Appartement Villa Grassina in Pelago Italië beoordelingen 8.8 | Zoover

Appartement Villa Grassina Pelago

Beoordelingen Appartement Villa Grassina

Via Grassina 102, 50060, Pelago
Appartement Villa Grassina scoort een 8,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Grassina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Grassina in Pelago, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Appartement Villa Grassina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Appartement Villa Grassina met andere accommodaties in Pelago.

25 beoordelingen over Villa Grassina

met jonge kinderen, 2011
"Uniek "
Esther Bouten
1-9-2011 Heerlijk om te logeren. Voor kinderen een plek om lief te hebben. Huisjes keurig en sober ingericht. Omgeving mooi, grote steden net iets te ver. Je moet dus nogal wat kilometers maken. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Restaurant is uitstekend en vooral de bijzondere avonden zijn erg gezellig. Klim naar Villa Grassina is te doen, zolang je niet teveel tegenliggers hebt.
Aanrader!

"Geweldige locatie"
Fam. F.Lardinois Si...
15-8-2011 Het was onze eerste ervaring met een agriturismo bestemming. We hadden een 7 tot 8 persoons appartement in Torre B. Een oude middeleeuwse toren behorend bij de villa. De rust, vriendelijke mensen, omgeving, kindvriendelijkheid, ligging, klimaat en de heerlijke Toscaanse ambiance hebben ons doen besluiten om hier het volgend jaar terug te laten keren. In een woord fantastisch !!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Erg fijn!"
Naomi
5-8-2010 Het is net een klein dorpje. Ongedwongen sfeer. Onze dochter van 6 had het erg naar haar zin. Vanuit restaurant kon ze lekker spelen met andere (NL) kinderen op het speelveld. Zwembad is zalig. Uitzichten zijn fantastisch. Wij hadden 1 week hier, prima om te rusten én Siena, Florence en Chianti te zien. Het eten is heerlijk! De wijnproeverij met rondleiding is interessant. Verwacht geen materiele luxe; de sfeer en vriendelijkheid en omgeving doen het hier! Top!

met partner, Sept. 2009
"Kom hier zekers terug !!"
E. Vos
8-11-2009 Je kan hier geheel tot rust komen. Vanuit de heuvels een prachtig uitzicht op het Toscane. De mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam als je een dagje erop uit wilt. Het restaurant in de villa is in het weekend open en is zekers een aanrader !!!
Ook de huisgemaakte olijfolie is verrukelijk.

met partner, Aug. 2009
"Goed appartementent"
R&M
25-9-2009 Het appartement in villa grassina was totaal niet wat wij er van verwacht hadden. Na de beoordelingen op Zoover te hebben doorgenomen hebben we besloten voor dit appartement te gaan. Helaas viel het ons enorm tegen. Niet dat wij geen leuke vakantie hebben gehad maar de beoordelingen zijn allemaal lovend terwijl het toch oud, minimaal ingericht en minimaal ingericht vonden. Verder hebben de meeste appartementen geen eigen balkon en wordt de douche slecht warm! Natuurlijk snappen wij dat het een agriturismo betreft maar toch viel het ons qua inrichting tegen!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima vakantie met een geweldig uitzicht"
Linda
10-9-2009 Ik kan kort zijn prima vakantie en een goede locatie met prachtig uitzicht. Zeker geslaagd voor mensen die houden van rust en natuur. Dus alle recenties die hieronder beschreven staan kloppen als een bus. Wel enige kanttekingen want er is altijd wel een minpuntje... wij zaten in the old farmhouse (spino 2) woongedeelte erg klein en douchegedeelte was bijzonder klein. Je stond letterlijk met je neus bijna tegen een muur aan te douchen. Niet handig als je je kind wil douchen! Handdoeken zijn meer lakens en daardoor niet handig, dus handdoeken meenemen!! ook erg warm in deze periode een waaier of een kleine airco is geen overbodige luxe aangezien met ramen open slapen resulteert in 100 muggenbeten (die overigens bestand zijn tegen iedere vorm van muggespul).

Stadje op 2 km (pelago) wel een supermarkt aanwezig, maar dat kun je vergelijken met een SRV dus voor een beetje goed boodschappen doen moet je echt 8 km verderop reizen naar pontassieve. Treinstation is daar ook te vinden.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Onze verwachtingen werden overtroffen"
annemarie kasper
8-9-2009 wij verwachten voor de lage prijs niet zoveel moois en zulke service. onze appartement, buondelmonte 6, was ruim, met uitzicht op het zwembad. de broodjesservice was superhandig. we waren ook blij met het infoboek op onze kamer, met alle openingstijden van b.v. supermarkten in de buurt op zondag. het zwembad was ruim. de villa heeft veel sfeer, niet alles is superstrak afgewerkt (in onze badkamer waren halverwege de witte tegels op, en werd er verder getegeld met een afwijkende kleur en grootte) maar wat maakt dat uit als je meestal toch lekker buiten bent? de matrassen waren prima. wel was het behoorlijk warm en door de muggen durfden we de ramen niet wagenwijd open te zetten (tip: deet en prikwegggg meenemen!!!). de zitjes in de tuin met uitzicht over de arnovallei waren super. ook prima locatie voor ritje naar startpunt van de chianti-route. wij raden dit aan iedereen aan die niet van disco houdt (want er is in de buurt niets te doen), af en toe zelf wil koken en rust zoekt!

met partner, Aug. 2009
"Super vakantie!"
C. Visser
13-8-2009 Het was een geweldige vakantie in Pelago. Het appartement was knus en gezellig. Niet al te groot, maar genoeg voor met zn tweeen. De mensen waren aardig en erg behulpzaam. Het is wel noodzakelijk om met een auto te komen, want Villa di Grassina ligt op een mooie berg, met een super uitzicht, maar lopend of fietsend is de villa moeilijk te bereiken.
De voorzieningen zijn goed, zoals zwembad en tennisbaan. Daarnaast kun je naar vele mooie steden reizen zoals Florence, Pisa, Lucca en Siena. Kortom er is genoeg te doen en te zien!!

met partner, Juli 2009
"Geweldig!!"
Leon Scheffers
21-12-2009 De mooiste vakantieplek in heel italie. Fantastisch service, schitterend appartement en een schitterende ligging. Het gevoel dat je terug gaat in de tijd en dat je het dagelijks leven echt kunt ontvluchten. Geen snelweg in de buurt, dus totale rust.

"Fantastisch"
Tam
2-7-2009 Villa Grassina is fantastisch! We zijn nét teruggekomen en het was een geweldige accomodatie!
De omgeving is mooi en de uitzichten adembenemend aangezien het boven op een berg ligt.
De appartementen zijn ruim en koel en het zwembad is ook perfect. Er is zelfs een bubbelbad!
De mensen van Villa Grassina zijn ook erg aardig, toen wij een restaurant in de buurt niet te pakken kregen om te reserveren hebben zij gebeld en gereserveerd.

In ieder geval een goede keuze, goede plek om alle mooie plekken van Toscane te gaan bekijken!
Perfecte prijs/kwaliteit-verhouding! Je zou bijna denken dat je te weinig betaalt, als je ziet hoe groot de appartementen en hoe vriendelijk de mensen zijn.
Wij gaan er zeker nog 'ns heen!

Oja, er is ook een kapel! Je kan er trouwen of je kind laten dopen. Toen wij er waren trouwde er een stel. Echt een fantastische locatie!