Beoordelingen Appartement Borgo San Benedetto

19 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Appartement Borgo San Benedetto
Via Collerucci, 29, 50050, Montaione
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Borgo San Benedetto in Montaione, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Borgo San Benedetto zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Borgo San Benedetto scoort een 8,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Borgo San Benedetto in Montaione, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Borgo San Benedetto, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Borgo San Benedetto de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Appartement Borgo San Benedetto met andere accommodaties in Montaione.

7 beoordelingen over Borgo San Benedetto

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Fraaie omgeving, mooie locatie"
heer Arends
5-10-2012 fraaie omgeving, speelvoorzieningen voor de kleintjes. lekker eten in casa masi en mooi zwembad

met partner, Juli 2012
"Een aanrader, helemaal goed"
peter van maren
29-7-2012 complex bestaat uit 4 bed and breakfast en ongeveer 14 huisjes, wij haden de b&b, mijn broer heeft daar zijn huwelijk gevierd en het was echt sprookjesachtig, het aangrensende restaurant is ook fantastisch, heerlijk echt italiaans eten (geen pizza), dorpje is leuk, maar niet bijzonder. je moet daar wel en auto hebben. alle mensen die daar werken zijn vreselijk trots en gastvrij, al het werk wat ze leveren, leveren ze echt keurig, kamers altijd netjes en schoon maria en franseka zijn echt toppertjes! we zijn er 8 dagen geweest, maar gaan misschien over een paar jaar nog een keer heen,

"Heerlijke plek"
Fyrin
23-1-2013 Prachtige plek, mooi landgoed met speeltuin en zwembad, en goed restaurant. Accomodatie wel prijzig. Voor kinderen ideaal, speelkameraadjes, veel ruimte, en dus ook voor de ouders genieten. Wel grote loslopende honden die bezoekers schrik aanjagen maar niks doen. Kleine kinderen dus niet zonder begeleiding laten rondlopen- ook omdat het zwembad niet omheind is.

met jonge kinderen, Juni 2011
"FANTASTISCH!!!"
Pauline
8-7-2011 Ja, wat kan ik zeggen. Dit was onze eerste keer in Italie Toscane. Montaione ligt zeer centraal in Toscane. Mooie stadjes binnen 1/2 - 1 uur te rijden. Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa, Florence, Volterra etc, allen zeer aan te raden!
Voor wat betreft het complex: Moeder van middelbare leeftijd runt dit prachtige resort met haar zoon(Lorenzo) en dochter (Alessandra). Ze spreken super goed engels en zijn heel erg gastvrij en aardig.
Het complex is zeer ruim opgezet, veel groen, mooi beplanting, wijngaard, uitstekende Trattoria (met vermelding in Michelin gids!!), 2 zwembaden (waarvan 1 met peuter/kleuterbad), genoeg ligbedden, verschillende gebouwen waarin de appartementen zich begeven ( totaal 16 app), tennisbaan, broodjesservice (waar ook melk, jus d'orange, beleg etc te bestellen is), wasmachine (gratis!!), droogrek, beddengoed,handdoeken, badlakens. Wat moet ik nou nog meer zeggen.Wij hebben het geweldig gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Op loopafstand is een super pizzaria

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super"
Rein
29-8-2010 Zeer mooie, ruime en rustige locatie met een ongekende gastvrijheid van de eigenaresse. Heerlijk om te vertoeven en een uitstekende uitvalsbasis om Toscane te verkennen. Wij komen hier nog wel eens terug.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldig complex in echt toscaanse sfeer"
Kok
1-9-2010 We hebben hier een week doorgebracht en hadden SB1, deze is groot genoeg voor 5 personen (2 volw-3 tieners). Geen airco maar het koelt 's avonds ook echt goed af en als je de luiken dichthoudt is het overdag ook goed te doen al zou je binnen willen zijn.
De tuin die we erbij hadden was zeer groot en we konden heerlijk BBQ-en. De 2 zwembaden waren prima. De BBQ gegeven door de familie was heel leuk en zeer gezellig. We hebben diverse heerlijke uitstapjes gemaakt (forte dei marmi, florence, sienna, pisa) maar je bent wel even onderweg aangezien het al 20 minuten duurt voordat je bij een snelweg bent. De omgeving is adembenemend.
Enorm genoten al met al.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijke plek"
Richard
20-7-2010 Een beetje verscholen in een vallei ligt een heerlijk stukje Italie met een zeer gastvrije familie die hier een vakantie oord beheerd waar je echt kunt ontspannen en relaxen. Er zitten tweezwembaden bij met een kinderbadje, voldoende ligstoelen en het is er schoon en goed verzorgt. De huisjes zijn prima, ruim en netjes. Het was erg warm en een airco en/of klamboe's had niet overbodig geweest. Op maandag avond wordt er in de maanden julie en aug een BBQ georganiseerd waar alle gasten mogen komen meeeten. Erg gezellig! Als je houd van echt Italie en een stukje luxe ontspannen is dit een prima plek, neem antimug spullen mee!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit