Beoordelingen Appartement Borgo Delle Meliana

20 mei 2013

Borgo Delle Meliana
Beoordelingen Appartement Borgo Delle Meliana
Via della Meliana, 1, 50051, Gambassi Terme
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Borgo Delle Meliana in Gambassi Terme, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Borgo Delle Meliana zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Borgo Delle Meliana scoort een 8,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Borgo Delle Meliana in Gambassi Terme, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Borgo Delle Meliana, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Borgo Delle Meliana de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Appartement Borgo Delle Meliana vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Appartement Borgo Delle Meliana met andere accommodaties in Gambassi Terme.

12 beoordelingen over Borgo Delle Meliana

6,3
met partner, Juni 2012
"Prachtige locatie"
Martin & Anita
27-6-2012 Heerlijk vertoeven hier.Vanuit Castelfiorentini(10min met de auto) treinverbinding naar Firenze of Siena.Vraag maar aan de receptie daar krijg je alle info.Mooi en groot zwembad.Enig minpunt is dat je je buren zeer goed kan horen,dus schrik niet als je denkt dat er iemend binnen zit.Bungalow is verder goed uitgerust.

met vrienden, Juni 2012
"Mooie locatie niet gastvrij"
Gast
4-7-2012 Wij kunnen ons aansluiten bij de vorige recensies over het personeel. Borgo delle meliana ligt op een mooie plek.Helaas hebben wij ook slechte ervaringen met het management van deze locatie. Het begon na de 14 uur reis naar Toscane, aangekomen bij borgo delle meliana (uur te vroeg) mochten wij niet door de poort. Gastvrije gasten hebben vervolgens de poort voor ons geopend, als snel kwam het management om ons weer de poort uit te sturen. Geen probleem.. maar dit had wel beter vermeld mogen worden. Daarna hebben wij een frisse duik in het zwembad genomen met opblaasbed en een bal, ook dit is volgens hun tegen de regels. Hierna kregen wij een brief als waarschuwing, tot zover prima..Echter de manager ligt zelf tussen 1 en 3, wanneer de receptie gesloten is bij het zwembad te zonnen met een opblaasbed. Er was een nieuwe regel geboren tussen 1 en 3 moet het rustig zijn rondom het zwembad, nergens te vinden in de reglementen vooraf. Laat duidelijk zijn dat wij geen oh-oh cherso types zijn..

met partner, Mei 2012
"Mooi verzorgde, schone Borgo"
evelienvdmeijden
28-5-2012 Mooi, schoon, compleet en zeer ruim appartement (appartement 3, begane grond) op een mooi en goed onderhouden Country Resort. Schitterende locatie, met prachtige vergezichten over Toscaanse heuvels. Mooi onderhouden tuin met prive terras. Schitterend groot zwembad met veel ligweide. Huis is wel gehorig (schuiven van stoelen) en de douche bijzonder klein/krap (nog wel een extra, ruime badkamer met bad). Zeer behulpzaam & vriendelijk "personeel".

met jonge kinderen, 2011
"Mooi gelegen, nooit meer heen"
Maria
21-8-2011 Borgo is erg mooi gelegen in de heuvels van Toscane. Goede uitvalsbasis voor verschillende steden. Appartement is echter zeer sumier uitgerust; vaatwasser voor 2 personen in een 8 persoons appartement; onvoldoende keukengerei; 4 keuken stoelen, 6 voor buiten! Niet genoeg voor 8 personen. Voor de airco en wasmachine (5 euro!)moet betaald worden.Grootste ergenis is echter Paula de italiaanse "manager"; ongeinteresseerd, onfatsoenlijk, niet klantvriendelijk, niet kindvriendelijk; kortom totaal niet geschikt voor deze functie. Wij zullen naar deze accomodatie vanwege haar alleen al niet meer terugkeren

met oudere kinderen, Juli 2011
"Rustig gelegen echt een Borgo in Toscane"
Jannet
8-8-2011 Wij verbleven hier met 2 tieners en hebben genoten! Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Mooi appartement een perfecte uitval basis om tochten te ondernemen.
heerlijk gegeten en genoten van de omgeving. Het is rustig een ieder gaat zijn eigen gang wij vonden dat heerlijk. Als je van rust houd en het heerlijk vind om met je gezin te zijn dan is het een aanraarder. Zelfs de tieners hebben genoten!
Wij verbleven in het hogere gedeelte op begane grond prachtig.....

