Hotel Mediterraneo*** in Montecatini Terme Italië beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Mediterraneo*** Montecatini Terme

Beoordelingen Hotel Mediterraneo***

Via Baragiola 1, 51016, Montecatini Terme
Hotel Mediterraneo scoort een 8,6 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mediterraneo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mediterraneo*** in Montecatini Terme, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 138 vakantiefoto's van Hotel Mediterraneo*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Mediterraneo*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Hotel Mediterraneo*** met andere accommodaties in Montecatini Terme.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen over Mediterraneo***

"THE PLACE!!"
H en M
5-9-2011 Wij beide net voorbij de 40 bereisd en zeker niet suf te noemen, mogen wel zeggen wat een geweldig hotel. Gelegen een een rustig stadspark is de lokatie meer dan Top. Onze kamer was gelegen aan de voorzijde op de derde etage, Ja er is een lift voor alle luilakken, met uitzicht op Montecatini Alto en haar funicolare.
Het Personeel heeft humor is enorm wel bespraakt ook buitenlandse talen, dus alle Duits en Engels sprekende onder ons geen nood komt goed! Nog even over het personeel ze zijn tevens heel vriendelijk en behulpzaam u zegt zij draaien.
De plaats is echt een aanrader genoeg te zien en het heeft alure, veel mooie mensen en auto's, maar goed waar niet in Italie, en uiteraard zeer bekend om zijn Termes. En met twee stations de ideale manier om de boliede een keer te laten staan en de trein te pakken naar plaatsen als Pisa, Lucca, overigens goed te doen op één dag, en Florance. Voor ons zeker een geweldige ervaring met heerlijke lieve mensen. Gewoon boeken!!

"Prima hotel voor een paar dagen"
cor
13-9-2011 Dit familiehotel is prima. Zeer vriendelijke mensen/medewerkers.
En in het zwembad van "de buren" kun je je prima vermaken.
Het eten wordt wat afgeraffeld en is niet heel bijzonder.
Als uitvalsbasis een prima plek om te zijn.
Enih echte nadeel zijn de musquito's. Als je niet spuit wordt je opgevreten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer Mediteraneo !!!"
S.H.
12-8-2011 Niet boeken!!!
Wij zijn op de waarderingen van zoover uitgegaan, wij vragen ons af of dit wel het hotel is wat zo hoog gewaardeerd is, we zijn net een paar uurtjes hier.
Als het kon gingen wij gillend naar huis !!!. Familiekamer geboekt en betaald, maar we krijgen een twee persoons kamer met een gammel bedje waar de veren uitsteken erbij overboekt,andere kamer komt over 5 dagen vrij. De lift is niet veel groter dan een kledingskast, kamer stinkt naar sigarettenrook, kamer is zeker niet schoon, vloerbedekking vol met vlekken. Dan het eten een ommelet, of parmaham met mozarella (koud) is het avond eten. Het eten is slecht!!! Dan het zwembad dat je mag gebruiken van Hotel Astoria.
zwaar verouderd en vies, de mevrouw van de bediening is volgens mij een dochter van Mussolini we werden afgesnauwd toen we wat te eten wilde bestellen. dit hebben we nog nooit mee gemaakt. Bespaar u zelf veel vakantie leed en boek niet hier. Jammer van het geld maar nog meer je verziekte vakantie.

"Mooi hotel, super bediening! Lief voor kinderen"
Rene Eerland
23-12-2011 Heerlijk geslapen, heerlijk gegeten, vooral het buiten ontbijten en de feestmaaltijd voor een Roomse feestdag te vieren waren fantastisch!

"Perfect!"
r. kenkhuis
22-8-2011 Wij zijn hier ook in de eerste week van Augustus geweest! Ik kan mij totaal niet vinden in de onderstaande reactie, beetje flauw om zo te reageren. Wij vonden het een typisch Italiaans hotel met ook veel italiaanse gasten (meestal vatten wij dat op als een positief teken, ook hier)! Je kunt zien dat de kamers wat ouder waren maar bij ons waren ze zeer netjes, daarbij werkte de airco ook perfect! Bij het eten s avonds is er sprake van een 3 gangen keuze menu. Je kunt dus altijd of Vis, vlees of pasta krijgen. Vooral de Ravioli e.d. pasta's zijn er erg lekker. Ook bieden ze continu aan of je nog wat meer wilt hebben, erg vriendelijk dus! Het ontbijt vindt buiten plaats en is dan ook een heerlijk begin van de dag. Je zit namelijk heel fijn in de schaduw en de broodjes worden vers gemaakt. Al met al een echte aanrader vooral als je leuke uitstapjes wilt maken door Toscane! Qua prijs/kwaliteit zit je hier helemaal perfect! Ook de andere aanwezige nederlanders waren louter positief!

"Super"
Maenhout
27-7-2011 zeer goed hotel met een mooie ligging bij het park en het centrum.Dit is een hotel met zeer goed en super vriendelijk personeel die heel veel talen spreken.Een echte aanrader van personeel, hotel en ligging.fam. Maenhout uit Belgie

"Fantastisch plekje"
fam.carpels ,de haa...
21-7-2011 we hadden een zeer leuke vakantie, hier komen we zeker ooit terug. typisch italiaans waar we van houden. mooi ,zeer proper hotel.en heel kindvriendelijk.uitstekende uitvalsbasis om heel wat mooie plekjes te bezoeken.zowel de uitbaters en het personeel zijn heel lieve mensen!hier is zeker sprake van la dolce vita!!!

"Prima hotel met zeer vriendelijk personeel"
Bas, Irene en Luna
29-7-2011 Fantastisch hotel, goede prijs/kwaliteit, ligging aan prachtig park en centraal om veel dingen te bezoeken in het prachtige Toscane

"Aanrader"
kees en ineke van o...
1-7-2011 Vriendelijke ontvangst. Zelf sjouwen met koffers uit den boze. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Op elke vraag en/of opmerking wordt onmiddellijk positief gereageerd. Voor de tweede keer hier geweest. Vorige keer twee jaar geleden. Service, eten, behulpzaamheid en vriendelijkheid nog steeds uitstekend. Zeer centrale ligging t.o.v. alle Toscaanse bezienswaardigheden. Heerlijk ontbijt in de tuin, grenzend aan het stadspark. Keuzediner ook heerlijk en goed verzorgd. Toch ook een minpuntje. Het diner wordt in een recordtempo afgewerkt en zou best een half uurtje/drie kwartier langer mogen duren

met partner, Mei 2011
"Super hotel"
Marjo Huntjens-Puts
12-8-2011 Mooi hotel in een prachtige omgeving. Vriendelijk personeel. Mooie kamer met nieuwe badkamer, eten uitstekend,bij mooi weer ontbijten in de tuin.
We hebben er een fijne tijd gehad en komen zeker nog eens terug.
Je mag gebruik maken van het zwembad iets verder op(door het park lopen).
Je voelt je in mediterrano snel thuis mede door het vriendelijk personeel.
Wij hadden een auto gehuurd maar je kunt makkelijk met de trein de omgeving verkennen, goede uitvalbasis voor Siena,Florence,Lucca,Pisa, San Gimiano etc.
Montecatinie is ook een leuk stadje waar altijd wel wat te doen is.

1 2 3 4 5 6 7 volgende