Aparthotel Borgo di Fontebussi in Cavriglia Italië beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Borgo di Fontebussi

Beoordelingen Aparthotel Borgo di Fontebussi

Località Fontebussi, 52022, Cavriglia
Aparthotel Borgo di Fontebussi scoort een 8,4 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Borgo di Fontebussi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Borgo di Fontebussi in Cavriglia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Aparthotel Borgo di Fontebussi vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Aparthotel Borgo di Fontebussi met andere accommodaties in Cavriglia.

29 beoordelingen over Borgo di Fontebussi

"Prachtig Italiaans vakantiedorp in Toscane"
Sylvester Ponsen
21-8-2011 Prachtig italiaans vakantiedorp in Toscane. Goed centraal gelegen in de Chiantie. Sienna en Arrezzo in de buurt. Internationaal complexje met prachtig zwembad voor volwassen en kinderen. Appartement voldoende iets wat onderbelicht in complex. Prima ingericht, ruime kamers maar eenvoudig (niet oud!!). Restaurant op locatie goed. Mooie wijnkaart, dito menukaart etc. Plaatsje op 5 min is montegonzi. Hier tref je diverse restaurants aan. Met name Osteria/Pizzeria gelegen op agriculture heeft prima kaart en vooral prachtig uitzicht.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Rustig park op een berg"
Familie Bunschoten
18-8-2010 Dit is een mooi park met een prachtig uitzicht maar je moet wel echt voor je rust komen. Wij zaten iets verder de berg op en daar was alleen een zwembad. Wel hadden we een appartement met een tuintje. Uitzicht is geweldig en voldoende stoelen bij het zwembad, water was wel erg koud. Bij het hoofdgebouw is een speeltoestel en een tafeltennistafel aanwezig. Het restaurant is erg luxe, prima eten maar wel duur. Dus niet om even te gaan eten als je geen zin hebt om te koken. Eten in de buurt moet je wel weten te vinden. Voor een week vonden wij dit park prima, maar daarna hebben we iets meer reuring gezocht.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Super mooie locatie"
syl
23-2-2010 Super mooie locatie, het resort was superschoon, zwembad werd elke avond schoongemaakt. Leuk toscaans snackbarretje bij zwembad. De omgeving is prachtig. Als je de berg omhoog ging kwam je bij een dorpje dat bij het resort hoorde. Daar was een leuk kruideniertje waar je brood en andere dagelijkse benodigheden kon kopen(3 min rijden). Eigenaar winkeltje was erg vriendelijk, kregen bij aankopen een fles streekwijn mee. Aan het balietje kon je lekker cappocinio drinken, apart zo tussen de locale bevolking. Apartement was ook mooi.
Wij komen hier met onze zoon die zich trouwens ook prima vermaakt heeft, zeker terug. Toppie

"Mooi complex maar afgelegen"
P&B
18-7-2009 Appartement heeft kleine badkamer en veel ongedierte. Wij hebben hotelkamer gekregen!
Perfecte service, prachtig zwembad en goed restaurant. Uitzicht prachtig. Ontzettend afgelegen. Vooral s'avonds erg aangewezen op restaurant.
Bar gaat om 19.00 uur dicht. In de nabije omgeving geen andere leuke restaurant.

met partner, Juni 2009
"Mooie plek maar wel wat afgelegen"
E. Veltman
1-7-2009 We zijn in juni 14 dagen hier geweest. Het complex ligt heel mooi op een heuvel waardoor je ver weg kan kijken. Ons appartement was goed ingericht. De inrichting is wel verschillend. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Gaan er zeker nog een keer naar toe

met jonge kinderen, Juni 2009
"Mooi complex maar wel afgelegen"
Fam. van Hal
14-6-2009 Mooi complex, zwembad groot maar wel koud, leuk 2e bad voor kleine kinderen. Bar bij zwembad ok maar om 19.00 uur dicht. Restaurant goed maar echte Toscaanse keuken (geen frietjes voor de kinderen bijvoorbeeld). Wel dagmenu voor 25pp voor volwassenen, voor de kinderen kan bijv. een pasta besteld worden (de onze zijn nl. 8 en 11 jaar).Vlakbij nog een restaurant, ook wel ok. Landschap en omgeving prachtig maar overal ver van af. Broodjes: 15 minuten met de auto daar het dorp verderop... Aanrader: trein vanuit Montevarchi naar Florence, uurtje rijden. Naar Siena in 45 minuten, weg met bochten, bochten, bochten.... Zorg dat je niet in de spits bij Milaan komt en probeer de evt. Gothard op gunstige tijd te rijden (heel vroeg of heel laat).

met jonge kinderen, Mei 2009
"Super!"
CB
24-7-2009 Wat een prachtige omgeving! We zijn hier 14 dagen geweest en hebben een aantal keren gegeten in het restaurant. De kaart is niet erg uitgebreid maar wel goed en de wijnkaart is fantastisch. We waren gealarmeerd door de opmerkingen dat hier voor kleine kinderen niets te doen is, maar hier zijn we het niet mee eens. We hebben zelf wat speelgoed voor de kinderen meegenomen en hadden een appartement met tuintje. Ideaal! Het kinderbadje was aan de koude kant maar onze kindjes (3 en 1) hebben zich uitstekend vermaakt in het grote bad (met zwembandjes uiteraard!). In de omgeving zijn genoeg andere restaurants te vinden, dus je hoeft niet elke dag in het restaurant van Fontebussi te eten. De ligging is zeer centraal aangezien je in de buurt van doorgaande wegen (en snelweg) bent. Perfecte vakantie gehad!

"Erg mooi uitzicht"
Henriette van Weene...
5-8-2008 Wij waren er in dezelfde periode als het gezin uit eerder bericht, het is inderdaad een erg mooi complex boven op een berg met heel mooi uitzicht, ook een zeer goed restaurant met heel redelijke prijzen, ze gebruiken groenten en kruiden uit eigen groententuin.
zeer goede omgeving om tot rust te komen. Zwembad is lekker groot, en de tuin mooi aangelegd. Maar ik denk inderdaad dat het voor kinderen een beetje te rustig is, daar is niet zoveel voor te doen, behalve zwemmen.

Familie, Aug. 2008
"Helemaal te gek, wat een mooi complex!"
Karlijn
1-10-2008 Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend restaurant in het luxere segment. Zeer kindvriendelijk kinderbad, met antislip mat.
Mooi authentiek dorp in tact gehouden, interieur van goede kwaliteit. Service was perfect, personeel was zeer vriendelijk.
Jammer dat de kookgelegenheid niet optimaal was, 3 kleine pitten en bijna geen aanrecht, alhoewel wij 2 slaapkamers en 2 badkamers hadden (type Tulipano).

met partner, Aug. 2008
"Een aanrader!"
Peter Hülkenberg
8-9-2008 We hebben genoten van een geweldig verblijf in Fontebussi! We hadden het 4 persoons appartement Camelia wat voor ons 2-en echt geweldig groot was! Het was schoon, de badkamer lekker ruim, de slaapkamers goed en romantisch!
Het zwembad is lekker groot, het restaurant is uitmuntend goed en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!
De appartementen kunnen inderdaad wel wat gehorig zijn.
Wij gaan hier zeker nog weer heen terug!