Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio in Figline Valdarno Italië beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio

Via Gaville 24, 50063, Figline Valdarno
Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio in Figline Valdarno, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Vakantiehuis Residence Il Gavillaccio met andere accommodaties in Figline Valdarno.

1 beoordeling van Residence Il Gavillaccio

1 beoordeling
met jonge kinderen, Aug. 2009
"Schitterende accomodatie"
patrick
27-8-2010 Wij hebben hier een hele goeie vakantie gehad. Het vakantiehuisje (wij zaten in nr5) was ruim 100m2, hoge plafonds, schitterend uitzicht, volledig ingericht.
Zwembad lag ook perfect met schitterend uitzicht. Je moest wel 5 km rijden om bij het dichts bijzijnde plaatsje te komen, maar goed dat heb je er graag voor over.
Wij hebben ook Florence en Sienne bezocht, op beide plaatsen ben je in minder dan een uur. Ik kan iedereen adviseren om hier naar toe te gaan.