Aparthotel Fattoria Rozzalupi**** in Cerreto Guidi Italië beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Fattoria Rozzalupi****

31 mei 2012

binnenplaats met hotel

Beoordelingen Aparthotel Fattoria Rozzalupi****

Via 2 Settembre 354, 50050, Cerreto Guidi
Aparthotel Fattoria Rozzalupi scoort een 8,7 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Fattoria Rozzalupi****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Fattoria Rozzalupi**** in Cerreto Guidi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Aparthotel Fattoria Rozzalupi**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Fattoria Rozzalupi**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Aparthotel Fattoria Rozzalupi**** met andere accommodaties in Cerreto Guidi.

37 beoordelingen over Fattoria Rozzalupi****

"Uitstekende locatie. Aanrader"
Bob
4-8-2011 Wij (gezien met 2 kinderen) onze vakantie hier door gebracht. Uitstekende locatie gelegen op een heuvel.Leuke eigenaren die prima engels spreken. Appartement Greppia is een prima appartement in de typische Toscaanse stijl ingericht. Je heb uitzicht vanaf het gedeelde terras op het mooie zwembad en het prachtige landschap. Je raakt niet uitgekeken vooral in de combinatie met de zonsondergang en een goed glas Rozzalupi huiswijn. 's Morgens komt de 'broodkar' langs (grote LIDL achtige supermarkt overigens op 1 km) en uiteraard gegeten bij de 'mamma' aan een lange tafel met overige gasten. Aanrader!
Mooi uitvalbasis voor bezoeken aan Florence (met de trein van Empoli). Goed te doen met de auto: Lucca, Pisa (fotomaken en wegwezen!), Vinci, Pistoia, San Gimignano.

"Prachtig uitzicht"
Henri en Brigitte
27-7-2011 Wij zaten juli 2011 samen twee weken in appartement La Greppia. Grote huiskamer op zuiden met gedeeld terras (en gewone plastic tuinstoelen) en subliem uitzicht op Toscaanse heuvels, schapenweide en zwembad. Forse slaapkamer op koele noorden. Magnetron, kleine TV, geen vaatwasser (de appartementen verschillen nogal qua inrichting en ligging). Alles prima, alleen douche wat gebrekkig (geen gordijn, instabiele watertemperatuur). Aardige en behulpzame eigenaars. Erg lastig te vinden, inrit zit op N43 47.216 E10 52.132. Station Empoli is effectief 30 minuten, parkeren (3 euro/dag) aan voorkant station, links aanhouden. Daarvandaan naar Florence, Pisa (toren opklimmen is een belevenis, wel reserveren) en Sienna. Met auto prachtige excursies gemaakt naar o.a. Lucca (geweldig), Chianti gebied, San Gimignano/Volterra en (op terugweg naar huis) de indrukwekkende marmergroeve van Carrara. Dichterbij zijn Vinci, Montecatini Terme (met funicular), Pistoia (via bergweg) en Empoli bezoek waard.

met partner, 2011
"Prima hotel op een mooie locatie"
Jos
23-6-2011 Wat een fantastische beleving en rust in dit hotel. Waanzinnig grote kamer en heerlijk zwembad en tuin met uitzicht op landschap. Nergens in Italy kan men beter eten en drinken als hier want bij voldoende belangstelling kookt mamma!Zeer aan te bevelen omdat alle mooie en leuke Toscaanse plaatsen makkelijk met auto bereikbaar zijn of e.v.t per trein. Topper!

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Fattoria Rozzalupi****...

met oudere kinderen, Juni 2011
"Alle vorige beschrijvingen kloppen,maar"
familie lankamp
30-6-2011 alle aanwezige restaurants in de omliggende dorpen serveren ook pas na 8 uur.
mooie grote wegen er naar toe,maar dan gaan alleen binnenwegen naar de grote plaatsen;dus 25 km wordt een uur reizen over slechte dorpswegen.
En het mooie zwembad wordt in de weekends ook door de plaatselijke bevolking gebruikt.O, ja en een boiler voor 7 appartementen,dus weinig douchebeurten met lekker warm water.jammer want de appartementen zijn keurig en de bedden prima.

