Camping Le Pianacce*** in Castagneto Carducci Italië beoordelingen 8.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.037 bezoekers online
Home > Italië > Toscane > Castagneto Carducci > Camping Le Pianacce***

Beoordelingen Camping Le Pianacce***

7 februari 2012

Camping Le Pianacce*** Castagneto Carducci

Camping Le Pianacce scoort een 8,1 uit 10, op basis van 216 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Pianacce***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Pianacce*** in Castagneto Carducci, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 203 vakantiefoto's van Camping Le Pianacce*** vinden. Je kunt 4 video's van Camping Le Pianacce*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Le Pianacce*** met andere accommodaties in Castagneto Carducci.

191 beoordelingen over Le Pianacce***

Perfecte camping
Fam Hogeveen
23-9-2011 Wij zij de eerste 2 weken van september naar de camping geweest in een lodgetent van Selechtcamp. Een super camping, wel een beetje steile, maar goed voor de beenspieren. De tijd dat we zijn geweest was lekker rustig met een super temperatuur, voor strand en zwembad.
We hebben heerlijk gegeten in het restaurand en niet echt duur, en een goede kwaliteit, echt een camping waar we wel meer heen zullen gaan, een echt aanrader

Zeer mooie locatie en omgeving
Fam Boekholt te Arn...
18-9-2011 Het is een mooie terrascamping, echter met kleine kinderen is het een hele klim als je bovenin zit om naar het zwembad, restaurant, winkeltje enz te komen. Je hebt er een ontspannen sfeer, geniet van rust, ruimte, ziet ook veel mountainbikers en wielrenners.
Bungalowtents van touroperator daar hebben we zelf gezeten en het was zeer aangenaam, alles was keurig netjes zoals beschreven. Het sanitair op de camping kon beter, zoals wordt benoemd dat deze 4 x per dag worden schoongemaakt geldt waarschijnlijk in het hoogseizoen, wij hebben hier zelf wat minder ervaring mee, bv. spinnewebben bovenin douches, kappote kranen e.d, kranen worden ook niet goed schoongemaakt, kalk..vloeren werden alleen gedaan. WC's waren ook niet super schoon, veel achterstallig onderhoud. We hebben wel een heerlijke relaxte vakantie gehad, veel gezien van omgeving, prachtig gewoon, lekker gegeten (zelf gekookt) en af en toe lekker een pizza op.

Mooie, rustige camping
Ellis
1-9-2011 Wij hebben hier een mooie vakantie gehad. We hadden een mobilhome gehuurd via een touroperator. De ontvangst was prima en de caravan was zeer schoon en compleet. Er lag zelfs een fles water in de ijskast. Het is een terassencamping, wij hadden een prima plek, op de hoogte van het zwembad, supermarktje en animatie.
Als je hoger of lager zit moet je vaak op en neer de berg op, kan lastig zijn met kleine kinderen. Het is een hele rustige camping. Het zwembad is prima er is ook een apart peuterbad met een glijbaan. De animatie voor de kinderen overdag viel tegen en had weinig inhoud. De minidisco s avonds is wel weer heel erg leuk. Het restaurant viel qua gerechten een beetje tegen, de prijzen zijn wel goed. Het afhaalrestaurant met name de pizza's zijn heerlijk. Veel leuke dorpjes in de omgeving. San Vincenzo is een leuk stadje. De stranden in Vada zijn prachtig,ook wel 'the white beaches'. Heel goed bereikbaar per auto, en parkeren is helemaal niet duur.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Vetrouwde plek op een fantastische camping
John
20-9-2011 In de maand augustus 3 weken met vrouw wen kinderen van 13 en 18 op deze camping, ondanks de bekendheid met deze lokatie en omgeving blijft het genieten. kwaliteit van de camping, accommodaties en het restaurant zijn van een hoog niveau.
2012 zijn we weer van de partij !

met oudere kinderen, Aug. 2011
Zeer nette camping met privacy
Fam Trip
1-9-2011 Wij hadden een Tuscany stacaravan van de camping zelf op een heel leuke plek. Veel privacy voor en achter ons omdat het een terassencamping betreft. Stacaravan zelf was erg netjes en schoon. Bij aankomst waren de bedden opgemaakt en lag water in de koelkast zonder dat we dit hadden aangevraagd. Dit vonden we helemaal top! Kunnen nederlandse touroperators nog iets van leren. Het restaurant op de camping was heel goed en niet duur. Leuke plaatsen (Volterra, Siena, Pisa en Lucca liggen op stevige afstanden van de camping. De animatie stelde niet zo veel (de italiaanse playboy was meer met zichzelf bezig dan met de kinderen) voor maar daar zijn onze kinderen ook te oude voor. Kortom, wat ons betreft is de camping een aanrader.

