Camping Ville degli Ulivi*** in Campo nell'Elba (op Elba) Italië beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Ville degli Ulivi***

30 mei 2012

Camping Ville degli Ulivi*** Campo nell

Beoordelingen Camping Ville degli Ulivi***

Via della Foce 89, 57034, Campo nell'Elba (op Elba)
Camping Ville degli Ulivi scoort een 7,7 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ville degli Ulivi***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ville degli Ulivi*** in Campo nell'Elba (op Elba), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Ville degli Ulivi*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Ville degli Ulivi*** met andere accommodaties in Campo nell'Elba (op Elba).

23 beoordelingen over Ville degli Ulivi***

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Matig verblijf"
E.E.
26-9-2011 Goed onderhouden camping, maar 's avonds was er nog veel lawaai (voetbal kijkende gasten, disco/bar in de buurt) dus dat was niet ideaal voor onze kleine van 10 maanden. Voor het zwembad moest je apart betalen; 3 euro per dag of 15 per week. Komt vreemd over, bereken dit gewoon in de prijs.
Uiteindelijk maar 2 nachten gebleven en naar camping Rosselba di palme verhuist; goede keuze achteraf!

"Een heerlijke vakantie op een bijzonder eiland!"
Familie Berendsen
19-8-2011 Wij zijn net enkele dagen terug van een heerlijke vakantie op Elba.
Camping Ulivi heeft daartoe zeker bijgedragen! Een mooie, nette camping.
Dichtbij het zandstrand van Marino di Campo. Prima verzorgd en schoon sanitair. Leuk zwembad.
Het animatieteam blijft enthousiast ondanks wekelijks terugkerend programma.
Wij hebben gekozen voor een ruime plek in de buurt van het centrum van de camping met electra en watervoorziening. Helemaal goed.
Je moet wel ff wennen aan de vliegtuigjes die met enige regelmaat over komen.

"Mooie, gezellige camping"
Jacco
5-8-2011 Mooie camping, dicht bij het strand. We zaten in een ruime stacaravan direct bij de camping geboekt. Lekker groot zwembad, ook erg geschikt voor hele kleine kinderen. Leuk dat je je eigen attributen mee mag nemen (bal, luchtbed). Enige nadeel was het animatieteam: erg opdringerig.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Ville degli Ulivi*** bij:

"Heerlijk relaxed genieten"
Raymond
30-8-2010 Via touroperator stacaravan (zonder airco) geboekt. Prima plaats en caravan centraal op de camping. Schaduwrijke camping daardoor airco niet echt gemist. Zwembad kost 15 euro voor 1 week vanaf 10 jaar. Begeleiding door touropearator op camping is prima. Overwegend Italiaanse gasten en animatie, wat ons niet stoorde. Strand bij Marina di campo is mooi, levendig en het grootste van het eiland. Idd druk maar niet te. Eiland verder is geweldig. Prachtige plaatsjes, stranden en baaitjes. Zeewater is kraakhelder. Prachtig snorkelen. Prachtig uitzicht over eiland vanaf Monte Capanne. Alles binnen 3 kwartier te berijden. Kortom onze mooiste vakantie tot nu toe. nog mooier dan het Gardameer bv waar we ook 3 jaar super vakanties hebben gehad. Zeer aan te raden!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima camping op een geweldig eiland!"
Raymond
30-8-2010 Via TO stacaravan (zonder airco) geboekt. Prima plaats en caravan centraal op de camping. Schaduwrijke camping daardoor airco niet echt gemist. Zwembad kost 15 euro voor 1 week vanaf 10 jaar. Begeleiding door TO op camping is prima. Overwegend Italiaanse gasten en animatie, wat ons niet stoorde. Strand bij Marina di campo is mooi, levendig en het grootste van het eiland. Idd druk maar niet te. Eiland verder is geweldig. Prachtige plaatsjes, stranden en baaitjes. Zeewater is kraakhelder. Prachtig snorkelen. Prachtig uitzicht over eiland vanaf Monte Capanne. Alles binnen 3 kwartier te berijden. Kortom onze mooiste vakantie tot nu toe. nog mooier dan het Gardameer bv waar we ook 3 jaar super vakanties hebben gehad. Zeer aan te raden!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Wat moet je hier nu van zeggen....."
Fam Wollie
2-6-2011 Wat moet je hier nu van zeggen, oke wij gaan dit jaar (2011) voor de 4e keer heen.
Ik denk omdat de kinderen en wij het naar onze zin hebben.
Dus voor ons helemaal niets mis mee, zie onze beoordeling.