met vrienden, Sept. 2010
"Prachtige ligging, erg rustig en mooi uitzicht"
Xandra
7-10-2010 Wij hebben hier 2 weken gelogeerd in een appartement met vrienden. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse die Engels sprak. 3 Keer in de week kon je inschrijven voor een 4 gangen menu met zelfgemaakte wijn. Dit was iedere keer weer heerlijk. Verse produkten en goed van smaak. Het appartement was ruim en schoon. We hadden een prachtig uitzicht op het zwembad en het dal. We hebben erg genoten van de rust en de beesten op de boerderij. Verder is er een wijngaard en een boomgaard met olijfbomen. De boerderij ligt centraal tussen Pisa, Lucca en Florence in. Sienna is 2 uur rijden als je de snelwegen vermijd maar ook zeer de moeite waard. Het museum van Leonarda da Vinci en zijn geboortehuis liggen op een afstand van 10 minuten rijden. Wij hebben er een zalige vakantie gehad.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Geweldig!"
Janneke van der Net
2-11-2010 Echt een heerlijk verblijf gehad met ons zoontje van 6 maanden. We kwamen in een kraakhelder apartement, van alle gemakken voorzien en goede kookgelegenheid. Apartementen waren wel enigzins gehorig.
Zoals in andere beschrijvingen: de maaltijden die door de eigenaresse worden gekookt zijn voortreffelijk! Worden om 20 uur opgediend. Als je kleine kinderen hebt, die erg aan hun nederlandse ritme hangen is een babyfoon in dat geval erg handig!! Verder genoten van het landgoed en de beesten er om heen. Het varken is geweldig! Het zwembad is prima en schoon. Wel diep, dus niet geschikt voor kleine kinderen. Het zwembad is niet afgeschermd, dus kleine kinderen moeten goed in de gaten gehouden worden als ze rondom het zwembad scharrelen.
Voldoende restaurantjes in de omgeving. Vinci is leuk om te bezoeken. De eigenaresse heeft een wijntour voor ons uitgezet in het Chianti gebied. Leuk!! Verder zijn de grote plaatsen goed bereikbaar vanuit Cerreto Guidi. San Gimignano vonden wij een topper!

met partner, Aug. 2010
"Goed voor uitstapjes naar bekende toscaanse steden"
Tim
5-9-2010 In de nabije omgeving vonden wij de plaatsen wat tegenvallen. +/- 15 min. naar het station in Empoli. Vandaaruit makkelijk met de trein naar Florence, Pisa, Siena, enz. Wij zaten in een appartement. Was ruim, maar niet erg schoon. Stof.. en de badkamer was vies. Veel (dode) insecten in het appartement. Dit was erg vervelend. Ook waren de pannen krom waardoor het koken zelfs gevaarlijk kon zijn. Zwembad was groot genoeg en redelijk schoon. Gastvrouw was erg vriendelijk. Aan te raden voor mensen die de rust opzoeken. Met de nadruk op rust. Voor ons (jong stel) bleek het toch te rustig. Vooral omdat de nabij gelegen plaatsen veel te klein waren en niet veel te bieden hadden. Voor kinderen zouden wij het ook afraden, omdat er eigenlijk alleen een zwembad was. Verder is er voor de kinderen niet veel te doen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtige plek in Toscane"
fam. brink
17-8-2010 Afgelopen zomer twee heerlijke weken doorgebracht in Fatorria Rozzalupi. Het huis ligt prachtig tussen de heuvel en goed centraal om uitstapjes te maken naar Pisa, Florence en Lucca.

Appartementen eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. In de omgeving prima supermarkten waar je dagelijkse boodschappen kunt halen. Op de Fattoria wordt 3 keer per week diner verzorgd, waar je je 's ochtends voor kunt inschrijven.

Zwembad met ligbedden is groot genoeg voor aanwezige gasten. In de weken dat wij er waren hele relaxte sfeer. Eigenaresse zeer behulpzaam.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldige plek midden in Toscane"
Fam. Jacobs
24-7-2010 Wij zijn hier twee weken geweest bij deze Agriturismo met onze twee kinderen (2 en 7) en hebben het heerlijk gehad. De familie is zeer gastvrij.
De appartementen zijn netjes ingericht en voorzien van handige keukenappartuur inclusief vaatwasser en magnetron.
Het zwembad is ruim genoeg voor alle gasten en er zijn nieuwe ligbedden neergezet.
De kinderen vonden ook de dieren geweldig. Schapen, kippen, paarden, varkens, honden en poezen en natuurlijk de schildpadden in het naastgelegen meer.
Het diner gemaakt door "mama" is heerlijk en zeker aan te raden.
Door de centrale ligging zijn Siena, Florence, Lucca en Pisa makkelijk te bereiken (ongeveer 1 uur).
Kortom een geweldige plek en zeker aan te bevelen.

met partner, Juni 2010
"Prachtige ligging!"
Joke de Vries-Koend...
5-7-2010 Wij zijn 2 weken in Fattoria Rozzalupi geweest en hebben genoten van de accomodatie en het landgoed. 1300 olijfbomen, een manege, schapen, een klein meer (voor de paarden) en een heerlijk zwembad. Een goed appartement met genoeg voorzieningen. Alleen het tuinmeubilair is vreselijk. Metalen stoelen die zeer oncomfortabel waren. We hebben verschillende keren in het restaurant gegeten en dat was lekker en goed verzorgd. De eigenaresse is erg aardig en behulpzaam en spreekt engels. Vanuit de accomodatie zijn Florence, Pisa, Lucca, Siena, Volterra en vele andere mooie plaatsen goed te bereiken. Vinci ligt dichtbij en heeft een leuk museum over Leonardo da Vinci. Er zijn genoeg restaurants en Pizzeria's in de omgeving. Al met al een heerlijke plek voor rustzoekers (in ieder geval toen wij er waren) en gunstig gelegen.