Hotel Londra**** in Florence Italië beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Londra**** Florence

Beoordelingen Hotel Londra****

Via Jacopo da Diacceto, 16/20, 50123, Florence
Hotel Londra scoort een 8,4 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Londra****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Londra**** in Florence, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Londra**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Londra**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Hotel Londra**** met andere accommodaties in Florence.

10 beoordelingen over Londra****

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Uitstekend hotel !"
Marijke en Marieke ...
5-9-2011 Hotel Londra is een uitstekend hotel met zeer vriendelijk personeel. Wij hadden een kamer aan de voorkant, modern, ruim en niet onbelangrijk, rustig!! De ligging van dit hotel is ideaal. Als we deze geweldige stad nog eens gaan bezoeken komen wij zeker in dit hotel terug.

"Geweldig, Super, Centrale ligging"
Toscane
21-5-2010 Een geweldig hotel op loopafstand van het treinstation en bussen. Voor het hotel ligt een trambaan (maar daar heb je weinig last van), waardoor er weinig verkeer door de straat heen rijd. De kamers zijn ruim opgezet en zeer modern. (veel spiegels en blauwe led verlichting).
Ontbijt is zeer goed en uitgebreid en het personeel is bijzonder vriendelijk.
Echte aanrader.

met partner, Juni 2009
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Echtpaar 55+
26-6-2009 We zijn er vier nachten geweest en dat is goed bevallen. We kozen dit hotel door de goede centrale ligging, met name dichtbij het centraal station Santa Maria Novella. Behulpzaam personeel, gratis internet, goed en gevarieerd ontbijt, prima bedden. Het is niet heel modern, maar de basiskwaliteit is zonder meer goed voor een viersterrenhotel in Florence. Kortom, goede waar voor je geld.

"Super vriendelijk"
Pauline
5-10-2008 Dit hotel heeft een perfecte ligging om lopend Florence te bekijken. Het ligt achter het station, dus waar de luchthaven-shuttlebus stopte, is het 5 minuten lopen met je koffer en dat is goed te doen. Het personeel van hotel Londra is super vriendelijk en willen je met van alles graag helpen. Ontbijt van veel keuze en lekker. Onze driepersoonskamer was mooi ruim en badkamer nieuw. Het derde bed was een echt bed en niet zo'n slaapbank. Dit hotel ligt op 5 minuten lopen vanaf de SITA bussen ( openbaar vervoer ) die onderanderen naar Sienna rijden, elk kwartier, echt perfect. Het eten voor lunch en diner is wel aan de hoge kant, echter niet geprobeerd. Ondanks dat de straat ervoor opgebroken is, is dit hotel een echte aanrader.

Jerry en Nicolette
1-7-2008 Prima hotel, mooie niet roken kamers, ligging uitstekend t.o.v. het centrum. Vriendelijk personeel. Uitstekend gedineerd. Was een perfecte start van onze rondreis in Toscane/Umbrie.

maia en dirk
9-5-2008 Prima hotel. Wel meer congresgangers dan toeristen. Daardoor ook rustiger. Bar wel prijzig (cola €4, glas wijn €5). Werken in de straat (aanleg tram) bevorderen ook de rust: minder verkeer en in de omgeving van het hotel wordt niet gewerkt. Vriendelijk personeel. Ruime, propere kamers.

met vrienden, Mei 2008
maia en dirk

alleenreizend, Mrt. 2007
Laverge Bernard
30-3-2007 Geboekt via reisagentschap (6+2nachten gratis),daardoor betaalbaar.Doorgaans is iedereen zeer vriendelijk. Het ontbijtbuffet is prima en verzorgd, personeel zeer vriendelijk. enkel volgende bemerking :doorgaans aan de Italianen werd gevraagd welke koffie ze verlangden. Voor de niet Italianen staat er wel koffie in een termos (Nestcafé). Maar met een beetje durf, kun je ook een andere koffie zoals de It. bestellen(gratis).

Debra Stevens
8-12-2006 Wij waren er voor onze huwelijksreis en waren heel tevreden. Het hotel ligt in ene rustige straat maar toch dichtbij het historisch centrum. Het ontbij is fenomenaal. Heel veel lekkers, cake, vers fruit en zelfgemaakte confituur. Er was maar 1 klein nadeel. Op de 2de dag van ons verblijf kwamen veel groepen aan. Bij het ontbijt waren tafels voor hen gereserveerd waardoor de andere gasten geen plaats hadden om te zitten. Zo waren wij genoodzaakt om aan een gereserveerde tafel te zitten tot grote ergernis van de verantwoordelijke. Waarop ik haar vriendelijk heb gezegd dat wij ook betalende klanten waren die ook recht hadden om op dat vroege uur te ontbijten zodat we ook de satd konden bezoeken. Ze was kwam nogal onvriendelijk over en dat zinde me niet!

Henk
16-11-2006 Goed hotel,5 min lopen vanaf de achterzijde van het treinstation.
Prijs/kwaliteit goed als je een gerenoveerde kamer hebt.
Uitgebreid ontbijtbuffet.