Appartement Agriturismo Podere la Fornace in Cavriglia Italië beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Agriturismo Podere la Fornace

9,5

31 mei 2012

Appartement Agriturismo Podere la Fornace Cavriglia

Beoordelingen Appartement Agriturismo Podere la Fornace

Loc. Caiano 9, 52022, Cavriglia
Appartement Agriturismo Podere la Fornace scoort een 9,1 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Agriturismo Podere la Fornace? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Agriturismo Podere la Fornace in Cavriglia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Appartement Agriturismo Podere la Fornace vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Appartement Agriturismo Podere la Fornace met andere accommodaties in Cavriglia.

5 beoordelingen over Agriturismo Podere la Fornace

9,6
"Onvergetelijk"
Peter Vos & Leontie...
2-9-2011 Het is een geweldige locatie op een prachtige plek goed gelegen t.o.v. Siena, Florence, Arezzo, etc. De gastvrouw Diana spreekt uitstekend engels en de eigenaar Beni Natale is een geweldig goedlachse man die ons onverwacht aan liet schuiven bij een etentje voor vrienden. Etentje? Een maaltijd van 6 gangen met oa een wild varken die door hem zelf was geschoten... Deze maaltijd werd vergezeld door diverse wijnen en andere dranken. Een memorabele avond!
Het zwembad is prachtig en wij hadden het zga als voor ons zelf de hele week!

met partner, 2011
"Een onverwachte tegenvaller in een mooie streek."
Bersali
1-8-2011 Het appartementje was wel mooi maar zeer vochtig binnenin. We moesten zelfs de verwarming aanzetten maar die ging niet. De keuken was zeer arm ingericht en in de kasten stonk het naar vocht. s'nachts moest je nog een deken op je leggen. Met een klein straaltje water konden we amper de vaat doen. Er was geen detergent of een schoteldoek aanwezig. Wel was er een keukenhanddoek(??).

Door het slechte weer hebben we geen één keer het zwembad kunnen bezigen. Het was daar erg vochtig boven. Spijtig, maar prijs-kwaliteit kwam het verblijf niet overeen. Positief is de omgeving, zeer mooi maar het weer moet er zijn.
Het bekende Cavrigliapark is welliswaar zeer onderkomen geraakt en de dieren leven er in armoede. Tennispleinen en parkingplaatsen staan in verval.
Het was er een dode hoek geworden.
De gastvrouw en hulp waren vriendelijk doch koel. We wisten helemaal niets er van af of ze koken zoals andere mensen het beweerden.

met partner, Aug. 2010
"Een stukje paradijs op aarde in Toscane..."
Ann-Sophie en Piete...
26-9-2010 Na een klim met een veertigtal bochten kom je op 800m aan bij Podere la Fornace waar het heerlijk vertoeven is. Ver weg van alle drukte word je er zeer hartelijk ontvangen door de familie Beni. Diana spreekt Engels en is heel vriendelijk en hulpvaardig. Je kan er in alle rust genieten van de natuur op een tot in de puntjes verzorgd domein dat vol staat met fleurige bloemen. De appartementjes zijn gezellig ingericht in typisch Toscaanse stijl en blijven lekker fris dankzij de kleine raampjes. Bij het zwembad kan je lekker rustig genieten. In het winkeltje kan je lekkere plaatselijke specialiteiten en verse producten van eigen kweek kopen. De tomaten zijn echt overheerlijk! Een absolute aanrader voor wie graag in alle rust van een authentieke omgeving geniet, maar toch een prima uitvalsbasis wil om de streek te verkennen!

met vrienden, Juli 2010
"Prachtige zeer rustige locatie..."
C.Reijckers
23-8-2010 Wij hebben in augustus gelogeerd in de appartementjes en hebben het bijzonder goed naar ons zin gehad. Even wennen aan de vele bochten voordat je bij Podere bent, maar het uitzicht is prachtig en de eigenaar, zijn vrouw en de engels sprekende Diana zijn ontzettend aardig en hebben ons zeer verwend.
Ze hebben heerlijk voor ons gekookt, en de vele typisch toscaanse gerechten waren allemaal heeeerlijk !! De wijn is fantastisch evenals de grappa !
Een echte aanrader voor als u van een rustig plekje houdt en geen massatoerisme wenst.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Zorgzaam, lieve mensen met een prachtig uitzicht"
Ellen Vos
12-8-2010 Het was een heerlijk week, waarin wij hebben kunnen genieten van de gastvrijheid van een echt Italiaans gezin en hulp Diana. Onze zoon is de hele week ziek geweest en de vrouw van Natale heeft ons aangeboden op hem te passen, zodat wij ook wat rust hadden. Heerlijk eten tegen een schappelijke prijs. Onze voorraad van zelf gemaakte producten is op, dus wij gaan dit jaar weer!