Beoordelingen Vakantiehuis Borgo di Casignano

21 mei 2013

Borgo di Casignano
Beoordelingen Vakantiehuis Borgo di Casignano
Località Casignano 81, 52022, Cavriglia
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Borgo di Casignano in Cavriglia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Borgo di Casignano zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Borgo di Casignano scoort een 7,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Borgo di Casignano in Cavriglia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Borgo di Casignano, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Borgo di Casignano de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Vakantiehuis Borgo di Casignano vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Vakantiehuis Borgo di Casignano met andere accommodaties in Cavriglia.

10 beoordelingen over Borgo di Casignano

5,8
6,6
met jonge kinderen, Sept. 2012
"Wat een oude bende"
Familie F
26-11-2012 Wat een tegenvaller! We kwamen laat aan met 2 kleine kinderen, en merkten meteen dat veel lampen het niet deden. Je moet er via een zeer smal en steil weggetje zien te komen, en eenmaal daar kun je verder niet zoveel, want behalve olijven aan de ene kant en een steile afgrond aan de andere kant is er niets te beleven.
Het huis is karig ingericht, de helft van de lampen deden het niet, er was nauwelijks servies, de meubels waren vies en de afwasmachine deed het ook niet goed. De douche stroomde niet door. Het beloofde internet via de wifi was er ook niet. De tv deed het niet, er was geen dvd speler.
Verder is het huis en de omgeving zeer kind onvriendelijk. Het zwembad was ijskoud, omdat het s nachts behoorlijk afkoelt, dus we konden daar ook geen gebruik van maken.
De eigenaar was vriendelijk maar heeft weinig gedaan om iets van deze ongemakken te verhelpen. Wij hebben behoorlijk veel geld betaald voor deze vakantie, en het was echt vreselijk. Ik zou hier nooit mee naartoe gaan.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Unieke ligging"
voorproever
29-7-2012 Mooi huisje dat tegen de bossen aan ligt met een magnifiek uitzicht. Bovenop de heuvel, dus altijd een verkoelend windje. Het zwembad is ook prachtig gelegen en goed voorzien van ligbedden, etc. Grote BBQ is aanwezig. De inrichting en aankleding is wat sleets en de keukenuitrusting mag iets beter, maar goed schoon en voor 14 dagen prima. Nog iets te zeuren? Ja: iets meer buitenverlichting zou 's avonds wel prettig zijn. Wij gaan hier beslist naar terug als de prijs zo blijft of het niveau beter wordt. Anders wordt de prijs/kwaliteit wat magertjes.
De lokatie en de opdringerige wilde zwijnen (in de avond) maken het ongeschikt voor kleine kinderen.
Aardige eigenaar, die altijd bereid is te helpen of tips te geven.

"Vreselijk voor kleine kinderen"
Familie_K
9-7-2012 Via een stijl en smal pad, moet je met de auto naar het einde van de wereld waar je dan aankomt bij een idyllisch plekje waar aan de ene kant een prachtig uitzicht over de druivenranken is en aan de andere kant een soort kerncentrale. De eerste dag werd mijn echtgenoot vier keer gestoken door een wesp, er was een ware plaag (juli)! Zwemmen was amper mogelijk door de zwermen met wespen. Je kunt niet te voet van het terrein af met een buggy / kinderwagen. Behalve een zwembad, olijven en wijn (wij drinken geen alcohol en zwemmen was onmogelijk) is er NIETS te beleven. Tenzij je echt niet van mensen en vertier houdt en alleen twee weken naar de druivenranken, wespen en vaten wijn wilt staren; NIET DOEN. Noem mij een natuurbarbaar, maar wij hebben er met onze dochter (toen 8 maanden) een vreselijke tijd gehad. Na 8 dagen gillend naar huis! Indien je mensenschuw bent of met een leuke groep (oude) alcoholisten; DOEN!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Borgo di Casignano b...

"Unieke plek!"
Richard
7-8-2011 De 4 vakantiehuizen van Borgo Casignano liggen op een unieke lokatie. Kleinschalig, hoge kwaliteit, vriendelijke informele eigenaar die je graag laat zien hoe een zeer smakelijke Casignanowijn wordt geproduceerd. We zijn inmiddels 'verslaafd' aan de lokatie.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Heerlijke vakantie op een fantastische plek"
Eric en Linda
19-8-2011 Deze mooie bestemming ligt aan het einde van een weg boven op een berg. Het is werkelijk een fantastische plaats met een magnifiek uitzicht tussen allen olijvbomen en druivenstruiken in. Het zwembad was net gevuld en was een beetje koud, maar dat was wel lekker verfrissend!
Eigenaar is zeer aardig (en spreekt ook goed Engels). Na afloop enkele zelfgemaakte flessen wijn en olijfolie gekocht, waar we nog steeds van genieten. Zeker een plaats om een keer terug te komen!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Hier wil je zijn...."
wendelmoet_c
14-5-2011 super relaxede plek. Vanuit het huis en prieel prachtig uitzicht, huis is ruim en koel. Sympathieke eigenaar. Er zijn 4 huisjes en je deelt het zwembad met de andere huurders, maar het is zeker ruim genoeg. Vanaf het zwembad ook prachtig uitzicht. Je mag fruit plukken, je kan wijn en honing kopen tegen schappelijke prijzen. De kinderen zijn hier de koning te rijk.
We gaan echt nooit terug naar hetzelfde, maar voor deze plek maken we een uitzondering, we gaan deze zomer weer een week!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Aanrader !"
Ronald Brand
17-7-2009 Prachtige locatie om heerlijk tot rust te komen als uitvalbasis om de mooie steden Siena en Florence te kunnen bezoeken

Familie
"Aanrader voor een onvergetelijke vakantie!"
Lieneke
24-7-2008 Prachtig (groot!) vakantiehuis in een adembenemend mooie omgeving. Het geeft een geweldig vakantiegevoel om op het terras bij het huis te genieten van het uitzicht met een Chianti van de 'eigen' Borgo in de hand... Het is geen goedkope bestemming, maar het geld wel waard.
Een meer dan fantastische vakantie gehad!

met partner, Juni 2008
"Room with a view"
Chris
10-7-2008 Prachtige agriturismo op een heuvel met prachtig uitzicht. De "Borgo" bestaat uit een aantal vrijstaande vakantiehuizen, die allemaal zijn gerenoveerd en aangepast aan de eisen van de tijd. Niet heel luxe, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mooi zwembad; de eigenaar heeft een wijnboerderij waar voortreffelijke wijn wordt gemaakt. Proeven en rondkijken mag altijd. Een prima lokatie voor mensen die houden van rust, natuur, mooie vergezichten en de cultuur van Florence en Siena in de nabijheid willen hebben. Misschien één klein verbeterpunt: airco in de slaapkamers ontbreekt, en dat is in de zomer toch echt nodig als je een beetje wil slapen.

astrid van voorthuy...
21-9-2005 borgo di casignano is erg mooi,
zodra je aankomt heb je meteen dat schitterende uitzicht over heel het chianti gebied. Het huisje is heel idyllisch en erg ruim. Prieeltje is ook schitterend mooi. Wij waren hier een week in september het enige waar je dan wel rekening moet houden is heel veel wespen! Dit kwam ook om dat je in de bergen zit en tussen de druivenranken waarvan de druiven rijp zijn. Dus smiddags reden we naar beneden de chianti vallei in. Onvergetelijke vakantie!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit