18-9-2011
Het is een mooie terrascamping, echter met kleine kinderen is het een hele klim als je bovenin zit om naar het zwembad, restaurant, winkeltje enz te komen. Je hebt er een ontspannen sfeer, geniet van rust, ruimte, ziet ook veel mountainbikers en wielrenners.
Bungalowtents van touroperator daar hebben we zelf gezeten en het was zeer aangenaam, alles was keurig netjes zoals beschreven. Het sanitair op de camping kon beter, zoals wordt benoemd dat deze 4 x per dag worden schoongemaakt geldt waarschijnlijk in het hoogseizoen, wij hebben hier zelf wat minder ervaring mee, bv. spinnewebben bovenin douches, kappote kranen e.d, kranen worden ook niet goed schoongemaakt, kalk..vloeren werden alleen gedaan. WC's waren ook niet super schoon, veel achterstallig onderhoud. We hebben wel een heerlijke relaxte vakantie gehad, veel gezien van omgeving, prachtig gewoon, lekker gegeten (zelf gekookt) en af en toe lekker een pizza op.
1-9-2011
Wij hebben hier een mooie vakantie gehad. We hadden een mobilhome gehuurd via een touroperator. De ontvangst was prima en de caravan was zeer schoon en compleet. Er lag zelfs een fles water in de ijskast. Het is een terassencamping, wij hadden een prima plek, op de hoogte van het zwembad, supermarktje en animatie.
Als je hoger of lager zit moet je vaak op en neer de berg op, kan lastig zijn met kleine kinderen. Het is een hele rustige camping. Het zwembad is prima er is ook een apart peuterbad met een glijbaan. De animatie voor de kinderen overdag viel tegen en had weinig inhoud. De minidisco s avonds is wel weer heel erg leuk. Het restaurant viel qua gerechten een beetje tegen, de prijzen zijn wel goed. Het afhaalrestaurant met name de pizza's zijn heerlijk. Veel leuke dorpjes in de omgeving. San Vincenzo is een leuk stadje. De stranden in Vada zijn prachtig,ook wel 'the white beaches'. Heel goed bereikbaar per auto, en parkeren is helemaal niet duur.