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooi resort, maar heel rustig en afgelegen"
Marion
12-7-2011 Borgo Della Meliana is een mooi resort midden tussen de wijnvelden gelegen. We zaten met 2 kleine kinderen (2 en 3 jaar) in het nieuwere, hoger gelegen gedeelte en hadden een 6 pers Trilo superior appartement. De tuinen en zwembad worden keurig bijgehouden. Wij zullen hier echter niet meer terug komen. De ontvangst door Julia en haar collega leek erg hartelijk, maar bleek een groot toneelspel; men is totaal niet geinteresseerd in de gasten. De vaatwasser is te klein voor een 6-pers appartement. Voor de airco moet betaald worden. Er is geen wifi beschikbaar. Op de site staat dat er een kinderbad in het zwembad is, dit is echter een bubbelbad, met stenen bank in het water; niet echt kindvriendelijk met in het water springende kinderen. Voor de wasmachine durft men 5 euro te vragen! De bedden zijn erg hard.
Er is geen bakker of winkel in de nabijheid van het resort. Aangezien het resort erg afgelegen ligt, is elk interessant stadje 1 - 1,5 uur rijden (Lucca, Siena, Florence).

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prachtig resort."
familie
2-8-2010 Het resort is erg rustig. Mooie ligging. Mooi aangelegde tuin. Het geheel is goed verzorgd en onderhouden. Ik zou wel kiezen voor een appartement op de bgane grond. Een appartement op de bovenverdieping heeft een klein balkon. Er is wel een tuin tot je beschikking maar dan moet je steeds de trappen op en af.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Voor echte rust ..."
Familie Belckx-Vila...
9-8-2010 Zeer attent onthaal door Julia! Staat open voor allerlei vragen. Voor de rest: vakantie in alle rust. Iedereen laat elkaar met rust. Wij logeerden in de cottage, 2 kamers en 2 badkamers + alle comfort! Zwembad werd dagelijks proper gemaakt. In de buurt van dorp Montaione: gezellig pleintje met wijnbar en lekkere gelateria bij het binnenrijden van het dorp. Auto is een must maar da's evident in Toscane. De borgo bestaat uit 2 delen. Ons lijkt het fijner om in het hoogste deel te logeren: zicht is mooier en huizen zijn minder hoog. In ieder geval een aanrader!

met partner, Apr. 2010
"Mooi complex"
niek.holtzappel
3-5-2010 Geboekt via Eliza, met de auto gekomen vanwege de vulkaanuitbarsting op IJsland. Mooi appartement, aardig management en goed onderhouden terrein en huizen.

Helaas was het zwembad in april nog niet open.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Super mooi appartement in een heerlijke omgeving!"
Linda Boet
12-11-2009 Eind oktober 2009 naar dit appartementen complex geweest. Het was echt super! Appartementen zijn heel mooi en vooral ruim opgezet. Personeel is heel erg vriendelijk. Omdat het einde seizoen was was er slechts nog maar een ander stel op het complex aanwezig waardoor het heel erg rustig was.
De ligging is super zo tussen Florence en Pisa in.
Wij zijn hier geweest met onze dochter van twee maanden. En dan merk je dat het niet op kinderen is ingericht. Maar met een beetje improvisatie lukt alles prima!
Heerlijke vakantie gehad en zeker een aanrader! Wij komen hier zeker nog een keer terug!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit