27-6-2009
De camping is mooi gelegen aan het strand (helaas na een week kwallen, dus zwemmen niet mogelijk). Wij hadden een sea pitch, helaas konden we de zee niet zien omdat het dichtgegroeid was met struiken. Zwembad alleen toegang voor kinderen, met lange sluiting tijdens siësta. Kinderen kunnen vrij over de camping, het is een kleine camping met een echt strandgevoel. Enige nadeel was de animatie: elke avond tot 0:30 keiharde muziek, dit werd vooral door de italianen bezocht. De camping ligt wel wat afgelegen, maar met de auto is alles prima te doen. Elba is een echte aanrader, in het hoogseizoen niet superdruk. Wij gingen vaak naar het strand aan de andere kant vh eiland (aan de zuidkant). Met kleine kinderen zijn de kiezels niet aan te raden.
13-8-2008
Aardige mensen, veel animatie (Italiaans georienteerd), sanitair zeer schoon, mooie kampeerplaatsen met veel schaduw. Strandje aan de camping niet ideaal i.v.m. de grote blokken steen.
Verderop (1 km.) prachtige strand met kiezelstenen, huur 2 bedjes en parasol 12 euro per dag.
4-8-2008
Met eigen auto een prima verblijfplaats. Met openbaar vervoer moeilijker. 2x per dag een bus naar Porteferraio. Met een taxi was het pl.m.
€ 15,- Heerlijk wandelgebied, lekker rustig. Fijn personeel. Staat steeds voor je klaar. Eten prima, er was een nieuwe kok en bediening
20-8-2007
Wij zijn net terug van het mooie eiland Elba, en hebben onze 3 weken verblijf op camping Aquaviva doorgebracht in een caravan. De caravan was super niets over te klagen. Verder was de camping geen reet aan. Het strand van de camping wordt niet schoon gemaakt, en is klein en geen zandstrand. De ligging van de camping is perfect als je rust wilt en wilt blijven zitten in je tent / caravan maar is superafgelegen van de drukte. Eten op de camping is niet te eten en het personeel is niet vriendelijk. Naar Portoferraio kan je alleen met eigen vervoer ( auto / scooter ) of met bus wat maar tot een bepaalde tijd rijd en 1 keer in het uur. Zeker een mooi eiland, en op veel plaatsen geweest met mooie stranden.
3-10-2007
Drie nachten verbleven en zeer tevreden. Heerlijk weg van de drukte. Zeer mooie omgeving met eigen privéstrand. Werd tijdens ons verblijf wel regelmatig schoon gemaakt. We hadden een plek zowat aan de zee en vandaaruit kan je prima wandelingen maken. Je moet wel een auto hebben om er te komen. Het personeel was bij ons erg vriendelijk.