Rignano sull Arno
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Fattoria Il Palagio in Rignano sull Arno, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Fattoria Il Palagio zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Fattoria Il Palagio scoort een 7,1 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Fattoria Il Palagio in Rignano sull Arno, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Fattoria Il Palagio, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Fattoria Il Palagio de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Aparthotel Fattoria Il Palagio vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Aparthotel Fattoria Il Palagio met andere accommodaties in Rignano sull Arno.

6 beoordelingen over Fattoria Il Palagio

6,4
6,7
met oudere kinderen, Juli 2012
"Schijn bedriegt"
Caro
20-7-2012 Op basis van de site en de geplaatste recensies, hadden we een 3 kmr appartement geboekt. Na een ongastvrije ontvangst werd ons zonder verontschuldiging medegedeeld dat onze geboekte kamer niet beschikbaar was. alternatief was in eerste instantie 2 x 2pers app. Na discussie werd het een 2 kamer app. En uiteindelijk toch ons geboekte 3kmr app. ( vraag van receptioniste: waarom heeft u met 4 pers een groot app nodig....???). Helaas geen terras of zitje bij ons app. Verder ruim & goed app. Wel wat schimmel op de muur en dat ruik je. Wifi heeft nauwelijks bereik. Tv stoorde storend. Zwembad is goed ,wel te weinig bedjes deels lekker onder de bomen. Restaurant is relatief duur en 4 avonden in de week is er 'feest' voor de rest van het dorp op het dakterras wat voor geluidoverlast zorgt. Wellness blijkt in tegenstelling tot de gids en de site een grote fabel. Jammer, het complex heeft veel potentie, maar laat te veel steken vallen om zorgeloos te kunnen genieten.

"Tot rust komen in Toscane"
treeslensink
6-8-2011 Het complex ziet er mooi uit. De appartementen zijn luxueus, maar dat mag ook wel voor de prijs. Het is een lekker zwembad alleen wat weinig bedjes. We hadden een heerlijk balkan waar we de hele dag konden kiezen uit zon of schaduw. Goede plek voor uitstapjes in Toscane als Florence Siena Lucca enz. Florence was goed te doen met de trein. Treinkaartjes konden in het complex gekocht worden. Was wel iets duurder. Parkeren kon je goed in Sant Ellero een stationnetje verder. Het appartement bevatte ook gratis draadloos internet. Grote tv met ruime zenderkeuze. Alleen jammer van de mieren

met partner, Sept. 2010
"Heerlijke vakantie in hartje Toscane"
Carola
9-2-2011 Een prachtig appartmentencomplex met luxueus ingerichte appartementen. Het is goed toeven bij het zwembad of op de wat minder zonnige dagen in het wellnessgedeelte van het hotel. Ligt echt in het hartje van Toscane, met Florence op nog geen 20km. De omgeving is prachtig, het Toscane zoals het bekend is: Glooiende heuvels, veel wijngaarden en olijfbomen en kronkele weggetjes met cipressen in de berm. Ik vond het prachtig en denk dat ik er zeker nog eens terug kom!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooi maar niet fris"
Sommers
17-8-2009 aankomst niet fijn, receptie niemand aan wezig. appartement smerig,schimmel in koelkast,keuken niet fris,vies fornuis.
ligging is centraal voor het aanrijden van de touristische trekpleisters.

Familie, Juli 2008
"In potentie goed. Opknap/schoonmaak echter nodig!"
T.Cornelissen
30-7-2008 Met 4 personen ruim 6 persoons-appartement op de eerste verdieping, leuk, hoog plafond met balken. Jammer dat alle horren voor alle ramen stuk waren. 2 tweepersoonsslaapkamers: eenvoudige bedden/matrassen, wel fris en goed opgemaakt, kastruimte voldoende maar wat krakkemikkig. Woon/eetgedeelte met eettafel, eetkamerstoelen en 2 eenpersoons bedbanken. Zitgedeelte beperkt. Keuken: fornuis/oven smerig, koelkast dikke laag ijs, beperkt keukengereedschap.
Badkamer: mooie handdoeken, wc, bidet, wastafel schoon, douche schimmelig en soms koud water.
Zwembad niet al te groot maar prima om lekker in af te koelen, groot grasveld met tuinmeubilair/tafeltennistafel, voldoende privacy. Mooi gelegen tussen Toscaanse heuvels. Centraal gelegen t.o.v. allerlei cultuurschoon. Station Rignano sull Arno overigens perfect voor Florence!
Betaalbaar centraal gelegen appartement (Fattoria il Pallagio) dat in potentie prima is maar waar enig onderhoud wel op z'n plaats is.

met partner, Juni 2008
"Mooie ligging appartement!"
M.A. Dronkers
2-7-2008 Het appartement was niet schoon toen wij kwamen, de douche was vol met schimmel en kalkaanslag, dit kwam zeer onfris over. Muggen en spinraggen, daar zat het huisje vol mee. Jammer! want het is een mooie locatie en een leuk huisje. De keukeninventaris was maar minimaal, van veel zaken moest een aanvulling gevraagd worden, die weer uit andere appartementen gehaald werden, wat ons insziens niets oplost, daar deze mensen ook weer gaan klagen. Verder was het zwembad schoon, ligstoelen zijn echter zwart aangeslagen, dit maakt allemaal een wat onverzorgde indruk. Het schoonmaakpersoneel was echter vriendelijk en deed wel hun best. De bedden lagen goed, de ligging van het huisje was perfect, rustig en toch vlak bij alle uitvalswegen.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?