Heerlijke camping
K Groen in 't Wout
15-1-2012 Het is een prachtige camping, we hebben hier in een gloednieuwe stacaravan van de camping zelf gezeten

Pluspunten zijn
1) Prachtig gelegen in bos en op heuvel
2) Super lekkere pizza's op de camping
3) Dicht bij strand (met shuttlebusservice of 10 min met auto)

Nadelen kunnen zijn: de camping is heel erg stijl! Wij zaten dichtbij zwembad, was wel heeeeel fijn!
Verder zitten er veel nederlanders, dat kan een plus of minpunt zijn ;-)

Het zwembad is niet overdreven groot, maar wij deden gewoon niet mee aan ligbedjes-race. En aan einde van de middag, na slaapje van de jongste, was er altijd gewoon weer een plekje!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Gemoedelijk met grootendeels nederlandse gasten
Fam. Westerdijk
18-10-2011 Jammer dat de auto's op de camping staan. Zwembad te klein voor aantal gasten. Animatie vnl op kleine kids gericht en weinig creatief, erg standaard programma.Avond met line-dancing was erg dominant, keiharde muziek en klonk door de muziek vd reguliere animatie heen.
Voor de wifi moest apart betaald worden. reparaties van gebreken in sanitair werden laat uitgevoerd.
Eten in het restaurant was goed en leuk personeel. de sfeer onder de oudere jeugd was leuk, veerbleven 's avonds bij de ping-pong tafel net buiten de poort, bij de hoofdingang.

Prachtige plek
Yvonne
20-8-2011 hele fijne vakantie gehad met onze kinderen van 4, 7 en 9 jaar oud. Sta-caravan van touroperator was keurig. Deze caravans liggen op de camping dicht bij zwembad en speeltuin. Ruime plek en heel schaduwrijk. Zwembad is niet erg groot maar voor onze kinderen was het prima, ook de (eenvoudige) animatie vonden ze erg leuk! Goed restaurant, gezellige camping. Heel veel mooi plaatsjes in de omgeving zoals Bolgheri, Populonia, Volterra, Pisa, Lucca (uur rijden) etc. Een aanrader!

We hadden elke dag een leuke dag........lalala
Margreet en Martin ...
10-8-2011 Hallo allemaal,
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad op camping Pianacce.
We hadden een eigen tent mee en een heel mooi plekje onder de bomen, dicht bij het zwembad.
Elke dag hadden we wel een strandbedje, zonder dat wij aan de strandstoelenrace meededen. Ergert u niet, verbaast u slechts........ Vriendelijk personeel en leuke animatie.
Eten was ook erg lekker. We hadden een heel leuk straatje met gezellige buren.
De wijnboeren in de buurt zijn ook erg leuk om te bezoeken en de stranden zijn er mooi. Bij San Vincenco zijn de mooiste stranden, goed parkeren en douche's in de bossen.
Bij Vada is de zee erg mooi blauw. Kortom een geweldige vakantie!!!!!

Mooie camping, erg druk in hoogseizoen.
Annemieke
14-8-2011 Wij hebben met onze kinderen van bijna 5, 11 en 14 jaar gekampeerd op deze camping in onze eigen tent.
Camping ligt mooi in prachtige omgeving, ziet er keurig en verzorgd uit.
In het restaurant kun je prima eten tegen een redelijke prijs.
Het zwembad op zich is prima, maar de ruimte rondom is niet groot genoeg voor het aantal bezoekers tijdens het hoogseizoen. Tevens zijn er bezoekers, die het normaal vinden om stoelen te reserveren, door er 's ochtends al een handdoek op te leggen en vervolgens pas een paar uur later komen om te zwemmen. De badmeester doet hier niets aan. Wij hebben dit als zeer storend ervaren.
Wij vonden de camping tijdens het hoogseizoen heel druk. We stonden aan een doorgaand weggetje (via castagneto) waar alle auto's langs moesten die de camping wilden verlaten. 's Morgens en tegen de avond was het erg druk op deze weg, verder kwamen er ook vrachtwagentjes langs om het restaurant en de winkel te bevoorraden.
Kortom; zoek je rust, dan vind je dat niet hier!

zakelijk (1)
met een groep (1)