Camping Orlando in Chianti in Cavriglia Italië beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Orlando in Chianti

Glamping ! the lodgetent with bathroom !

Beoordelingen Camping Orlando in Chianti

170 Loc. Cafaggiolo , 52022, Cavriglia
Camping Orlando in Chianti scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Orlando in Chianti? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Orlando in Chianti in Cavriglia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping Orlando in Chianti vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Orlando in Chianti met andere accommodaties in Cavriglia.

1 beoordeling van Orlando in Chianti

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke camping voor het hele gezin."
Wim van Aalst
17-3-2012 Op een heel charmant rijk stukje italie, aan de rand van de chianti heuvels, hebben wij een hele leuke vakantie gehad, onze kinderen van 6 en 8 hebben heel veel plezier gehad in het nieuwe zwembad, de vele eikenbomen zorgen voor schaduwrijke plekken .

Meteen ontvangen door de vriendelijke beheerder, zijn wij naar onze (ruime) en schaduw rijke plaats gebracht, met vrij uitzicht over een hele mooie vallei, het verwarmde zwembad was ook heel prettig.

Wij komen zeker terug.