Villa Verde Incanto in Monte San Savino Italië beoordelingen 10.0 | Zoover

zijkant van de villa

Beoordelingen Villa Verde Incanto

Monte San Savino
Villa Verde Incanto scoort een 10,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Verde Incanto? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Verde Incanto in Monte San Savino, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Villa Verde Incanto vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Villa Verde Incanto met andere accommodaties in Monte San Savino.

2 beoordelingen over Verde Incanto

9,5
met vrienden, Juli 2011
"Zeer geslaagde vakantie! In deze prachtige villa!"
Rob
10-8-2011 Wij hebben in deze prachtige villa een week onze vakantie gevierd. We zijn hier geweest met 7 vrienden. En hebben echt een super vakantie gehad Zeker een aanrader. Ook de gastheer is een zeer aardige man en heeft een eigen wijn/olijf fabriek waar we op zijn uitnodiging een kijkje zijn gaan nemen. Zeer leuk om gezien te hebben.

met een groep, Mei 2010
"Prachtige villa"
Dinand
18-5-2010 Een fantastische mooie ruime villa gelegen in een parkachtige volledig omheinde tuin van 8.000 m2. met door zonnenergie verwarmd zwembad. Ongeveer 4 km. van Monte San Savino en 2 km. van supermarkt (Coop) Ook zijn er enkele speeltoestellen voor de kinderen in de tuin aanwezig. De villa telt 6 slaapkamers en 8 badkamers. Bestist aan te bevelen !!!