Hotel Paris in Florence Italië beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Paris Florence

Beoordelingen Hotel Paris

Via Banchi 2, 50123, Florence
Hotel Paris scoort een 8,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Paris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Paris in Florence, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Paris vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Paris bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Hotel Paris met andere accommodaties in Florence.

3 beoordelingen over Paris

9,8
met vrienden, Juni 2011
"Centraal, goede service, mooie lokatie"
madelon
15-8-2011 Vier dames drie dagen naar Florence om moeder weer te reintroduceren in Italie. We hebben erg genoten en daarbij heeft hotel 'Paris' ook zeker aan bijgedragen. Naast de dagelijkse service hebben ze ons erg goed geholpen met restaurant- en dagtips.
Hotel 'Paris' ligt zeer centraal van veel moois. Een paar dingen hebben we met de taxi gedaan. Hotel 'Paris' ligt op kruip afstand bij de Dom vandaan en hierdoor kan je ook meegenieten van de prossessies incl. het het luiden van de klok. Voor ons hoorde het bij het Italiaanse zuiden voor een ander kan het geluidsoverlast zijn. Ook de reinigingsdiensten in de ochtend zijn aanwezig maar waar is dat niet in de stad en met een paar oordoppen slaap je gewoon door?!
De kamers zijn fijn. Schoon en mooie hoge plafonds. Het ontbijt was divers en voldoende. Koffie kan beter.
Wij hebben geboekt met korting dus voor ons was de prijs- kwaliteit zeker de moeite waard. Normaal iets aan de hoge kant.
We gaan zeker een keer terug!

met partner, Juli 2008
Ernest
21-9-2008 in juli van dit jaar hebben wij 4 nachten gelogeerd in dit gezellig hotelletje . lekker ontbijt vriendelijk en behulpzaan personeel . zeer centraal gelegen als is te voet heel goed te doen . uitstapje naar senna zeker doen . Over de ganse lijn zeer geslaagde vakantie .

met partner, Mrt. 2008
Katrien Deloddere
23-3-2008 Wij hebben in maart 2008 4 overnachtingen in dit hotel gehad en het beviel ons prima. Zeer vriendelijke receptie. De kamers schoon, ruim en zeer gezellig en typisch ingericht. De ontbijtruimte had een met fresco's beschilderd plafond. Prachtig! Ook de ligging kon niet beter. In de buurt van het station (5 minuten te voet) en de duomo (ook 5 minuten). Het ontbijt was voor Italië zeker te doen : warme broodjes en vers fruit en koffie die te drinken is. Aanrader in Firenze, naast al die prachtige paleizen en musea zijn de Bobolituin, de Markthal en een daguitstap naar Sienna.