met partner, Juli 2010
"Mooie goed gelegen camping"
G. de Bruin
4-8-2010 De camping is mooi en niet al te groot. De plaatsen zijn redelijk groot en schaduwrijk. Zwembad is erg mooi alleen moet er apart voor betaald worden. Sanitair wordt perfect schoon gehouden, heel de dag is er iemand aan het schoonmaken. Er zijn genoeg douches zodat er geen wachtijdn zijn, i.i.g. niet bij de heren. Strand ligt op loopafstand. Het het dorp is prima te bereiken, er loopt zelfs een apart fietspad naartoe. Honden zij in principe op het strand niet welkom maar als je in het uiterste hoekje van het strand gaat dan kun je daar makkelijk zwemmen met je hond, of via de rotsen kan je ook pima te water.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Elba geweldig eiland"
Annelies
20-8-2010 Wij zijn in augustus in Elba op vakantie geweest.
Wij verbleven op camping Ville degli ulivi in een Chalet de Luxe.
De camping is een middelgrote camping met een perfecte ligging.
Het strand (een druk maar heel mooi strand) bevind zich schuin tegenover
de poort van de camping en het plaatsje Marina di Campo ligt
vanuit de camping ongeveer 20 minuten lopen verderop, je kunt overigens
ook over het strand naar het plaatsje toe lopen.
De campingmedewerkers zijn volgens ons wel oké, we hebben ze niet veel
nodig gehad (gelukkig maar) maar in de receptie en de winkel zijn ze
vriendelijk.

Voor mensen die elke dag iets willen bezichtigen vinden wij Elba te
klein, er zijn een aantal leuke dorpjes, de mijnen in Rio Marina en
natuurlijk "moet"je ook het huis van Napoleon gaan bekijken, maar dan houd het naar onze mening ook wel op.

Verder raden wij het aan om een boot te hur

met jonge kinderen, Juli 2009
"Leuke camping met mooi zwembad"
kroezen
21-9-2009 We hebben een hele leuke vakantie gehad op deze camping. Ontvangst op camping was goed, na een rondritje over de camping naar plek gebracht. We hebben er 3 weken gestaan. De kinderen 7,8 en 11 hebben zich goed vermaakt in het zwembad en bij de verschillende activiteiten door de camping georganiseerd (wel veel in italiaans). Strand op loopafstand, wel druk en strand loopt op sommige plaatsen wel snel af in het water waardoor jonge kinderen daar niet kunnen staan (verderop wel weer). Lekker gegeten in restaurant op camping en veel leuke uitstapjes gemaakt.
Personeel altijd behulpzaam en vriendelijk.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Fijne camping op Elba"
Petra Blom
28-8-2009 Afgelopen vakantie hebben wij onze eerste vakantieweek op deze camping doorgebracht, we waren nog nooit op Elba geweest maar zijn toch wel blij verrast! Zeker voor herhaling vatbaar.
Bij aankomst op de camping prima ontvangen, inchecken was zo gebeurt en er reed iemand mee die netjes alles uitlegde in de accomodatie (wij hadden een maxicaravan Elba gehuurd) dus prima!
Strand is vlakbij de camping, wel druk (het was natuurlijk wel hoogseizoen) maar heel leuk, je kan er bootjes huren en de zee is erg schoon en helder.
Marina di Campo is inderdaad wel een eindje lopen hebben wij dus maar de auto voor gepakt, wij vonden zelf het plaatsje Porto Azzuro erg leuk.
Ook een aanrader is om bij de camping een scooter te huren en een dagje te gaan touren op het eiland.